Fanek 668 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Ficuś jak chcesz wyciągać jakieś brudy to choć po południu na impreze i mi to powiedz, ja na ciebie nie chce yebać mimo, że beka była konkretna z twojej akcji z finalem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Banzai juz obejrzal zakonczenie i tak kupił gre. Pewnie pomyślał ze w day one patchu beda dodatkowe zakonczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 oczywiscie mialem olac okazje kupna przed premiera za 150zl by stuleje na forum byly szczesliwe xDDD oczywiscie nikt nie pamieta postow gdzie pisalem ze pewnie i tak sie zlamie i wczesniej czy pozniej zagram w tego finala pomimo tego, ze koncepcja tej czesci calkowicie mi sie nie podoba (dalej tak samo uwazam) bansai wczesniej ode mnie po gafie chodzil i czytal jak to sie skonczyl i tez jakos kupil w pelnej cenie fanek solowka popoludniu na gole klaty na party tak? ja mam beke bo o demku gadales na forum, ze zalatuje past genem i nie wiesz czy jestes za stary na finale, a po 2h robienia TEGO SAMEGO w TEJ SAMEJ LOKACJI w fullu nagle uwazasz, ze widoki sa wspaniale, a gierka przywroci ci wiare w gaming 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Teraz zastanawiam się tylko czy późna podstawówka, czy wczesne gimnazjum bije z tej waszej rozmowy xDDDDD 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Czyli jednak jest tam trochę finala w finalu? Trzeba będzie szukać jakiejś cebuli jak spadną ceny. najlepsza cebula po premierze na xbox one u blantmana pamiętaj Podoba mi się gra ale wczoraj za bardzo skupiłem się na pobocznych. Dzisiaj mało czasu na granie mam bo żonę zaniedbałem i trzeba z nią spędzić czas (zaczynamy razem oglądać the wire ) . W 2 dni po pracy naklepałem 11h . Gra mi się podoba. Ostatni jrpg który podobał mi się bardziej to xenoblade x bo był chyba jednak bardziej różnorodny i ładniejszy (chodzi o deign a nie o jakość tekstur etc) . No ale jeżeli chodzi o te duże konsole xbox i playstation to ostatni jrpg który mnie tak wciągnął to chyba tales of vesperia a staram się grać we wszystko Edycja: 13 h :O teraz sprawdziłem Edytowane 30 listopada 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Czyli jednak jest tam trochę finala w finalu? Trzeba będzie szukać jakiejś cebuli jak spadną ceny. najlepsza cebula po premierze na xbox one u blantmana pamiętaj :rose: The Wire z żoną, to takie romantyczne... (Mojej serial się nie spodobał. ) Edytowane 30 listopada 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 coś kłamiecie z tym narzekaniem, kumpel kupił dwa dni temu i jest zachwycony, mówi, że piękne, że walka zayebista, że multum subquestów i ciągle coś robi i generalnie najlepszy FF od lat z drugiej strony, ten sam człowiek psioczył na Xeno X, mówiąc, że pierwszy xenoblade na wii był lepszy... komu wierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 no fabularnie xeno 1 było lepsze ale gameplayowo to xeno 2 bije jedynkę. Może mu bardziej na fabule zależało. No ale wtedy czemu mu się FFxv podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) No ale z tym że najlepszy FF od lat to ma 100% racji @down: lel Edytowane 30 listopada 2016 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 od 10 lat lepszy final do single player nie wyszedl!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 No najlepszy Single Player FF Dekady!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Siodmej dekady XX wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Blantmanowi wierzę. Jedyny wiarygodny człowiek. (podobne opinie do moich) Jak trochę stanieje to kupię tego FF, ale pewnie dopiero w styczniu, bo na grudzień kupię albo Dishonored 2 albo Last Guardian albo to i to. O kurrr zapomniałem że wstyczniu Yakuza 0. No to kiedyś tam kiedyś kupię. Edytowane 30 listopada 2016 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Mam dokładnie te same priorytety Dishonored 2 TLG i Yakuz . I coś obstawiam że to będzie kolejny po LR "fajnal" którego nie kupię . Teraz jest trochę szumu, po głowie chodzi a może by sprawdzić? ale jak na trzeźwo same fakty przeanalizować to będzie jak z U4 u mnie, może kiedyś czyli nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Zaczalem ogrywac i... przekonala mnie ta gra poprzez pozytywna energie emanuujaca z tego finala. Samo bieganie w plenerze, luzackie gadki zgranej ekipy, walki wywoluja usmiech na twarzy juz o mojej zonie nie wspomne ktora jak finale uwielbia tak tutaj to juz w ogole przepadla jaka ta gra jest swietna. Gra nie jest do szybkiego grania ale raczej do wyluzowania sie i odgrwania swojej roli w tym pieknie wykreowanym i tetniacym swoim zyciem swiecie. Nastawialem sie negatywnie po ostatnich rewelacjach z patchami i na ogolna beke na szczescie okazalo sie ze bardzo dobrze mi sie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Ja powiem , ze narazie nic mnie nie w(pipi)ia tak mocno jak przesadnie wyeksponowane " Jedzenie"I jeszcze to (pipi)one EUREKA !!! WYNALAZŁEM NOWA RECEPTURE.... Kisne A tak to dupy nie urywa, wolno sie rozkręca, ale hunty i łazenie po mapie całkiem fajne w poczatkowych etapach.Mam jeszcze tylko zarzut, ze narazie ten final jest Turbo Łatwy ocenie dokladnie za jakies 20-30 h Edytowane 30 listopada 2016 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Czyli jednak jest tam trochę finala w finalu? Trzeba będzie szukać jakiejś cebuli jak spadną ceny. najlepsza cebula po premierze na xbox one u blantmana pamiętaj Chyba się zapisze blantman. Coś czuje że z 2 tygodnie poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Dzisiaj jeden quest zawiódł mnie na walkę z potworkiem, który chyba przewijał się na trailerach: Liczę na więcej takich walk, bo mimo utrudniającej życie kamery pojedynki właśnie z takimi bydlakami są w tej grze dla mnie najbardziej satysfakcjonujące Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 ktoś pożyczy grę na Xbox one? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Znowu zamiast robić fabułę czyszcze mapę to silniejsze ode mnie. Mam już 30k expa chyba wyczyszcze mape z questów i dopiero wtedy fabułę rusze. Jedna rzacz wkurza loadingi niektóre przy fast travel zrobiły się po odkryciu większej części mapy długie. Właśnie piszę posta podczas loadingu;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Ja wlasnie przegladam temat podczas loadingu Jak macie duzo expa, to nie idzcie do obozu, idzcie do Galdin Quay czy jakos tak i tam za 10k jest sypialnia ktora podwaja doswiadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Już o tym mówiłem myślisz że czemu w chapterze 3 miałem 40 lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Ficuś, mówiłem że ten rozdział gniecie kule? Później również jest kilka akcji na zbliżonym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Już o tym mówiłem myślisz że czemu w chapterze 3 miałem 40 lvl Noob, ja w 3cim mialem juz ponad 50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Porównanie do Ep Duscae: Wciąż uważam, że mimo 900p i słabszego AA, demo Ep Duscae wyglądało na PS4 lepiej niż późniejsze dema ;> Grafika wydaje się być lepszej jakości, tekstury, filtrowanie, szczególnie roślinność. Oświetlenie też chyba bardziej mi się podoba, w finalnej wersji jest zbyt kontrastowo, przez co mniej realistycznie. W ogóle komentarz gościa z DF brzmi dla mnie mocno stronniczo. SE pewnie posmarowało, to teraz wychwala jakie to wszystko lepsze ;> Edytowane 1 grudnia 2016 przez Masamune 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi