II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Tylko nie pisz o Uncharted 4. Każdy jeden zaliczał w jakiś sposób względem premierowych podbitych zapowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 (edytowane) A co to ma do rzeczy? To mam ich zagłaskać że ludzi w uja robią bo teraz wiele firm tak robi? Nie dajmy się zwariować, na szczęście ludzie nie są głupi i ślepi (poza fanbojami,pewnie sam nim byłem do 13) Branża zweryfikuję ten produkt . Ale mówię wolę wesprzeć małe studio i kupić i am setsuna jak wspierać te parszywe gnidy . Duke nukem forever FF smutne . Edytowane 21 sierpnia 2016 przez Schranz1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Branża zweryfikuję ten produkt . Akurat branża to obecnie nie najlepszy wyznacznik jakości produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Branża zweryfikuję ten produkt .Akurat branża to obecnie nie najlepszy wyznacznik jakości produktu. A dzisiejsi gracze podazaja za hypem branzy i kolo sie zamyka. Co do 1h gameplay'u to mi sie podobal nie wiem skad te narzekania i przyrownania ze graficznie ta pozycja stoi z FF13 LR nigga pls. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 (edytowane) Człowieku widzę łykasz tylko trailerki pod publiczkę, a były juz playtasty na gamescomie .... i jest kibel w pełnej krasie . Polecam poczytać ....google nie boli . "Przez te kilkadziesiąt minut utwierdziłem się w tym, na co liczyłem długie miesiące i co Square zapowiedziało przed targami. Piętnastka musiała zostać opóźniona. Inaczej po prostu się nie dało, bo warstwa techniczna stoi na bardzo średnim poziomie. Zaryzykuję wręcz twierdzenie, że pomijając skalę gry – jest gorzej, niż było w Lightning Returns: Final Fantasy XIII (PS3). Gra nie tylko nadal straszy niskim zasięgiem renderowania tekstur i poszarpanymi na maksa krawędziami, ale dokłada do tego jeszcze fatalną kombinację filtrów obrazu – rozmycie całości i wyostrzanie krawędzi – co prowadzi do masy artefaktów. Przykro było mi patrzeć na jakość obrazu, mając w pamięci fakt, że główna seria Final Fantasy od zawsze praktycznie wyznaczała trendy w grafice i pełniła pokazową rolę, jeśli chodzi o to, jak mogą wyglądać gry. Gdy scenki z rozgrywki przeplatały prerenderowane materiały na silniku gry, mogłem zobaczyć jak to wszystko mogłoby wyglądać i… mam nadzieję, że tak będzie wyglądało na PS4 Neo. Naprawdę, mogę tylko rzucić sam sobie – przykro mi posiadaczu PS4, ale twój sprzęt niedomaga i dostaniesz tak czy siak mało urodziwą grę." Oczywiście można się łudzić że przez 2 msc poprawią grę którą robią 10 lat . Duke nukem forever FF i tyle . Oczywiście gdyby podobał mi sięgameplay z obu demek to bym to przełknął może jakoś ale od początku twierdzę że jest nędza tak w kwestii systemu walki jak i ogólnej biedy/pustki 900p itd . Edytowane 21 sierpnia 2016 przez Schranz1985 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Jest gorzej niż w pierwszym demie? Jeśli nie to dla mnie to pasuje, bo demko naprawdę mi się podobało czy zasięg widzenia, grafa nawet walka. Ludzie dziś oczekują cudów na kiju, mi się ten final podoba i dopiero po ograniu stwierdze czy to kał czy rodzynek, bo żaden internetowy "znafffca" swoją wypowiedzią o gameplayu mnie nie przekona. Nier'a zjechali całkowicie, a jak dla mnie to jedna z najlepszych gier na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Nyx - best character ever, Tak patrzę na trailer i zadaję sobie pytanie, czemu to nie on, a ta emo s(pipi)ina nox będzie protagiem FFXV. Czemu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 (edytowane) Jest gorzej niż w pierwszym demie? Jeśli nie to dla mnie to pasuje, bo demko naprawdę mi się podobało czy zasięg widzenia, grafa nawet walka.Ludzie dziś oczekują cudów na kiju, mi się ten final podoba i dopiero po ograniu stwierdze czy to kał czy rodzynek, bo żaden internetowy "znafffca" swoją wypowiedzią o gameplayu mnie nie przekona. Nier'a zjechali całkowicie, a jak dla mnie to jedna z najlepszych gier na ps3. Wlasnie. Ciagle mowie, ze ludzie naogladaja sie filmikow przed zagraniem i do samej gry juz podchodza z dystansem i opinia. Potem w trakcie gry sie czepiaja "A nie mowilem! Te zdzbla trawy wygladaja jak z ps2! Paskudzctwo. Oh nie, framerate spadl do 28.9999fps!! Chooye z SE, okradli mnie!" i potem marudzenie non-stop. Fani i tak zagraja i bede zachwyceni (a o to chodzi w grach, zeby fajnie spedzic czas) a malkonenci i tak bedac narzekac i szukac mesjasza czy innego chooya (pewnie COD). Zaczekajmy, zagrajmy i dopiero potem sie zabijajmy na forum. Edytowane 21 sierpnia 2016 przez Killabien 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Jest gorzej niż w pierwszym demie? Jeśli nie to dla mnie to pasuje, bo demko naprawdę mi się podobało czy zasięg widzenia, grafa nawet walka. Ludzie dziś oczekują cudów na kiju, mi się ten final podoba i dopiero po ograniu stwierdze czy to kał czy rodzynek, bo żaden internetowy "znafffca" swoją wypowiedzią o gameplayu mnie nie przekona. Nier'a zjechali całkowicie, a jak dla mnie to jedna z najlepszych gier na ps3. No właśnie sęk w tym, że Episode Duscae wyglądało już znacznie lepiej niż to co oni ostatnio pokazują. Nie wiem co się zmieniło, ale faktycznie jest tragedia. Popup , rozdzielczość idzie w pipę i generalnie to nawet po tym koszmarnym Platinum Demo, nie spodziewałem się że full wypadnie tak mizernie. Duke Nukem FF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Jak gra będzie tak słaba jak trylogia 13 (chuyowa fabuła, bezpłciowe postacie, nuda) to nawet dobra grafika nic by nie uratowała, już wolałbym w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Jest gorzej niż w pierwszym demie? Jeśli nie to dla mnie to pasuje, bo demko naprawdę mi się podobało czy zasięg widzenia, grafa nawet walka. Ludzie dziś oczekują cudów na kiju, mi się ten final podoba i dopiero po ograniu stwierdze czy to kał czy rodzynek, bo żaden internetowy "znafffca" swoją wypowiedzią o gameplayu mnie nie przekona. Nier'a zjechali całkowicie, a jak dla mnie to jedna z najlepszych gier na ps3. No właśnie sęk w tym, że Episode Duscae wyglądało już znacznie lepiej niż to co oni ostatnio pokazują. Nie wiem co się zmieniło, ale faktycznie jest tragedia. Popup , rozdzielczość idzie w pipę i generalnie to nawet po tym koszmarnym Platinum Demo, nie spodziewałem się że full wypadnie tak mizernie. Duke Nukem FF. To juz bylo widac na wczesniejszych trailerach jak sobie latali tym samochodem. No ale dla mnie to wyglada dosc dobrze, byle klatki trzymalo na sensownym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Czy to naprawdę wygląda aż tak źle? Mi się to cholernie podoba, jest lepiej niż się spodziewałem więc nie wiem o co tyle szumu. (mniemam że jest to gameplay z ps4) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Nyx - best character ever, Tak patrzę na trailer i zadaję sobie pytanie, czemu to nie on, a ta emo s(pipi)ina nox będzie protagiem FFXV. Czemu! No w filmie jest dosadnie fabularnie wytlumaczone dlaczego nie Nyx, a bedziemy grac zoltodziobem Nox'em i ja to kupilem. Nox ma byc przyszlym krolem i w samej grze on bedzie mial jeden wielki trening z poznawaniem samego siebie. Bedziemy patrzec na jego przemiane z rozpuszczonego bachora (patrz anime) w bohatera. Film daje tak mocny starterowy kop, ze ja Nox'a calkowicie zaakceptowalem i czuje sie ze nie tyle bede nim gral, a sie nim opiekowal bo to poprostu dzieciak bez zadnej wiedzy o powagi sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 rozpjerdala mnie ta gadka że framerate sie nie liczy bo najważniejszy jest gameplay, ale że dla kogoś jedno poważnie wpływa na drugie, to już chooy i w ogóle nie jesteś dostatecznie tru gejmerem uwielbiałem takiego SOTC, ale jego grywalność ratował jedynie rozmach, pomysłowe walki, oraz klimat. podobnie było choćby z GTA SA i IV. chcąc odpalić je ponownie, po ochłonięciu już ich zayebistością momentami odczuwałem jedynie smutek jak to miejscami tragicznie chodzi i zwyczajnie psuje fun z potrącania npc sportową furą w epickim 10 fps slow motion ... Oh nie, framerate spadl do 28.9999fps!! Chooye z SE, okradli mnie!" i potem marudzenie non-stop. no beka z typów hehe. szkoda że nie 29.9999. niech każde AAA miewa max takie i nie wiele niższe dropy, to będę całował rączki że nie powtarza się już sytuacja sprzed lat Ps nigdzie nie hejtuje konkretnie FFXV, więc można spojrzeć na ten problem bez fanbojskiego defence force i wmawiania innym że technikalia nie mają żadnego wpływu na rozgrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Czy to naprawdę wygląda aż tak źle? Mi się to cholernie podoba, jest lepiej niż się spodziewałem więc nie wiem o co tyle szumu. (mniemam że jest to gameplay z ps4) Dla mnie wyglada dobrze, jest jakies ladniejsze i zrobione z wiekszym rozmachem jrpg na obecna generacje? no (pipi)a nie sadze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 33:00, jedziecie sobie w nocy autostrada i nagle auto niedomaga. A tu podchodzi taki kolo z pieciometrowym tasakiem. Podejrzewam, ze miałbym traumę. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Może to starosc, ale mamy taki poziom graficzny w grach i gadanie że gra jest brzydka... no przestaję rozumieć graczy, rozumiem gdy wojenki były bo lara na psx miałą trójkatne cy,ce ,a na pc dołożyli jej jeden bok i miała kwadratowe, ale krytykowanie gry w któej skora wygląda jak skóra, a ptaszek odlatuje sobie w siną dal a my zamiast zakończyć ogladanie filmiku cąły czas jestesmy w grze? Dla mnie gra wygląda fantastycznie,i tylko potrzebuję pewności że bohaterowie sa fajni. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Ten moment kiedy to Milan jest glosem rozsadku Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Ale zasięg renderowania, poszarpane krawędzie i artefakty . Przecież z grania w takie coś nie da się czerpać radości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Niech trochę cienie na włosach poprawią i będzie świetnie. Resztę milan ładnie wypunktował Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Milan to chyba po pijaku oglądał te materiały. Albo nie wiem, na ekranie smartfona... Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 z racji takiego a nie innego systemu walki martwie sie tylko o framerate, oprawa jest wystraczajaca, o tym, ze to nie bedzie najladniejsza gra swiata bylo wiadomo od momentu jak przestali pokazywac tech demo luminous engine z czarodziejka w kanionie a wlasciwe materialy z gry przy tym jednak dynamicznym systemie walki oparnym o teleporty i szybkie przemieszczanie jak framerate czesto bedzie siadac to pogrzebie to totalnie ta gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Platinum Demo z tym systemem walki ledwo sobie radził z jednym przeciwnikiem na ekranie, pustą lokacją i odrobiną ognia. Technologiczny potworek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 dlatego pisze ze sie martwie bo platinium demo klatkowalo, a relacje z gamescom tez wspominaja o spadajacych fps wiec w (pipi)e mam cienie, zasieg renderowania i poszarpane krawedzie, ja sie modle ze przy marlboro bad breath z kilkoma przeciwnikami w poblizu oczy mi nie krwawily, a na to sie w chwili obecnej zanosi i tego nalezy sie obawiac Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Dokladnie. Dla mnie graficznie jest gites. Nawet przyjalbym lekki downgrade, jezeli poprawiloby to plynnosc. Nie moga wydac gry z systemem walki mocno nastawionym na akcje, ktora dropi klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi