Skocz do zawartości

Final Fantasy XV

Pawel_S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie Ci, co mi wmawiali, że w grze jeździ się samochodem i w ruchu nie widać tych marnych tekstur i braku detali w mieście. To tak odnośnie dyskusji dotyczącej screenów na których gra wyglądała jak kaszalot. 

i ja. Chociaz mam blache co to uciagnie pewnie w max detalach. 

Opublikowano (edytowane)

Ja chyba wycofam prerder na PS4 i kupię sobie na blachę.Przynajmniej pewność będzie,że to nie wersja 0.5 .

W sensie jesteś w stanie poczekać jeszcze te 5 lat na wersję na PC steam? Brawo za wytrwałość. 

@Kalel 

A co o tych, którzy kupili PS3 dla The Last Guardian? 

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano

Ja chyba wycofam prerder na PS4 i kupię sobie na blachę.Przynajmniej pewność będzie,że to nie wersja 0.5 .

W sensie jesteś w stanie poczekać jeszcze te 5 lat na wersję na PC steam? Brawo za wytrwałość. 

@Kalel 

A co o tych, którzy kupili PS3 dla The Last Guardian? 

Czekałem od zakupu ps3,więc nigdzie mi się nie spieszy. Wyjdą inne dobre jrpg do tego czasu,więc będzie w co grać.

Opublikowano

Wydadzą to max do roku,a nie jakieś 5lat. Hajs muszą natrzepać na tym, a póki będzie hype to ludzie się na to rzucą.

Opublikowano

Skoro to ma być męski road trip i wieczór kawalerski w jednym, to mogliby wrzucić akcje w stylu wizyty w burdelu albo wyrywanie lasek na wiejskich dyskotekach. Ale pewnie na takie FF Square jeszcze nie jest gotowe. Chociaż nie miałbym nic przeciwko, gdyby kiedyś zrobili jakiegoś spinoffa z jajcarskim klimatem. Bez ratowania świata i całej reszty.

Opublikowano

Wydadzą to max do roku,a nie jakieś 5lat. Hajs muszą natrzepać na tym, a póki będzie hype to ludzie się na to rzucą.

No to z trylogią Lightning to się nie śpieszyli bo XIII-tka wyszła po 4-erech latach na Steamie od premiery wersji PS360. Tutaj obstawiam będzie podobnie, może nie 5 lat ale minimum 2/3. 

Opublikowano

moglbys linkiem rzucic jak juz takie cos piszesz, tym bardziej ze na gafie nowych tematow przybywa w szybkim tempie i znalezc tam cos to czasami cud

Opublikowano

Stulejka intensifies ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tumblr_nlp7u57n441ri7rfho1_500.gif

Nie moge sie juz doczekac akapitu w recenzji Polygonu o tym jak ta gra uprzedmiotawia kobiety.

no ale trochę to żałosne jest

Opublikowano

Przynajmniej Masamune nie będzie narzekał że włosy postaci mają za mało cieni na tym Pro :D

Włosy mają za mało cieni? Fakt, szkoda że jedyna słuszna wersja, to wersja Pro. Kogo mam za to winić? Inżynierów Sony, czy programistów SE?