Strife 228 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 (edytowane) Obecnie każdy ma za dużo w du.pie i wybrzydza na każdy drobny szczegół ;-]Święte słowa. Edytowane 7 sierpnia 2016 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 Obecnie każdy ma za dużo w du.pie i wybrzydza na każdy drobny szczegół ;-] Lepiej wybrzydzać niż łykać wszystko jak młody pelikan. A potem lament,że gierka/seria się stoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 Tez racja, ale czepianie sie, ze gra ma tylko 900p zamiast 1080 lub liczenie klatek animacji (chyba, ze sa to spadki utrudniajace gre) tez nie ma sensu. Teraz jest latwiej uniknac kupowania crap'ow, chociaz ile bylo przypadkow, ze recenzenci dostali kase za wypromowanie gry i zawyzenie jej ceny. W takich przypadkach najlepiej chyba jest zaczekac na spadek ceny, sprawdzic i odsprzedac jak nie podejdzie. Nigdy raczej nie bedzie zlotego srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 Najlepsze jest porównywanie na którym sprzęcie lepiej działa, liczenie ząbków na krawędziach i inne tego typu duperele. Dzisiejszy problem z grami jest taki że za dużo wiemy przed premierą, tak jak pisał Killabien wcześniej. Jeden góra trzy trailery jak to było kiedyś i człowiek by nie wiedział przynajmniej czego może się spodziewać, a teraz praktycznie większość rzeczy wiemy przed wydaniem gry co jest chore. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 (edytowane) Kiedyś człowiek wybierał tytuł po opisie na pudełku i paru obrazkach (ew. recenzji / zapowiedzi w gazecie). Tylko dodatkowo jak było się młodszym to nikomu nie przeszkadzało że tytuł trochę przycina, Voice-Acting robiony był w garażu (o ile w ogóle był) a intro to był głównie tekst na kilkanaście minut. Wtedy po prostu człowiek cieszył się że gra w coś zupełnie nowego i mógł pochwalić się lub zjechać grę przy kolegach. Teraz gra jest niszczona przez marudy jeszcze zanim wyjdzie i tak niektóre pozycje dostają po d.upie za nic w zasadzie a inne wychwalane są pod niebiosa. No i twórcy sami obdzierają swoją produkcję z tej tak zwanej magii obcowania po raz pierwszy z tytułem w domu bo przecież nie jeden developer przechodzi prawie że połowę jeszcze nie wydanej gry prezentując ją na Twitchach i innych serwisach. Dodatkowo nie oszukujmy się ale przynajmniej połowa osób, która narzeka na serie/grę XYZ i tak kupi dany tytuł, będzie go jeszcze bardziej jechał i co najlepsze kupi kolejną część tylko po to aby powiedzieć "miałem rację, niczego się nie nauczyli". A taki wydawca ma w pupce setki tysięcy forów i narzekanie ludzi skoro słupki sprzedaży pokazują iż tytuł "dobrze" się sprzedał więc można wcisnąć im to samo. Gdyby było inaczej to wiele serii nie powinno dzisiaj istnieć ale tak nie jest a to co jest naprawdę ciekawe ginie w motłochu przeciętności i malutkie teamy developerskie bankrutują bo wydawca stwierdził że gra jest niewarta nawet tych kilku reklam na krzyż. Edytowane 7 sierpnia 2016 przez chrno-x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Malutkie teamy deweloperskie to robią teraz indie-gierki i trzepią grubą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Jeśli ktoś lubi takie tematy, to Florence + the Machines właśnie wydała Singla z 3ema kawałkami inspirowanymi nowym Finalem. W tym "Stand by Me" z ostatniego trailera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 mam nadzieje, że będzie przygrywać w grze/intrze/menubanderas jakich mało a tu dwa pozostałe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Kupię pierwszy w życiu season pass. DLC#1 Booster PackOtrzymaj potężną broń do swobodnego korzystania, która sprawi, że walki będą bardziej ekscytujące. DLC#2 Episode GladiolusEpizod skupiony na Gladiolusie, towarzyszu Noctisa. W tym epizodzie możesz sterować Gladiolusem jak grywalną postacią. DLC#3 Holiday Pack Otrzymaj wspaniały pakiet przedmiotów, który wniesie nowe barwy do gry. DLC#4 Episode IgnisNowy epizod skupiony na Ignisie, towarzyszu Noctisa. W tym epizodzie możesz sterować Ignisem jak grywalną postacią. DLC#5 Episoe PromptoNowy epizod skupiony na Prompto. W epizodzie można sterować Prompto jak grywalną postacią. DLC#6 Online Expansion PackPakiet pozwalający na granie w kompletnie nowe Final Fantasy XV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Online Expansion Pack w Season Passie?Co? Online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) tryb online jako dlc xDD jezu co ta generacja xDD czekam na gierki gdzie tylko very easy jest na plycie, a dalsze poziomy trudnosci sa w dlc, albo gierki gdzie zginac mozesz np 10 razy, dalsze continue po zgonach do kupienia za 10zl/szt Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Online w ff15? Wtf. Podejrzewam ze to moze byc online coop skoro wychodzi po dodatkach gdzie bedzie mozna sterowac przydupasami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Bardzo fajny materiał - jest jaranko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Ale po kiego wala mi online do tej gry? W FF15 chce sie rozkoszowac epicka fabula, a po skonczeniu gry na 100% odlozyc ja na polke i popatrzyc w lustro jak na lepszego siebie. Jezeli tego mi ta pozycja nie dostarczy to online napewno mi tego nie zastapi. Ja chce okolo 100 epickich godzin sam na sam z ta pozycja bez widzenia jakichkolwiek online ryjow, jakbym chcial online to bym juz dawno gral w FF14. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Online wyjdzie pozniej, dlc są opcjonalne, nie kupisz i tyle. Mam nadzieje ze te fabularne beda rozbudowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 No wlasnie nie Shen po filmie mnie maja. Do tej pozycji wszystko kupie lacznie z dedykowanym kubkiem na poranna kawe, jedynie co oczekuje ze ta gra mnie rozwali na atomy jak to film zrobil. Troszke pocieta gra z platnymi dlc by poznac historie boys bandu Exile? Platne online? Nadal mocno wierze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 online to pewnie bedzie jakas arena, lub jakies hunty co bedzie mozna robic w co-opie, na nic nadzwyczajnego bym nie liczyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 No wlasnie nie Shen po filmie mnie maja. Do tej pozycji wszystko kupie lacznie z dedykowanym kubkiem na poranna kawe, jedynie co oczekuje ze ta gra mnie rozwali na atomy jak to film zrobil. Troszke pocieta gra z platnymi dlc by poznac historie boys bandu Exile? Platne online? Nadal mocno wierze! Takie czasy, prawie wszedzie dlc. Zazdroszcze tego filmu, ja obejrze dopiero na premiere gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Napisze po raz setny, obowiazkowo ogladnijcie film przed zagraniem w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 To wez przetlumacz a kiedy wychodzi wersja na BD? Bo watpie zeby w PL bylo w kinach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Kiedy sam film to nie wiem, ale jest edycja gry z filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 W londynie 23 sierpnia w jakims kinie w west end niby wyswietlaja, ale nie wiem w ktorym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 http://www.gamnesia.com/news/report-final-fantasy-xv-has-been-delayed-to-november-29th It's been a long wait with multiple delays along the way, but earlier this year Square Enix announced that Final Fantasy XV is launching on September 30th. Unfortunately, it appears that one more delay is on the way. A source within GameStop management has tipped us off that Square Enix has delayed the game until November 29th. Promotional materials with the new date have arrived at some GameStop stores with instructions that they are not to be put up until after Sunday, August 14th, so an official announcement could be coming then. The same source that has revealed this information to Gamnesia has proven reliable on multiple occasions in the past. This includes leaking the release date and trade-in deals for New Nintendo 3DS as well as the release date for Star Wars Battlefront. jeżeli to prawda to xD Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 optymalizuja dalej kod gry by dzialal znosnie na konsolach, ewentualnie chca by gra miala juz na premiere tryb pod ps4neo, albo jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi