Skocz do zawartości

Final Fantasy XV

Pawel_S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graficznie kosior straszny, rozgrywka ultra płynna, ale to chyba było z PC.

Wszystko super tylko ta walka troche dziwna sie wydaje, to rozproszenie akcji zdala od epicentrum, latanie po pomostach.. jakieś to chaotyczne.

Może takie ujęcia kamery, czekam na więcej!

Opublikowano

Na pewno Titan, Shiva, Diabolos(albo Bahamut?) i Leviathan (pewnie tylko jako Boss), Siren i Ultros też powinien się znaleźć (znowu - pewnie jako Boss tylko) - tyle można odczytać z Genesis - artworku z końca dema.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze widzialem gdzies na filmiku walke z Titanem. Ponoc sa tylko trzy czary - fire, blizzard, thunder - wiec moze beda tylko trzy summony. Bardziej niz ich ilosc interesuje mnie ich mechanika. Nie chcialbym, zeby mozna ich bylo uzywac tylko gdy sie umiera.

Sent from my iPad using Tapatalk

Opublikowano

Mowili tez cos o jakies nowej magii w serii.

Mi sie filmik podobal. Jaram sie i nadal mam chrapke na konsole FFXV.

Zbroja dragoon laski oczywiscie odslania cyce bo jakzeby inaczej. 

Opublikowano

Tak wyczytalem wlasnie, ze beda dwa typy magii - elemental i tu chodzi o fire, blizzard, thunder, ale ma byc jeszcze jeden rodzaj cos co sie nazywa Ring Magic i ponoc moze byc uzywane tylko przez kogos z rodziny krolewskiej.

Sent from my iPad using Tapatalk

Opublikowano

Jakoś mnie to nie dziwi biorąc pod uwagę,że SE wypluwa teraz wszystkie FF na Steam. Inną sprawą jest to,że tego cudaka tak długo robią,kasy na to poszło pewnie tyle co na 2-3gierki od innego bardziej ogarniętego studia,że teraz muszą to wydać na jak najwięcej platform by coś zarobić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jednak już teraz, serwis Gematsu powołując się na trzy niezależne od siebie źródła poinformował, że datą premiery Final Fantasy XV (PS4) miałby być 30 września 2016 roku. Data ma dotyczyć jednocześnie całego świata, więc o dodatkowym opóźnieniu mowy by nie było.

http://www.pssite.com/news/48477/plotka-premiera-final-fantasy-xv-we-wrzesniu.html