Figaro 8 203 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Ale wy narzekacie... Ragus, co do limuzyny i dinozaurów, od pierwszego trailera pisze Fantasy based on reality I weźcie nie oceniajcie systemu walki po trailerze, no przestańcie. PS. Normalnie pięknie im wyszedł ten Prelude na końcu <tears> Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 z klasycznych szarakowych fajnali ten trailer najbardziej przypomina mi ósemkę, a to dobre skojarzenie bo to mój ulubiony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Pierwszy raz zetknalem sie z kims kto twierdzi ze FFVIII jest jego ulubionym. Co takiego Cie urzekło? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) pewnie duża zasługa tego, że to mój pierwszy . nie no nie wiem. setting w szkole wojskowej, cała ta militarna otoczka, pociongi (<3), system oparty o wysysanie czarów - wszystko jakoś do mnie trafiło najbardziej. w meandry fabuły nie będę wnikał bo wszystko to raczej zaciera mi się w pamięci bo we wszystkie trzy grałem dawno. no i DAT MJUZIK: inoooooooooooooooooooos inoseeee xD. Edytowane 19 września 2014 przez tk___tk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Tez byl moim pierwszym, grafika zryla mi wtedy beret. Jednak pozniej ogralem 6 i 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 pewnie duża zasługa tego, że to mój pierwszy . nie no nie wiem. setting w szkole wojskowej, cała ta militarna otoczka, pociongi (<3), system oparty o wysysanie czarów - wszystko jakoś do mnie trafiło najbardziej. w meandry fabuły nie będę wnikał bo wszystko to raczej zaciera mi się w pamięci bo we wszystkie trzy grałem dawno. najwieksza spier.dolina tej czesci - system walki i statystyk postaci oparty o czary na sztuki to przeklenstwo tej czesci - wyssanie 99 czarow aura i podpiecie pod str i jest sie niesmiertelnym do konca gry osemke mimo wszystko lubie - za sliczna grafe 3d w trakcie walk (najladniejsza z ff na psx), za pociagi, a przede wszystkim za triple triad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 pewnie duża zasługa tego, że to mój pierwszy . nie no nie wiem. setting w szkole wojskowej, cała ta militarna otoczka, pociongi (<3), system oparty o wysysanie czarów - wszystko jakoś do mnie trafiło najbardziej. w meandry fabuły nie będę wnikał bo wszystko to raczej zaciera mi się w pamięci bo we wszystkie trzy grałem dawno. no i DAT MJUZIK: inoooooooooooooooooooos inoseeee xD. również mój 1 rpg, klimat w szkole wojskowej niszczył, a te wstawki typu idzie quistis i sie usmiecha, cgi niepotrzebne, ale czuc było budżet. Nie kumałem tego całego junction system, jak dostałem w du,pe od ifrita to zaczałem grac od poczatku, a wystarczyło podpiac czary ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 8 swietna czesc, pamietam mialem kiedys pudelkowa oryginalna wersje na pc ktora byla wtedy 2x drozsza niz wszystkie pecetowe nowosci jakie wychodzily a pozniej na aukcji poszla za nastepne 2x tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 6+ czy 7 od secret service (juz wtedy chyba new ss) dla wersji pc - nie zapomne nigdy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 prawie jak 6 dla vagranta w psx extreme Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 prawie jak 6 dla vagranta w psx extreme Sadze ze to jest gorsze wykroczenie, znacznie gorsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Gdyby zrobili remake vagranta to prawdopodobnie byłbym spełniony jesli chodzi o gry konsolowe, pytanie czy byłby popyt, czy dużo osób uwaza to za najlepsza gre rpg na swiecie ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 prawie jak 6 dla vagranta w psx extreme Sadze ze to jest gorsze wykroczenie, znacznie gorsze. +1 Recenzent pewnie do tej pory wstydzi się tego co zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 FFVI>>>FFVII dziękuję i dobranoc. Nie ma sensu kłócić sie czy VI była lepsza od VII, czy na odwrót. Czy Cloud, Barret, Cid, Red i reszta postaci lepsza, bądź gorsza od pozostałych. Faktem jest że wraz z kolejnymi odsłonami uleciała magia przegenialnie skonstruowanych postaci. Obie były w swoim czasie przełomowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Poprzednie trailery bardziej mi się podobały. Ten pozostawił mieszane uczucia. Nie wiem czy ta seria jeszcze wróci do swojej za(pipi)istości, mam coraz większe obawy, że jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 wzorem z bioware i dragon age beda pedo-romanse jap style ( czyli kloc na klate i inne takie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Raz patrzę na te ich stroje i samochód i mi się to podoba, a minutę później mam z tego bekę. Sam już nie wiem. Dziwnie wygląda limuzyna przejeżdżająca obok kolosa. Może trochę intrygująco, ale jednak dziwnie. Mam mocno mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 z trailera z tgs faktycznie mozna odniesc takie wrazenie - jest tak bojsbendowo i radosci ale juz trailer z ps3 pokazawal duzo mrocznych lokacji i akcji - bahamut w miescie, walka na dachach pociagu itp - zobaczymy co wymysli square - boli, ze systemowo to nie bedzie raczej stalo obok prawdziwego jrpg ale moze wyjdzie z tego jakis zjadliwy miks - oby jednak byl sowicie rozbudowany i oferowal fajne drzewko rozwoju i umiejetnosci bo bez tego to rutyna wkradnie sie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Lol widze ze nie tylko ja mialem takie odczucia XDD Sama XVtka wyglada jak tepa sieka, no i cala ta ekipa, Backstreet Boys Fantasy Edytowane 19 września 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Zabawne jak się patrzy na tych biszononów mając w pamięci takie obrazy z XV: no chyba że grywalni mieli być tylko najmłodsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 No tu wyglada to mega. Swoja droga przydalyby sie akcje typu wlatuje bahamut i rozp.... cale miasto itp. a nie tylko slodko pierdzace badziewie. Ciekawe czy model jazdy bedzie lepszy niz w watch dogs:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Wlasnie, co z summonami? Wczesniej pokazali walke z Leviathanem, teraz tez byl pokazany ogromny stwor. Bedzie sie z nimi tylko walczylo czy moze bedzie mozna z ich mocy skorzystac? Mam nadzieje, ze w koncu zaczna wiecej informacji ujawniac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Cos pieknego, oby wyszlo w 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kreviz 0 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Oby w ogóle wyszło bo sam czekam i czekam ale doczekać się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi