Bansai 11 198 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 A tak sciemniali ze beda ciuchy i mozna sie przebierac, a w rzeczywistosci mozesz kurtke sciagnac lub zalozyc jeansy i czapke, no litosci xD Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Mam za(pipi)iście ważne pytanie czy ffxv na xboxa ma hdr? Pierwszy raz poza forza czy gearsami włącza mi się tryb na tv hdr. Tylko jak uruchamiam ffxv. Ten sam komunikat miałem przy forza czy gow 4. Testuje i za każdym razem mam odtwarzane jest wideo hdr... Słońce jest fajne ale bez przesady to nie poziom hdr chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) W opcjach masz na samym dole HDR, zgaduję, że trzeba włączyć. Bansai ale ja nawet nie mam latającego samochodu jeszcze, nie wszystko odkryłem przeca, może jakieś ciuchy są. Bo jak są tylko te co mam to faktycznie mogli zamknąć japska w tym temacie Edytowane 28 listopada 2016 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Czytam i nie wierzę, ile miast ?! SZOK!! ile summonów?! szok . Przecież to jest śmiech na sali ...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Bez czarów typu ultima. To co do cholery jest w tym finalu z tych starych czesci. No im bardziej czytam te opinie tym mniej chce w to grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Ze starych? W zasadzie Chocobo, Cid, Wedge, Biggs i easter eggi. A, i OST Czyli znów można powiedzieć: zaje.bista gra, słaby FF. Przeczytałem reckę z Kotaku, gość idealnie trafia w punkt z tym tekstem. Edytowane 28 listopada 2016 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Czyli znów można powiedzieć: zaje.bista gra, słaby FF. Pozdro dla kumatych, hehs :[ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Nudna ta jazda samochodem można to jakoś przyspieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Czyli znów można powiedzieć: zaje.bista gra, słaby FF. Pozdro dla kumatych, hehs :[ Tylko tu od połowy gry historia jest, a zakonczenie daje satysfakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 No a w MGSie prolog i do polowy byla historia, gry sie idealnie uzupelniaja, dwie legendarne serie, dwa fantomowe bole dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Czyli znów można powiedzieć: zaje.bista gra, słaby FF. Pozdro dla kumatych, hehs :[ Spoko porównanie, ale ten fajnal ma przynajmniej zamknięte zakończenie, w którym nic nie trzeba sobie dopowiadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 I do tego czuć tu klimat serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Ze starych? W zasadzie Chocobo, Cid, Wedge, Biggs i easter eggi. A, i OST Czyli znów można powiedzieć: zaje.bista gra, słaby FF. Przeczytałem reckę z Kotaku, gość idealnie trafia w punkt z tym tekstem. Ale weź ogarnij trochę ze spoilerami. Czytam temat na bieżąco i jakoś mi się kompletnie grać w to odechciało. Dobrze, że na dysku leży już 'I am Setsuna'. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 W MGSV zakonczenie bylo trzeba ogladac na YT, a w Finala bez pacza trzeba obejrzec cutscenki albo i caly film. Taka subtelna roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Zakończenie TPP dokańczało jeden z wątków związanych z postacią poboczną. True ending związany z Venomem znalazł się w grze. Prócz tego skończone zostały wątki Quiet i Otacona, który podsumowuje czarny pijar jaki wyrósł wokół postaci Big Bossa w kolejnych częściach. Nic nie trzeba było sobie dopowiadać. Fantomowy ból dupy był tylko o sposób prowadzenia historii i brak dobrego (pipi)nięcia na koniec, a tym była by wycięta misja nr 51. <koniec offtopu> Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 (edytowane) jezu jakie starcia w tej grze potrafia byc epickie, moze w tej grze czasem zaleci past-genem ale niektorzy bossowie, ataki, combosy, animacja, rozmach i to w open-worldzie, o jezus maria co sie dzieje na ekranie i to jeszcze bez jakis dropow, czapki z glow mimo wszystko tak rozwiazany system walki, a zwlaszcza magii (3 kuvva zywioly, nie ma ultimy, cure, protect, shell, leczymy sie itemami, a boostujemy glownie jedzeniem) nie przystoi serii, tak samo jak to jak poprowadzona jest fabula, ktora jakas tam sie pojawia ale jej narracja to jest zenada jakas mimo wszystko powoli sklaniam sie do zdania, ze jednak moze to byc fajnal lepszy od dotychczas najgorszego czyli XIII btw bzduras jak post-game? kotaku wspomina o jakims imponujacym dungeonie, jest tez w jednym z miast koloseum z walkami? tabata cos wspominal przed premiera Edytowane 29 listopada 2016 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 Jak summony wpadna na impreze to nie ma co zbierac, szkoda tylko ze sa jakies drakonskie wymogi ich wezwania, tytana udalo mi sie tylko raz wezwac, a i tak musialem pajacowac kilka minut i dawac sie bic potworom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 Masorz, żadne spoilery, jestem wybitnie ostrożny w tym temacie. To jakby napisać, że w Gran Turismo jest Porsche. Ficuś, dzisiaj będę grać, wczoraj kobieta przyjechała i nie miałem okazji zanurzyć się dłużej. Czekam też na jakieś guidy żeby odkryć co się da w tej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 (edytowane) Ta magia w nowym fajnalu to porażka. Trzeba zbierać te trzy żywioły z tych skałek i kurde co robisz czar który można rzucić 3 razy i znowu trzeba szukać surowca ? Trochę to głupie. Rozumiem raz stworzyć czas i potem go odnawiać np po spaniu. Coś jak mikstury u wiedźmina to ma jako taki sens. A taki grind i szukanie skałki wkurza i mi się magie odechciewa stosować. Mam tylko 2 czary gotowe na bossa. Przydały się bo pierwszego bosa wczoraj zaliczyłem. W sumie mini bosa ale dopiekł mi bo zamiast robić questy pobiegłem za główną fabułą. Nie polecam tego rozwiązania na początku lepiej troszkę podlevelować aby w chaptrzerze 3 na minibosie nie mieć levelu 7 To utrudniło mi walkę. Ci pieprzeni snajperzy byli najgorsi. Nadal tych teleportów do końca nie ogarniam a mech plus kilku snajperów to dla mnie było za dużo . Chociaż gra na normalu bajecznie prosta bo nawet jak kilka razy padłem to jeszcze miałem drugi pasek hp i wystarczyło szybkie rescue oraz potion Sama gra spoko powiedziałbym że dawno mnie tak gra nie wciągnęła ale nie była by to prawda bo w tamtym miesiącu civ 6 i tyranny:) Edytowane 29 listopada 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 No to podobnie było w FFVIII i to było słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 (edytowane) Nawet w VIII było to lepsze. Tu masz trzy czary. Trzy żywioły. Dramat..... Edytowane 29 listopada 2016 przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 (edytowane) Gra mnie tak wciągnęła że do kina nie poszedłem i koledze powiedziałem że się źle czuje.Do kina do Japonii sie wybierales by to obejrzec? Tylko w Japonii bylo grane. Edytowane 29 listopada 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 Masorz, żadne spoilery, jestem wybitnie ostrożny w tym temacie. To jakby napisać, że w Gran Turismo jest Porsche. Ficuś, dzisiaj będę grać, wczoraj kobieta przyjechała i nie miałem okazji zanurzyć się dłużej. Czekam też na jakieś guidy żeby odkryć co się da w tej części. Porsche akurat nigdy nie było w GT . Był Ruf, czyli nadworny tuner Porshe sprzedający samochody pod własną nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 Oezu, kontekst jest ważny. To jak Messi w fifie czy innych kopankach no Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 btw bzduras jakich atakow zespolowych uzywales pod L1? armiger odpalony przez L1+R1 to tylko boost do szybkosci i sily zadawania ciosow (taki rage mode) czy mozna w tym trybie zrobic cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi