Daffy 10 546 Opublikowano 7 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2013 żadne szampany bo po raz kolejny powtórzę, że pewnie okaże się, że versus to będzie piętnastka i przemianowali ją na next geny więc ch.uj im w dupę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 7 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2013 Jeśli zrobią w końcu godnego finala, to zwisa mi to na czym się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 7 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2013 wierzysz w to? jakaś cząstka mnie wierzy w cud ale szczerze to nie ma nawet grama podstaw do tego, po słabej trzynastce liczyłem na szybką rekompensatę i co...FFXIII-2 jeszcze słabszy, a za chwilę tragicznie zapowiadający się FFXIII-3...mimo wszystko nadzieja umiera ostatnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 7 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2013 Mam nadzieję, że to wreszcie pokażą, bo już się na mnie krzywo patrzą gdy powtarzam, że Versus/XV będzie na konfie Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Artesal 68 Opublikowano 7 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2013 wierzysz w to? jakaś cząstka mnie wierzy w cud ale szczerze to nie ma nawet grama podstaw do tego, po słabej trzynastce liczyłem na szybką rekompensatę i co...FFXIII-2 jeszcze słabszy, a za chwilę tragicznie zapowiadający się FFXIII-3...mimo wszystko nadzieja umiera ostatnia Uwierz. Versusa robi inny team. Scenariusz pisze Nojima, a on pisać umie. Zdecydowanie to będzie lepsze od przygód różowowłosej waifu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 7 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2013 Wierzę, bo to co pokazali z versusa do tej pory wygląda bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 7 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2013 Za reżyserię scenek odpowiada Akiyama, który robił to m.in w Vagrant Story, a muzyke komponuje Shimomura. Tetsuya do Versusa pozbierał najlepszych ludzi, jacy zostali w SE i nie mieli żadnych projektów na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2013 Ten podcast już jest w sieci. Nomura says something like this" when this radio airs there will be E3 going on at US. I will be at E3 for KH1.5 promotion. And there is a certain information announced at E3 which I cannot talk about at this moment. But I feel like everyone knows what this information will be anyway." Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2013 Bedzie konferencja square? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 10 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2013 Sesja Q&A w trakcie Nintendo Direct. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Ta gra to teraz FF XV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Jaram się okrutnie.Wiem, że zaraz się pewnie zlecą hejterzy nowej generacji i zaczyną mówić jak to z XV zrobili Uncharted... ale serio, co to za różnica? Jeśli dostaniemy otwarty świat, questy, system walki ale kingdom hearts i DO TEGO taką mega akcje, to nie ma się czego czepiać. Ba, należy się nawet cieszyć.fantasy based on reality - na coś takiego czekałem. FF wraca na szczyt, ja to czuje. Ta gra wymiecie i wszelakie złe wspomnienia po XIII zniknął. Wierzę w to głęboko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Głupie pytanie, na jakie to konsole w końcu wychodzi? Tylko PS4? Czy też PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Jakie typu RPG ma to być? Hack and Slash z elementami rpg? Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) Głupie pytanie, na jakie to konsole w końcu wychodzi? Tylko PS4? Czy też PS3? Wydaje mi się, że odpuszczą PS3(niestety), ale myślę, że poza PS4 gra wyjdzie też na Xone. Gdyby miałobyć inaczej, to Sony by chwaliło się, że to ex. A sama gra wygląda bardzo ciekawie. Czekam na nią już kilka lat i mam nadzieję, że nie zawiedzie. Edytowane 11 czerwca 2013 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Na razie pewne jest PS4. Jutro może dowiemy się więcej od SE. Jeśli nie będzie mowy o multiplatformie - wtedy wyniknie, że Sony walczy o exa. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Na razie pewne jest PS4. Jutro może dowiemy się więcej od SE. Jeśli nie będzie mowy o multiplatformie - wtedy wyniknie, że Sony walczy o exa. Będzie jakiś wywiad z kims od SE? jak tak to o której? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Cudnie to wyglada. Mam nadzieje ze w przyszlym roku zagramy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 wiedzialem, haha trabilem ze to juz tylko jako pietnastke na next gena robia...chu.jki okrutne ale grafa kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Wrażenie. Mocne wrażenie! To jest - póki co, bez poznanych szczegółów - bardziej DMC niż FF, ale i tak jestem za. Zmiany są potrzebne. Marzy mi się, by to był hit i "Final" wrócił na piedestał jak chociażby X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 ciekawe jak bardzo odeszli od koncepcji rogrywki z versusa, oby to nie było korytarzykowa nawalanka z pseudo elementami rpg i skryptami jak chociażby FFXIII. Ja chce mapę świata, miasta,questy poboczne, mini gry i wielkie obszary do eksplorowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Jest w chooy dobrze. Ale jakby nie było dobrze to po premierze i tak pojawi się masa hejtów że to nie jest już to co 7,8,9 ;g Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 w chooy dobra to jest na razie grafa i sam koncept świata. Ja serio się boje by z tego nie zrobili korytarzyka na wzór trzynastki. Niech to ma rozległe tereny,questy, miasta, sklepy - -za to kochaliśmy stare finale - za te uczucie przygody Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Ja się jaram jak zapałka. Tak jak pare osób tutaj, ja również kupiłem ps3 dla Versusa. Teraz kupie i ps4, byleby móc w to w końcu zagrać! Cholera, na tgs mogliby date podać już! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Slasher+Uncharted i wszystko polane klimatem FF. Cóż się zobaczy co z tego wyjdzie. Póki co widząc potworki z mini serii FFXIII jestem sceptycznie, góra neutralnie nastawiony. Fajnie się naparzają i w ogóle "dużo" się dzieje na ekranie ale zobaczymy jak będzie z postaciami i fabułą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi