agst 131 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ciekawe kiedy w końcu podadzą datę premiery. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Trailer słaby to fakt, ale pokazuje że ojciec Noxisa odegra w grze dość istotną rolę - może będzie zdrajcą? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 leci event o ffxv, daty nie podali kiedy premiera, nawet roku Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 no trailer słaby nic tam praktycznie nie pokazali Ficuś - ale jaki downgrade jak to samo CGI Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 xDDDD nie wiedza czy bedzie statek, moze bedzie, moze nie bedzie, developing nie jest az tak rozwiniety by jednoznacznie stwierdzic, moze w dlc jak ta gra jest jeszcze w du.pie!!!!! obstawiam 2017 premiere, FFVII pewnie 2019 no trailer słaby nic tam praktycznie nie pokazali Ficuś - ale jaki downgrade jak to samo CGI gadali 10min temu ze caly trailer w 10000000000000000% realtime, kazda sekunda Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Tabata powiedział, że gra jest "no far in development" ... ... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 to bylo widac po trailerze rano, ale figaro wie lepiej, dali jedna scenke i pieknie, jaki swiiitasny trailer, dali jedna scenke i slaby trailer bo za wyjatkiem polany z demka i kilku scenek nic wiecej w sumie nie maja bo to co mieli do tej pory przzepadlo przy zmienie konsol, silnika i zmianie calego scenariusza Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 to bylo widac po trailerze rano, ale figaro wie lepiej, dali jedna scenke i pieknie, jaki swiiitasny trailer, dali jedna scenke i slaby trailer bo za wyjatkiem polany z demka i kilku scenek nic wiecej w sumie nie maja bo to co mieli do tej pory przzepadlo przy zmienie konsol, silnika i zmianie calego scenariusza Co wiem lepiej? Trailer był spoko. Nie wiem czemu łączysz dwie niezwiązane ze sobą rzeczy. Cytuj
Camillus 242 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Wolałbym grać tym brodaczem niż nastoletnią emospierdoliną. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Tam grywalne z tego całego tytulu pewnie jest tyle co w demku. No w(pipi)ili mnie z tym ze gra jest w lesie jeszcze. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ktoś coś powiedział o Airship DLC? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 oczywiscie choc figaro dalej nie rozumie ze ten trailer zlozony z jednej scenki to nie byl pewnie celowy zabieg tylko po prostu nic wiecej ponadto nie maja xDDDD teraz wprost mowia, ze nic wiecej z gameplayu nie pokaza bo "to jeszcze nie czas" xDDDDDDDDDDDDDDDDD jakies skrawki z developingu z turbo alfy i malboro xDDDD 1 Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Hehe, nie znosiłem tego potwora w X. Ficuś, opanuj się chłopie. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Figaro Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 gdzie ogladacie ten event? kurde jak oni serio tak mało mają, to nie wiem jak oni maja zamiar wypuscic to, FF VII i KH 3, nie wspominając o Nier 2 i innych. Naobiecywali sporo, ale zaczynam się bać, czy nie skończy się to wszystko jak z Versusem XIII na PS3 xD Cytuj
agst 131 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ja się łudziłem, że może gra będzie gotowa już na wiosnę, a tu takie jaja. FF7 i KH3 pewnie przeniosą na PS5. Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ja się łudziłem, że może gra będzie gotowa już na wiosnę, a tu takie jaja. FF7 i KH3 pewnie przeniosą na PS5. Na wiosnę xD Zima 2016 najwcześniej. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Gameplay z "prezentacji": Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Hela 1 Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) gdzie ogladacie ten event? kurde jak oni serio tak mało mają, to nie wiem jak oni maja zamiar wypuscic to, FF VII i KH 3, nie wspominając o Nier 2 i innych. Naobiecywali sporo, ale zaczynam się bać, czy nie skończy się to wszystko jak z Versusem XIII na PS3 xD To chyba jest przede wszystkim problem z tym ich silnikiem, z którym, tak jak z Crystal Tools, są jakieś problemy. KH3 hula na UE4, FFVII ponoć robi CyberConnect2, a Nier 2 Platinum, więc o te gry bym się specjalnie nie martwił. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Enkidou Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 zalamany jestem, po cyrkach z wersja na ps3, po tym trailerze w 2013 z leviatanem niszczacym miasto bylem wrecz pewny, ze po kolejnych dwoch latach juz beda mieli praktycznie ukonczona gre i gdzies tam w 2016roku zagram ale to co dzisiaj zobaczylem to tragedia, oni procz tego dema i kilku tech-demo chyba faktycznie nic nie maja, a to co mieli z niewyjasnionych przeze mnie powodow skreslili bo sobie wymyslili inny scenariusz, dramat, no po prostu dramat, na tgs musi sie stac cud bym na nowo uwierzyl, ze to wyjdzie wczesniej niz 2017 Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ale Ty chłopie przeżywasz. Anyway, gra jest skończona w 65 procentach. Data wydania gry już jest ustalona. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 gdzie ogladacie ten event? kurde jak oni serio tak mało mają, to nie wiem jak oni maja zamiar wypuscic to, FF VII i KH 3, nie wspominając o Nier 2 i innych. Naobiecywali sporo, ale zaczynam się bać, czy nie skończy się to wszystko jak z Versusem XIII na PS3 xD To chyba jest przede wszystkim problem z tym ich silnikiem, z którym, tak jak z Crystal Tools, są jakieś problemy. KH3 hula na UE4, FFVII ponoć robi CyberConnect2, a Nier 2 Platinum, więc o te gry bym się specjalnie nie martwił. CC2 robią remake? Nie wróży to dobrze turowemu systemowi walki Eh, SE i ich silniki... Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Takie plotki podawano przed rozpoczęciem E3. Jeden serwis napisał, że chodzi o CC2, a drugi, że o zewnętrze studio mające na koncie hołubione jRPG, ale nie podał nazwy (nazw serwisów już nie pamiętam, ale jeden z nich to był chyba Destructoid). W każdym razie nie zapowiada się, że przy grze dłubią ekipy SE. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Enkidou Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Mi w FF15 pasi w sumie "prawie" wszystko, FemCid jest spoko, Luna spoko, braterstwo też, relacje ojca z synem też... Ale mogliby zamienić Prompto w imouto chara, bardziej by mi pasowało ;p Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Bo Prompto to fanservice dla nieogarniętych Yaoistek ;-) W ogóle cała ekipa to czysty fanservice dla Yaoistek i cosplayerek (czego tym bardziej nie znoszę jak kobieta przebiera się za faceta - fuj) Edytowane 6 sierpnia 2015 przez chrno-x Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi