Daffy 10 546 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 film ma za zadanie wyjasnic: - czemu sa na pustyni - kim w ogole oni sa (a wlasciwie to noctis, chcesz wiedziec kim sa jego koledzy to patrz na anime) - czemu pojawiaja sie jacys zli a w tv i radiu gadaja o jakims zamachu - cel na polowe gry (udac sie do altissii by spotkac sie z luna) nie ma w grze w ogole zmianki o bohaterze filmu, generale zdrajcy (pojawia sie tylko na filmiku), z tego co widze (chyba ze w dwoch rozdzialach sie pojawi) o tym grubym co pomagal lunie uciec z stolicy, starym murze i demonach itp sa tez wg mnie niescislosci: wg mnie film jasno sugerowal smierc brata luny, ubral pierscien, byl niegodny starych bogow i umarl, nagle z dupy jest w grze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Dobra, to teraz każdy może sobie obejrzeć bez obaw że coś sobie zepsuje w grze, filmik z hunta. Tak wygląda walka z grupką latających potworków w miarę normalnych rozmiarów. Przyznaję, że momentami lamiłem aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Ehh, ten ending, szkoda strzepic ryja. No ale chociaz gameplay dobry wiec pora atakowac post-game. btw. pol roku temu na 4chanie ktos juz zaspoilowal cala gre, w tym kilka kwestii ktore zostaly poruszone nt samego procesu tworzenia gry sie rowniez potwierdzily, miedzy innymi to ze story zostalo chaotycznie pociete i sklejone z planowanych 3 gier, w 1 gre, oraz to ze XVI powstanie jesli XVtka dobrze zejdzie. Gdyby ktos byl ciekaw to tutaj jest wiekszosc z tego wycieku: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1233181 Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Czytałem już o tym dwa dni temu. Wyszło na to, że przez odejście Nomury i zrobienie z planowanej trylogii tylko jedną grę, cały scenariusz jest skiepszczony. Dlatego pisałem parę stron wcześniej, że gra ostatecznie nie jest tym czym miała być w założeniu. Klimat dark fantasy zniknął, a fabuła została spłycona i kupy się nie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Czyli jednak XIV najlepszym fabularnie Finalem dekady? Strasznie lubie kiedy mam racje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 czy byl kiedykolwiek gorszy rozdzial w jakiejkolwiek grze jak chapter 13 w najnowszym finalu? dyskutujmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Robiłem dungeon i trafiłem na buga, który spowodował, że na samym końcu boss pojawił się drugi raz, a Noctis postanowił to pier.dolic i nie przełączył się w tryb walki. Najbliższy save przed wejściem do labiryntu, dwie godziny grania psu w dupę. Ta gra powinna nazywać się Bug Fantasy, bo błędów jest tu tyle, że nawet ketonal mi na ból głowy od ich ilości nie pomaga, nadzieja w patchach. Śmieszna trochę ta generacja giereczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Niestety,póki co kolejny fałszywy mesjasz. .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Fałszywy mesjasz, wad od groma, niektóre rzeczy kompletnie nie mają sensu, inne są bardzo ubogie, a jeszcze inne zbyt mało wyeksponowane. Tylko co z tego, skoro po 80h nadal mam co robić i nadal gra mi się przekozacko? Jeśli to nie jest rekomendacja dla tego Fajnala to ja już nie wiem jaka może być Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Nikt nie zabrania Ci grać przecież. Daleko tej grze do bycia nawet top 10 na liście moich jrpegow i tyle.Pisałem już wcześniej chyba - dobra gra ,(pipi).owy FF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Jasne, że nie. Miałem na myśli to, że to jeden z tych tytułów, które potrafią doprowadzić do furii tylko to po, by za chwilę czymś zachwycić. Nie jest to top RPGów, bo są tytuły znacznie bardziej przemyślane i ciekawsze. Tylko w tym przypadku działa magia serii, która każe nie skupiać się na wadach i czerpać fun z grania. I tego funu w FFXV znalazłem całe kopalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 czy ja kuvva dobrze widze czy po 8chapterze, az do kuvva konca gry open world jest niedostepny (hunty, questy itp) i nawet przed finalowym bossem nie mozna sobie pofarmic i pobiegac po swiecie zbierajac itemki tylko to jedna wielka rynna z inventory i levelami jakie praktycznie osiagniemy do polowy kuvva gry???????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Jest dostępny, jak pójdziesz spać to masz opcję Call Umbra i możesz sobie wrócić do open world. Odkładam giereczkę do czasu obiecanego przez kitajców New Game+. Po namyśle podnoszę ocenę z 8.5 do 9, świetna giereczka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 dzieki za cynk juz chcialem hejtowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Spoko, pamiętam, że sam miałem pluć jadem i nienawiścią na programistów, ale się ogarnąłem Nie ma też rzeczy których nie da się zdobyć w post-game, więc wtedy można sobie na spokojnie kończyć questy, hunty, dungeony i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Kto pożyczy FFXV na Xbox One? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Doszedłem do chaptera z fabula co tam się wyrabia... za dużo skakania po wątkach. Mam wrażenie że reżysera ta gra nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza
Sowaa 27 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Niektóre momenty w tej grze robią Widok gdy po raz pierwszy wybrałem się na nocną przejażdżkę i zostałem zaatakowany przez wojaków Imperium, by zaraz po walce zostać zaatakowanym przez Iron Armor na levelu 30-tym, mega ciary Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Przy pierwszym odpoczynku i levelowaniu dobilem do 5lvl. Nie wiem czy to dużo jak na tą grę ale jak na rpga to całkiem sporo Potem zrobiłem trzy hunty i teraz niestety wypadł mi wyjazd do ojczyzny więc narazie nici z grania Ale gra spoko, nawet bieganie po pustyni mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Ja sobie chasam w 3 chapterze i szukam składników na Ultima Blade, trochę za szybko jednak można to zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Ale ta gra ma walki na wyższych levelach Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Bzduras gdzie już jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Ja już platynę wbiłem, wczoraj się pochwaliłem screenem. Teraz czyszczę sobie hunty i dostałem klucz do zamkniętych drzwi w każdym dungeonie, więc jeszcze masa grania przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 za drzwiami skarb czy dalszy ciag dungeonu? i co z tym legendarnym wg kotaku dungeonem? odkryl juz go ktos z was? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 No to gratuluję, wszystkie niezrobione hunty i questy zostają po skończonej grze czy przepadają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi