Shen 9 623 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) Sony nakrecalo ludzi? Ogladales recke Anry Joe i te wszystkie ściemy od twórców? Co do tematu, wszyscy sie martwia o grafe, a ja sie boje o fabułe. Edytowane 28 sierpnia 2016 przez Shen Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Dokladnie chooj z grafa jak mi dadza fabule i klimat. Jak przechodzilem takiego FF1 i 2 czulem klimat i sie oderwac nie moglem. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 grafa akurat wyglada ok, wazne, zeby plynnie bylo bo to akurat moze obrzydzic gre. wiekszy problem mam z tym, ze obejrzalem kilka filmikow i nie widze w tej grze nic ciekawego. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Co do tematu, wszyscy sie martwia o grafe, a ja sie boje o fabułe. Ludzie skupiają się na grafie bo dobrą fabułą to ostatnie Finale nie grzeszył więc pewnie i wymagań zbytnio wysokich nie ma. Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Jakby ludzie skupiali się tylko na fabule, to by klasyki ogrywali z psx'a, a nie czekali na next gen finala na ps4 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) Skupiamy się na grafie, bo to FF definiwalo kiedyś standardy w tym temacie. Niestety, ale trzeba się będzie wreszcie pogodzić z tym, że najlepsze lata ta seria i ta firma ma już za sobą. Jedyna nadzieja w sentymentalnej podróży jaka będzie FF VII remake, ale nawet okulary sentymentu nie pomogą jak SE zrobi z tego największy skok na kasę fanów. Kalinho_PL Edytowane 28 sierpnia 2016 przez Kalinho_PL Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Aha, najpierw było "przecież ffxv to śliczna gra, stachu, co ty (pipi)isz", a teraz "(pipi) z grafą, żeby tylko fabuła była K" Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) Ogrywam,wspieram setsune, hejtuje FF Czekałem na next genowego rpg nie ważne czy FF czy NNK czy DQ. Ale ta gra nextgenowo nie wygląda a co do fabuły to SE juz dawno klepie sztampę, fajerwerków się nie spodziewam. System mi nie leży patrząc po demkach, i te efekciarstwo wciskane na siłę podczas zwykłych ataków- no balet mongolski, a siły ataku nie czuć. Tak się zastanawiam jak Q wypadną,no przez 10 lat developingu to pewnie Wiesia w tej kwesti przebiją, wróć przecież to SE raczej nie ma o czym gadac. No dokładnie miały być ochy i achy a teraz wystarczy żeby wyszedł ten mesjasz jrpg(?) W sumie to i 720p przy tej pustce i popupie będzie git jak 30fps utrzyma bez większych dropów . Ech narzekałem na MGSV na fabułę ale mgsio to chociaż śmigał pięknie 1080/60 fps a tutaj to jakiś żart, i nie ma co zwalać winy że ps4 słabe. Edytowane 28 sierpnia 2016 przez Schranz1985 Cytuj
Pix 908 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Nikt jeszcze nie grał, ale każdy już wie, że będzie jedno wielkie gó.wno. Tak dla równowagi - biorę XV na premierę i będę się przy niej dobrze bawił. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Nikt jeszcze nie grał, ale każdy już wie, że będzie jedno wielkie gó.wno. Tak dla równowagi - biorę XV na premierę i będę się przy niej dobrze bawił. Skad wiesz skoro nie grales? Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Ja grałem już. W demo. Nawet w dwa. Pierwsze było spoko, drugie zauważalnie gorsze, a najnowsze materiały to w ogóle bardzo źle już wyglądają. Także uważam że mam niezły punkt odniesienia. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Nikt jeszcze nie grał, ale każdy już wie, że będzie jedno wielkie gó.wno. Tak dla równowagi - biorę XV na premierę i będę się przy niej dobrze bawił. Każda potwora znajdzie swego amator. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Pix 908 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Nikt jeszcze nie grał, ale każdy już wie, że będzie jedno wielkie gó.wno. Tak dla równowagi - biorę XV na premierę i będę się przy niej dobrze bawił. Skad wiesz skoro nie grales? Na tym właśnie polega żart. Wiem to tak samo, jak inni wiedzą, że będzie kupa. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Ja tam gralem w 2 dema wiec nie mam iluzji ze szykuje sie nic specjalnego, ewentualnie crap jak te screeny okaza sie koncowym produktem, platinum demo zalatywalo mocno kupskiem w porownaniu do Duscae, walka zostala niepotrzebnie splycona. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) No co tam Robert? Ale co? ile ja mam lart by jarac się jak dzieciak grafiką, albo przekreslac gre bo pare miesiecy pzed premiera ma rozmazane tekstury budynku? Na tym forum są patafiany które porownywaly mgs v na konsoel i pc i wysmiewaly gowniana grafike na konsole bo swiatla na platformie wygladaly gorzej xD sądziłem ze w temacie o ff15 nie bedzie tak powierzchownego i płytkiego oceniania. Więc nie stasiu, stado zubrów i innych masamaównów nie robi na mnie wrazenia dla mnie grafika jest super, poprzeczka nie podnosi mi się rownolegle do ewolucji sprzętu. Edytowane 28 sierpnia 2016 przez milan 4 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Z tym, że milan w mgs v na konsoli nie było świateł na platformie a nie ze gorzej wyglądały Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) nawet pamietam że to Ty sie dopier,dalałes. ostatecznie chodzi o to samo, element kompletnie nieważny. https://youtu.be/_CAIfWM2OKw?t=22 Edytowane 28 sierpnia 2016 przez milan 1 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Ogólnie jakoś ten tytuł jak zmienił nazwę z versusa na XV sprawia wrażenie gorszej gry. Do tego przygody z silnikiem, zmianą platformy czy z Fabułą sprawia ,że boję się o tą grę . Jednocześnie nastawiam się w najlepszym przypadku na średniaka Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 huh zgubił ich ten autorski engine konkretnie konami udało się wykreowac sztos w postaci fox engine, ale ile to kosztowało samą produkcję? Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Wszyscy sapia o grafike i o tym wiedza producenci gier wiec glownie sie na tym elemencie skupiaja i na hypie. Czasem nawet tylko na hypie przyklad NMS. Niewazna fabula czy klimat i serce wlozone do projektu teraz tylko marketingowy hype i i tak wszyscy sie beda tasowac do grafiki. Smutne czasy dla gracza nastaly to co kiedys wysmiewalem u pececiarzy jarajacych sie grafika jak nastolatek widzacy cycki nastalo u nas. Dawac mi tego FF15 juz i byleby tylko byl miodny! 3 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Zetta ale napisałęm ,że nie podoba mi się zamieszanie z fabuła ? Square postanowiło "dostosować" versusa aby był bardziej XV. I Przy okazji zamieszanie przy silniku rzutuje nie tylko na grafikę ale i na fabułę (Patrz debilna XIII) Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) No co tam Robert? Ale co? ile ja mam lart by jarac się jak dzieciak grafiką, albo przekreslac gre bo pare miesiecy pzed premiera ma rozmazane tekstury budynku? Na tym forum są patafiany które porownywaly mgs v na konsoel i pc i wysmiewaly gowniana grafike na konsole bo swiatla na platformie wygladaly gorzej xD sądziłem ze w temacie o ff15 nie bedzie tak powierzchownego i płytkiego oceniania. Więc nie stasiu, stado zubrów i innych masamaównów nie robi na mnie wrazenia dla mnie grafika jest super, poprzeczka nie podnosi mi się rownolegle do ewolucji sprzętu. Ja przecież nie pisałem, że to będzie zła gra. Wszyscy się oburzyli, jak spytałem czemu ta gra wygląda znacznie gorzej niż jeszcze miesiąc temu. Jest po prostu brzydka, ale to już chyba każdy wie. Trochę szkoda, bo ff zawsze wyznaczał standardy graficzne. Fabuła i klimat to inna spawa, żeby tylko nie było jak z 13 Edytowane 29 sierpnia 2016 przez gekon Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 No, w oczekiwaniu na fulla tak sobie ostatnio oglądam ten gameplay po raz n-ty, i dla przykładu, w końcówce filmu jest walka z mechem na jakiejś opuszczonej bazie, i to jest niestety graficzny poziom Type-0 HD... Ale zauważyłem też, że większość urywków pochodzi z wersji XO, a z PS4 w zasadzie bardzo mało tego. Czyli jest cień nadziei, że na sprzęcie Sony wygląda to chociaż odrobinę lepiej... Cytuj
Strife 228 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Czyli co episode Duscae to była ściema? Gubiło to klatki animacji( nie żeby mi to jakoś przeszkadzało, bo ogólnie nie psuło to dla mnie odbioru demka), ale naprawdę wyglądało ładnie. Edytowane 29 sierpnia 2016 przez Strife Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi