blantman 5 780 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Nie zapamiętasz ja już po tygodniu nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Akurat główny boss w tej grze to jeden z niewielu plusów.. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Sie okaze. Z tego 3go rozdzialu da sie wyjsc? Mam wrazenie, ze tych misji pobocznych jest pierdyliard. Do tego lowienie ryb. Obsesyjne zakupy (musze miec wszystkie dostepny soundtracki). Cytuj Odnośnik do komentarza
Big Jack 2 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Hey, mam pytaniePowie mi ktos dlaczego gdy atakuje wrogow to Noctis traci punkty zycia ??Strasznie mnie to wkur.... Raz gdy z latającego statku wyskoczyli żołnierze to wykonałem warp strike gdy stali w grupie i zaliczylem zgon Czy to z powodu uzywania krolewskich broni czy ja poprostu czegos nie doczytalem albo nie rozumiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 uzywanie krolewskich broni rowna sie powolna utrata zycia kosztem wiekszego damage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Dodatkowo jak wbjasz sie w duza grupe to raczej na bank nie obronisz plecow i ci ktos kopa w dpe zasadzi. Bijesz jednego a pozostalych 5 leje ciebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Big Jack 2 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 uzywanie krolewskich broni rowna sie powolna utrata zycia kosztem wiekszego damage Kurde troche lipa. No, ale skoro tak jest to trzeba zmienic oręż. Dzieki za odpowiedz Dodatkowo jak wbjasz sie w duza grupe to raczej na bank nie obronisz plecow i ci ktos kopa w dpe zasadzi. Bijesz jednego a pozostalych 5 leje ciebie. Zdaje sobie z tego sprawe, ale bardzo mnie zaskoczylo, ze wpadajac im na głowy przy uzyciu topora z grobowca krola, nagle gine nie otrzymawszy zadnego ciosu od przeciwnika No, ale juz wiem, ze to wina broni i trzeba ja zmienic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 W najdłuższym dungeonie gry, na dosłownie samym końcu, po kilku godzinach męczarni, wpadłem przez podłogę w nicość chu.jowego developingu i musiałem grę zrestartować. Czas sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 No dungeony sa dlugie, nudne i copy paste a jak cos sie stanie to okolo godzina w plecy. Polecam obczyscic teleportnac sie do wejscia save'nac i dokonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Eeee nie Kali, on mowi o innym dungeonie, ktory jest tak z 3-4 razy dluzszy od reszty. Gdybym mial go robic od nowa przez glitch to bym to olal juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lati 23 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Właśnie ukończyłem ten specjalny dungeon. Fajna zabawa, zawsze coś innego. W jednym czy dwóch miejscach utknąłem na dłużej, ale tak bez nerwów. Ukończyłem po jakiś ok 4h... W pełni szczęśliwy ze zdobycia tylu itemków poleciałem od razu do Regalii... Startuje... i zahaczyłem o górkę... BUM! Game Over. A sejw oczywiście nie zrobiony... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blender-Man 1 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Ok jako fan serii nie spieszyłem sie i starałem się zrobić wszystko za pierwszym razem. - po godzinie bylem znudzony 90% czasu to jazda samochodem. - po 15h okazało sie że najlepsze bronie zdobyłem w pierwszej godzinie ?? - po 30h okazało sie że "ULTIMA WEPONS" dostaje sie za marchewki!!! tak to nie żart ani żargon, centralnie hodujesz marchewki (sadzisz , spisz i już ) dajesz gostkowi 4 a on ci daje bron która z 40DMG Cid przerabia na 200-350DMG powtarzasz to dla każdej postaci. - po 80 miałem platynę i odinstalowałem gre nie chce widzieć season passa, Reasumując jeżeli czytasz tego posta nie KUPUJ!!! tej GRY masz dwa sposoby na jej przejście 1) nie marnujesz czasu, używasz "fast trawel" i masz loadingi 2-3min co quest/minute, ale kończysz gre w 10-15 godzin. 2) nie używasz fast trawel, nie masz loadningow ale grasz 50-80 godz bo co min podróżujesz do kolejnego miejsca przez 3-8 min, ergo 80% gry to jazda samochodem tam i z powrotem. Poza tym dramatycznym wyborem gra nie ma absolutnie żadnej fabuly (w porownaniu do FF15 Kingsglave), gra jest dramatycznie prosta w pierwszym lub w 2 chapterze dostajesz najlepsze bronie , kolejne rozdziały to jazda samochodem lub pociągiem plus parę QTE i następny rozdział. Fabula jest taka biedna że w połowie dostajesz możliwość cofania czasu ale nie w taki sposób jak myślicie po prostu fabula jest taka biedna że w największej lokalizacji (5x Wiedźmin) nie ma co robić wiec idziesz dalej a tam fabula odcina CI możliwość powrotu wiec jedyny sposób by nabrać XP, czy wyhodować więcej marchewek to skok w czasie zebranie marchewki i powrót z powrotem do fabuły !!!!!. Większość potworów lvl99 rozwalasz dwoma flaszkami magi i taktycznym ciosem grupowym "overwhelm", a Adamantoise to jakaż żenada zero strategi bierzesz broń która pozwala CI strzelać 6x1000-2500DPS i tak przez 3 dni w grze no i jakieś zaplecze 20-40 elixirow. FF15 ROZCZAROWANIE ROKU 2/10 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Wiesz co ja wszystko rozumiem ale PO CO grałeś w grę 2/10 80h ? To już podchodzi pod ten sławny autyzm o który mnie oskarżają. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Dokładnie. To lubię. Crap 2/10, nie dotykać , parzy mózg od chuyowości!!! - zrobiłem platyne po 80 godzinach grania. Blender weź idź i juz nie pisz więcej "recenzji". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Gra kosztowała 260zł nawet jak jest crapem to i tak trza grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Można pograc 2-3 godziny, uznac za crap i odsprzedac na drugi dzień z minimalna stratą. Sumienie czyste, czas nie stracony a i nie wychodzisz na idiote na gierkowym forumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Chyba, że się kupi cyfrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 wtedy lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Może to gość z tych co to trofki i platyny muszą wbijać. Tak czy owak szacun,że chciało ci się z tym cudakiem tyle męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Strach pomyśleć co wyprawia z grami które się mu podobają Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 W te pewnie gra 2-3 godziny i sprzedaje z małą stratą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 148 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Ta. Pograłby 2h, napisałby że crap i sprzedał, to byście go z kijami pogonili, bo jak to bez przejścia gry daje 2/10?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Kolejna osoba podaje prawie identyczne zarzuty, ja im wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Przecież napisał, że jest fanem serii, a wiadomo jak jest z fanami- skrajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 mnie tez ten final rozczarowal i nawet przed zakupem o tym wiedzialem, specjalnie zakonczenie widzialem na youtube by nie kusilo kupic, a i tak kupilem jak trafilem smieszna okazje i w tydzien nabilem w niej wiecej godzin niz przy niektorych grach w pol roku - wiec rozumiem jako fan serii te narzekanie, a granie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi