Bzduras 12 442 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Użyj Regroup Ignisa w trakcie walki i wal czarami Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) @FicuśBo te gry są robione równolegle , a team odpowiedzialny za LE pomagał przy XV (no i sam silnik kończony był podczas prac nad XV). SE dopiero w październiku tego roku zarejestrowało znak towarowy Luminous Studio Pro - czyli finalną wersję silnika. Podejrzewam, że ostatecznie kilka gier na nim ujrzymy w przyszłości, zarówno bliższej jak i dalszej (next gen). Edytowane 28 listopada 2016 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Obejrzałem pierwszy epizod anime czy w grze tez skupiają się tak na jedzeniu? Zetta to jakiś japoński fetysz ? Tak Japonczycy maja swira na punkcie jedzenia i potraw lacznie z moja zona ktora mnie wyciaga do wszystkich mozliwych restauracji od Japonskich az po Francuskie i Wloskie. W tym finalu sa potrawy, jest wedkowanie tylko golfa brakuje XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Mnie dziwi ze FF7 remake ktory zapowiedzieli w zeszlym roku robia tez na UE, to juz chyba pokazuje ile maja wiary w ten ich silnik. btw. wat xDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) recki Kotaku:yes Polygon 9/10 Destructoid 9/10 spaziogames 9.0 USGamer 4/5 Gameinformer 8.5 Gameblog 9/10 Gameblog.fr 9. ign 8.2 Everyeye.it - 8.5 Oceny przyzwoite Edytowane 28 listopada 2016 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 @BansaiZ drugiej strony w zasadzie większość pracy ma przypaść CC (z nadzorem w postaci Kitase, Nomury & Co.), więc FFVII:R jako projekt robiony w kooperacji ograniczał użycie własnego silnika.Btw. polecam przeczytanie recenzji XV na Kotaku - dobrze napisany artykuł, to lubię (dobrze, że Schreier to dostał - przynajmniej da się czytać) Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Obejrzałem pierwszy epizod anime czy w grze tez skupiają się tak na jedzeniu? Zetta to jakiś japoński fetysz ? Tak Japonczycy maja swira na punkcie jedzenia i potraw lacznie z moja zona ktora mnie wyciaga do wszystkich mozliwych restauracji od Japonskich az po Francuskie i Wloskie. W tym finalu sa potrawy, jest wedkowanie tylko golfa brakuje XD Znam to uczucie. Zona nie potrafilaby 2-3 dni pod rzad zjesc to samo bo jej mozg tego nie przerabia. I musi miec pewnosc, ze jest dobre bo inaczej szkoda czasu i kasy (w Londynie trudno o dobre w przyzwoitej cenie). Cytuj Odnośnik do komentarza
zawiszakapy 2 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Ile gra wymaga miejsca na dysku i na chwile obecna zajmuja patche? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 mial ktos napis game over? zjada mi pasek zycia do zera to mam jeszcze drugi pasek zycia po zyciu, jak on nie pomoze to koledzy jeszcze moga pomoc, a jesli nie oni to przyjdzie sobie summon i zrobi porzadek z wrogami - powinno byc trophy za doprowadzenie do napisu gameover jakie polecacie taktyki zespolowe do poszczegolnych kompanow pod L1? i co daje armiger aktywowany gdy napelni sie pasek naciskac L1+R1? tylko boost do predkosci i damage czy mozna robic cos lepszego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Na Easy nie ma game over Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 To sie wydalo Ficus gra na easy XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/final-fantasy-xv?ref=hp w tej chwili 86 na 24 recki Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 na normal gram kuvvaa, przeciez easy w tej grze to malpa bez palcow ogarnie xDDDD btw z recki kotaku mnie jedno zaciekawilo I’ll add: One hidden post-game dungeon, which took me about five hours to complete, ranks among the most satisfying things I’ve ever done in a video game. It’s one that people will be talking about for a long time. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Heh powiedzcie czy blondasek jest gejem? No musi być... najbardziej zniewieściały z nich wszystkich. BTW gra mi się na razie podoba. Tylko czemu wszystko dalej niż nasza postać takie rozmazane xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Odpowiedzial bym ci ale nie mozna robic CW poza CW. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Gra ktoś na xone!? Zależy mi na opini Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 442 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Idę na ostatnią bitwę. Jak ktoś chce grać dla scenariusza to niech sobie odpuści, bo ten poza momentami nie przystoi serii. Może chociaż zakończenie będzie fpytę Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Na xbox one na razie działa płynnie. Fajnie że loadingi są krótkie poza wczytaniem sejwa. Teleporty z jednego miejsca na inne max 10 sekund. Za to loading sejwa to minuta:). Nie klatkuje trzyma stałe fps . Jedyne co na minus ale duży to rozmazanie tła. Swoisty blur. Gra wygląda ładnie i tu ale blur jest i trzeba przyzwyczaić się. Ostatni raz widziałem coś takiego w xenoblade x ale tam chyba było ostrzej w tle. Gra mnie tak wciągnęła że do kina nie poszedłem i koledze powiedziałem że się źle czuje. W sumie miałem ochotę na sandboxa i takiego dostałem. Szkoda tylko że to fajnal a nie np assassins creed. Bo tu by się przydała fabula. No ale ja lubię sandboksy czasem to i sobie robie wszystkie rzeczy na mapie. Jak szybko mi się znudzi nie wiem. @ukyo :* Edytowane 28 listopada 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Gdzie zamawialiście ? Bo ja na playergames.pl najtaniej mieli. I coś nie wysylaja. A nie bylo problemu nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Na xbox one na razie działa płynnie. Fajnie że loadingi są krótkie poza wczytaniem sejwa. Teleporty z jednego miejsca na inne max 10 sekund. Za to loading sejwa to minuta:). Nie klatkuje trzyma stałe fps . Jedyne co na minus ale duży to rozmazanie tła. Swoisty blur. Gra wygląda ładnie i tu ale blur jest i trzeba przyzwyczaić się. Ostatni raz widziałem coś takiego w xenoblade x ale tam chyba było ostrzej w tle. Gra mnie tak wciągnęła że do kina nie poszedłem i koledze powiedziałem że się źle czuje. W sumie miałem ochotę na sandboxa i takiego dostałem. Szkoda tylko że to fajnal a nie np assassins creed. Bo tu by się przydała fabula. No ale ja lubię sandboksy czasem to i sobie robie wszystkie rzeczy na mapie. Jak szybko mi się znudzi nie wiem. @ukyo :* Thx, ta opinia zdecyduje o xone. Nie chcę ciągle płytek zmieniać a w playstation króluje battlefield 1:-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Idę na ostatnią bitwę. Jak ktoś chce grać dla scenariusza to niech sobie odpuści, bo ten poza momentami nie przystoi serii. Może chociaż zakończenie będzie fpytę Czyli co, Final Fantasy XV: The Phantom Pain? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Większość PS4 na twitchu zayebane nowym fajnalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Idę na ostatnią bitwę. Jak ktoś chce grać dla scenariusza to niech sobie odpuści, bo ten poza momentami nie przystoi serii. Może chociaż zakończenie będzie fpytę Czyli co, Final Fantasy XV: The Phantom Pain? Miałem brać jutro, ale to jest główny powód dlaczego tak się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 442 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Idę na ostatnią bitwę. Jak ktoś chce grać dla scenariusza to niech sobie odpuści, bo ten poza momentami nie przystoi serii. Może chociaż zakończenie będzie fpytę Czyli co, Final Fantasy XV: The Phantom Pain? Niestety, dużo obiecuje, mało dostarcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi