Killabien 553 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 Skąd te info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 Board Gamefaqs, raczej bym w to nie wierzył, bo gość chce potwierdzić informację innego, a zaprzecza mu w paru punktach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 cóż, powiedział, że z czasem niektóre rzeczy, które napisał się potwierdzą (jak FFX HD przed E3), to zaczniemy wierzyć w resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) To jeszcze ktos wierzy, ze FF: Versus ukaze sie na PS3 ? Ja juz dawno przestalem, SquareEnix sciemnia jak moze, juz dawno zauwazylem, ze cos kreca - za malo informacji o grze, zadnych screenow i trailerow. Edytowane 6 marca 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 SE nie ściemnia. Nie publikują materiałów żadnych, nie rozmawiają o grze. Całą gadkę i dramę robią ludzie, którzy wymyślają swoje teorie spiskowe dziejów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 Jasne to gra ma sie dobrze pomimo, ze jest od kilku lat w produkcji i niewiele o niej wiadomo i nikt jej nie widzial, do tego u schylku generacji nadal nie podano daty premiery - no nic w takim razie pozostaje nam cierpliwie czekac ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 No jak jej nikt nie widział. Był dwa zwiastuny, gameplay był, galerie. To, że od 2 lat nie ma nic nowego nie znaczy, że gra nie istniała nigdy. I tak, co poza czekaniem możecie? Nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 Tak widzial, ale w jakiej formie i ile - to co bylo przeszlo podobno wiele zmian i w zasadzie nie wiadomo jak teraz wyglada. Pozostaje nam czekac, ale SquareEnix po tak dlugim czasie bez podawania konkretow powinno ujawnic jakies info czy moze jakies materialy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) Pewnie czeka jeszcze na ujawnienie Next Boxa i wtedy ujawni, i guess. edit: ktoś z SE napisał na blogu (koleś co prawda z oddziału mobilnego, ale), że chcą w 2013 roku wydawać wielkie tytuły, jeden po drugim, na które czekamy. excite. Edytowane 6 marca 2013 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 Martwi mnie tylko, że zrezygnowali z koncepcji action-RPG a la Kingdom Hearts. Jeżeli to prawda oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 Serio? Mnie to strasznie ucieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 "Final Fantasy XIV is a Playstation 3 title, will have a redemption code for the PS4 downloadable version at no extra charge." Hah, jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 Ładne bajki ktoś wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Nowy news! Nomura pojawił się na jakiejś audycji radiowej i prowadzący nie mógł się powstrzymać od zapytania o Versusa. Nomura stwierdził, że to delikatna sprawa w firmie i że mamy poczekać jeszcze trochę na pokazanie gry. Wcale nie żartuję. Ktoś powinien zebrać wszystkie cytaty Nomury, które zawierają tę frazę. What a joke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 do E3 gdzie ogłoszą, że ten projekt to już FFXV i powstaje na next geny. Niech płoną (pipi)y!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Oby jako PS4 ex. W innym przypadku mam to gdzieś. hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Ex czy nie ex...niesmak pozostanie gigantyczny. Zresztą ja tej firmy nie kumam od paru lat....najlepszy Final od czasów Crisis Core czyli Type-0 nie opuszcza granic Japonii w momencie gdy tłumaczenie na anglika jest praktycznie skończone....czy by to wypruli na psp, czy zremasterowane w HD na vitę to sprzedałoby się im to świetnie. Ciągnięcie tej całej kompromitacji FFXIII przez trzy części..., Versus, który powstaje całą generację gdy inne firmy tworzą gry z gigantycznymi światami w 2 lata....ehhh....a jeszcze wczoraj przed spaniem grałem w FFIX na Vicie...jak kiedyś pisałem, w nim pobieganie 5 minut Vivim po Alexandrii ma więcej magii niz wszystko co wypłodziła ta pseudo firma na tej generacji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 (edytowane) Nomura stwierdził, że to delikatna sprawa w firmie i że mamy poczekać jeszcze trochę na pokazanie gry. To jest ten nowy news, powtarzany od 6 lat ? Edytowane 17 kwietnia 2013 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2013 Dzisiaj wyleciała nowa plotka - Versus wyjdzie na PS3, a Sony wspomoże Square, by doszło też do wersji na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) mi się wydaje, że to nawet nie ploty tylko niektóre portale piszą newsy z dup.y byle tylko podbić licznik odwiedzin. Pewne jest jedyne, że Square pokaże na E3 Finala dedykowanego PS4....mamy więc idąc logicznym tokiem rozumowania dwa wyjścia - albo będzie to Versus XIII, albo zupełnie nowy projekt. Tyle z pewnych info. Teraz można bawić się w wizje, że jeśli tyle lat tworzą Versusa i tyle lat poprawiają onlinową XIV to raczej nie ma szans, że grzebią jeszcze nad czymś zupełnie nowym co wyjdzie na next gena. Logiczne zatem by było, że Final na ps4 to po prostu Versus(a tak duża luka w nowych informacjach o nim spowodowana jest konwersją na nextgena) i sam trzymam się tej wersji jako najbardziej prawdopodobnej. Z drugiej strony nie zdziwiłbym się jakby jednak Versusa wypluli na ps3, a na E3 pokazali jakiś render nowego Finala, który docelowo, mając na uwadzę postęp prac tej firmy, wyjdzie gdzieś w 2017 roku Edytowane 22 kwietnia 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Adan 7 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2013 Byłoby zabawnie gdyby zapowiedzieli Finala, który nie będzie Versusem, na PS4, a nie wydali jeszcze części na PS3. Jak na E3 zapowiedzą nową część, a o Versusie dalej ani słowa, to chyba można zamykać temat. A gra zapowiadała się tak dobrze i był to jeden z powodów dla którego kupiłem PS3, masakra ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 (edytowane) Więc... 2 tygodnie do E3. Jak bardzo jesteście pewni, że to właśnie "te" E3? Kagari z Neogaf powiada, że nie ma wątpliwości, że ujrzymy Versusa. Edytowane 28 maja 2013 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 (edytowane) wyje.bane mam, pewnie będzie Versus jako tytuł na next geny i za to im murzyński ch.uj w ich skośne małe dupska. Jedyne czym mogliby mnie na nowo przekonać do siebie to pokazanie Versusa na ps3 z premierą pod koniec 2013 i Type-0 HD na Vitę. btw czytaliście, że po tylu latach odkryto w FFIX nieznany wcześniej poboczny quest?masakra...może jednak da się jakoś ożywić tą Aeris Edytowane 28 maja 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Artesal 68 Opublikowano 7 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2013 Możemy powoli otwierać szampany - Versus zapewne pojawi się na E3. 1. Nazbierało się kilka takowych plotek. 2. Bardzo, bardzo wiarygodny insider z Neogafa potwierdza, ze Versus będzie na E3 3. Nomura DZIWNYM PRZYPADKIEM będzie uczestniczył w audycji radiowej (rzadkość), dokładnie dzień po konfie Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi