Skocz do zawartości

Final Fantasy XV

Pawel_S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wolałbym aby była po naszej stronie, może tylko na początku będzie wrogo nastawiona do głównego bohatera, a w trakcie rozwoju fabuły zmieni swój pogląd i będzie już po naszej stronie.

A co do garniaka, to rzeczywiście jest wypaśny, a cena prawdziwego też będzie pewnie niezła, w negatywnym tego słowa znaczeniu ^_^

Opublikowano
Fajny garniak ksiecia happy.gif ... jego cena w rzeczywistosci podobno tez jest "fajna" tongue.gif

Niedawno sprawdzałem sobie stronkę Roena (w te ciuszki postacie z Versusa będą ubrane). Lukłem na t-shirty i... około 1,2 kafla w przeliczeniu O_O więc garniak na pewno będzie miał "fajną" cenę (za samą firmę + za występ w Versusie :P ).

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta gra według mnie zapowiada się dużo ciekawiej niż FFXIII. Każdy następny trailer sprawia, że mam niesamowitą ochotę w to pograć (co w moim przypadku jest dość dziwne, bo i nigdy wielkim entuzjastą tej serii nie byłem, a i żaden Final od czasów FF8 nie wciągnął mnie na tyle, żeby go skończyć). Ciekawi mnie jak długo gra pozostanie opatrzona statusem exclusive dla PS3....

Opublikowano

Od pierwszych trailerów wiedziałem że ta gra będzie lepsza od zwykłego FF XIII. Narazie po tych trailerach czuje fajny klimacik może nareszcie jakiś FF od jaiegoś czasu zbliży się do FF VII.

Opublikowano (edytowane)

O tym samym pomyślałem.Oby ten FF zbliżył się do siódemki fabularnie i klimatycznie :) Może być nawet lepiej - mam takie przeczucie.Jeśli to będzie exclusive dla PS3 będę musiał wyciułać mamonę na tą konsolę i postawić ją koło x360.Teraz czekamy na pierwsze screeny i filmy z gameplayu ;)

Edytowane przez Ader
Opublikowano

No na szczęście juz nawet oficjalny trailer potwierdza, only PS3 worldwide.... bo bym zaczął się zastanawiać dlaczego mam ps3 xD

Wszystko wygląda cacy, ale mogliby gameplay pokazać, przecież czekamy już wieki, jak długo można o_O