sakiu 83 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) Konsola zamówiona Czekam na Finala! jaram się jak cholera, tyle lat czekania, i może wreszcie wyjdzie.... do tego KH3! PS: I jeszcze potwierdzili że gry są region free yay, nadal można importować ;p Edytowane 11 czerwca 2013 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 11 czerwca 2013 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Gameplay wygląda nieźle. Nie mam nic przeciwko odejściu od schematów, szczególnie mając na uwadze jak bezsensownie przekombinowane były battle systemy ostatnich kilku pozycji, oraz jak udany wyszedł niepozorny Crisis Core. Warunek jest jeden - chcę przyzwoitej, przynajmniej dobrej, a przede wszystkim sensownej fabuły i w miarę lubianych postaci. Trailerem wolę się nie sugerować, mimo wszystko. Przy okazji, jakieś info o lokalizacji Type-0 ? Jakiś PSN exclusive, czy coś...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Dzisiaj S-E ma jakiś pokaz ze swojej budki na E3, jak tam nie pokażą, to można skończyć temat Type 0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Jakas grupa robi tlumaczenie do type-0, juz bardziej na nich bym liczyl niz square. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Dzisiaj S-E ma jakiś pokaz ze swojej budki na E3, jak tam nie pokażą, to można skończyć temat Type 0. jakby coś się miało dziać w temacie to wydaje mi się, że prędzej sony pochwaliło by się tym dziś w nocy. Jedyne nadzieje jakie dziś mam do ich show w szopce to podanie daty premiery i ceny remasterów FFX i określenie się co z FFXV/Versus na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Zakładając, że kogokolwiek konsola jeszcze interesuje: <trollface> Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Dlaczego te zdjęcia zawsze są robione kalkulatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Bo na takie imprezy nie zabiera się aparatów PS. to pewnie foty robione tymi iPhone'ami za 500$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hPogSTwUREM Od 3:00:30 pokazują nową porcję gameplayu, Q&A is still ongoing. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) Przygrywa muzyczka z NiERa w chwili obecnej : OCZY TO ZNAK?Ogólnie jestem zachwycony. Jeśli tylko będzie duży swiat, otwarte lokacje, questy, miasta, NPC, rozwój postaci to będzie bomba. Edytowane 11 czerwca 2013 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
bastek66 51 Opublikowano 11 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2013 Gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Wygląda podobnie do Kingdom Hearts, zresztą można się tego było spodziewać. Mam wielkie nadzieje związane z tą grą i nie powiem - ten gameplay bardzo mi się podoba. Grafika i klimat są też bardzo dobre. Jeśli gra wyjdzie pod koniec 2014(oby!), to prawdopodobnie razem z nią kupię sobie next gena. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że Square tej gry nie z(pipi)ie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 IMO wygląda fenomenalnie. Szkoda że już nie na ps3, ale wtedy wiadomo że raczej obyło by się bez takich wodotrysków. Jeśli uda im się skończyć ten tytuł chociaż tutaj to łykam w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) mega ehhh szkoda, że moje 2 letnie nagadywanie w tym temacie, że to będzie FFXV na next geny się potwierdziło ale przyznać trzeba, że się postarali - silnik mają niesamowity, niech teraz dodadzą mapę swiata, miasta i duzo questów i może to być pierwszy super final od lat Q&A z twórcami:-They shifted the game to next-gen and made it a mainline title due to the scale/scope.-The game is an action RPG, but there are command system elements in the game.-Noctis is "not cool inside" and not a cool dude, but a quirky dude.-Party members are a core part of Final Fantasy, so there is a party in this game.-Noctis can teleport himself into the sky. Though he's not a gravity wizard, Noctis does not fall at a Newtonian rate for gameplay purposes.-The current generation console versions were canceled about a year ago. They're still working to improve the graphics on the next-gen version.-They are making games in DirectX 11 on PC and then porting them to the PS4 and Xbox One since they can handle that. They can consider any platform that support high end DirectX 11 level hardware functionality and horsepower. (Hey Square, that DX11 PC dev platform you mentioned earlier can run this! Just saying!) Edytowane 12 czerwca 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Ciekawi mnie czy w tym nowym sposobie prowadzenia rozgrywki znajdzie sie miejsce dla moich ulubionych summonow? Jakies info odnosnie tegoz wlasnie padalo? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Pod koniec filmiku widać Leviathana. Także w jakimś charakterze summony na pewno się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 No nie wiem jakby wzywanie summonów miało wyglądać. Leviathan jest ogromny, wezwanie go zniszczyło by miasto. Może będą jakieś mniejsze summony? Również jestem zachwycony gameplayem. Dużo sie dzieje, czary fajnie wygladają. Ciekawe jak to będzie z niszczeniem otoczenia. Tam niby cos leciało, ale skryptowane pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Przecudownie się to prezentuje! Nie lubię jRPGów, a z tego co widzę jest to swego typu action RPG z elementami HnS co mnie najbardziej jara. Ciekawe kiedy ma wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Świetnie to wygląda . Tyle lat czekania na FF Versus XIII, teraz się z tego zrobił FF XV. Mam nadzieję że już niewiele zostało do premiery bo ile można czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Zapowiada się niesamowicie. Wreszcie widać, że SE wykorzystuje możliwości sprzętu. XIII mimo, że ładna była sterylna. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Ja tam już zamówiłem ps4 Teraz tylko czekać do premiery konsoli i mam nadzieję, że samej gry... bo jak powtórzy się taki troll jak z versusem i ps3 to wyjdę z siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Jest jakiś gameplay z komentarzem Nomury lub kogoś innego odpowiedzialnego za ten projekt? Na razie obejrzałem ten trzyminutowy combat trailer i co prawda kupię i zagram bo uwielbiam Fajnale i KH, ale nędznie rozgrywka się prezentuje. Chciałbym zobaczyć coś z komentarzem żeby dowiedzieć się co i jak. Grafa za to niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Ostatni Fajnal, którego kupiłem to X, ten będzie następny, zapowiada się świetnie. Najbardziej podoba mi się design postaci. Stonowany, mroczny, super. Graficznie, dla mnie bez rewelacji, widać, że to gra z obcnej generacji przeniesiona na next-geny. Pamiętam pierwszy pokaz FFX na PS3 czy FXIII na PS3, szczena na podłodze, tu brak tego, ale do premiery jeszcze sporo czasu, więc może graficznie podkręcą co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2013 Serio? Dla mnie grafika miażdży pod względem efektów, ilości rzeczy które się dzieją dookoła, animacji postaci, ruszających się ciuchów/włosów itd. Ogólnie jaranko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi