Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 Dobrze ze brokuł bartek nie widział Final Fantasy X-2 i strojow Rikku Człowieku czas trochę poszedł do przodu od premiery FF X-2. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 Ło matko! Miałem kompletnie gdzieś tą grę ale po tym gifie z wypieta dupa zamawiam kolekcjonerkę! 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 przeciez dalem dwie strony temu A faktycznie, taki maly link dales ze nie zauwazylem No to moze cos innego zapodam, ktos tam wczesniej pisal ze na gafie sa fotki ffa z PS4 PRO, no niby sa, ale niestety off-screeny http://i.imgur.com/y5yxHMx.jpg http://game.watch.impress.co.jp/img/gmw/docs/1020/525/05.jpg 4K + HDR, ten pierwszy nawet pomimo offscreena pokazuje naprawde zywe kolory. Dupa chocobosa jeszcze nigdy nie miala tyle glebi. Chcialbym jednak dostac solidne porownanie PS4 1080p vs PS4 PRO 1080p bo jestem bardzo ciekaw czy naprawde olali sprawe na PS4. @nizej XDDDDDD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. planeswalker 47 Opublikowano 16 września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 września 2016 bluber specjalnie dla ciebie 12 Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 Nie rozumiem czemu sie czepiacie blubera. Ma prawo do wlasnego zdania tak jak i wy. Laska ewidentnie prowokuje wygladem. Czy to oburza to juz kwestia subiektywna. PS: nie wiem jaki jest tez sens bronienia praw wirtualnej panny. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 (edytowane) Od 8:30 banderasik, a tak w ogóle, to muzyka w tej grze nawiąże poziomem do starych części z PSX i PS2. PS. Omnis Lacrima Edytowane 16 września 2016 przez YETI Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 Dobrze ze brokuł bartek nie widział Final Fantasy X-2 i strojow Rikku Człowieku czas trochę poszedł do przodu od premiery FF X-2. No czas poszedl do przodu Rikku wywrotka i w ogole nie do wiary co ta Cindy. @Bluber to dziewczyne/zone zakladam tez bedziesz ubieral mowiac jej w czym ma chodzic a w czym nie? Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 TGS wersja ze standardowej PS4 zauważalnie poprawiona! Roślinność na drugim planie w końcu wyglądA normalnie. Popup znacznie zredukowany. Da się grać! Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 (edytowane) Ty nie rozumiesz kompletnie o co chodzi. Tutaj nie chodzi o najazdy kamery tylko o to jak jest ubrana i jak jest przestawiana postac Cindy na trailerach w stosunku do reszty ekipy praktycznie całkowicie ubranej. Z wyjątkiem jednego kolesia, któremu widać kaloryfer, ale który nie wygina się na masce auta ani podczas trailera nie ma zooma na klate. acha, czyli emanujący silnym heteroseksulizmem i przedstawiony z gładko wydepilowanym i wyrzeźbionym torsem Gladious już ci nie przeszkadza? no ja nie wiem jak można tak uprzedmiotowiać mężczyznę i w dodatku przedstawiać go wedle wzorca, przez który większość konsolomaniaków może popaść w kompleksy. wybiórcze lewactwo w pigułce edit: ech jeszcze 4h wczesniej i załapałbym się na guwnoburze ;/ Edytowane 16 września 2016 przez nobody Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Typ powyżej to Kamil Bednarek? Ty nie rozumiesz kompletnie o co chodzi. Tutaj nie chodzi o najazdy kamery tylko o to jak jest ubrana i jak jest przestawiana postac Cindy na trailerach w stosunku do reszty ekipy praktycznie całkowicie ubranej Hm, to zupełnie prawie tak jak Quiet w MGS5 tak wiem, że ona musi, ale to tylko fabularna wymówka by stuleje się cieszyły podczas gry Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 A na filmach sie nie cieszycie jak cycki pokaza czy tam podobne? W takim Sin City Jessica Alba jest jeszcze bardziej przedmiotowa, ale bym ja bronil i kochal <3 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 A na filmach sie nie cieszycie jak cycki pokaza czy tam podobne? Masz umysł dwunastolatka? Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Ty nie rozumiesz kompletnie o co chodzi. Tutaj nie chodzi o najazdy kamery tylko o to jak jest ubrana i jak jest przestawiana postac Cindy na trailerach w stosunku do reszty ekipy praktycznie całkowicie ubranej. Z wyjątkiem jednego kolesia, któremu widać kaloryfer, ale który nie wygina się na masce auta ani podczas trailera nie ma zooma na klate. acha, czyli emanujący silnym heteroseksulizmem i przedstawiony z gładko wydepilowanym i wyrzeźbionym torsem Gladious już ci nie przeszkadza? no ja nie wiem jak można tak uprzedmiotowiać mężczyznę i w dodatku przedstawiać go wedle wzorca, przez który większość konsolomaniaków może popaść w kompleksy. wybiórcze lewactwo w pigułce edit: ech jeszcze 4h wczesniej i załapałbym się na guwnoburze ;/ cała ta meska ekipa to jakies wyidealizowane wzorce wygladu mezczyzn, kto ma taka krate na brzuchu oprocz kilku spartakusów? ale bluber tylko cycki widzi Cytuj
Strife 228 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Dobra dobra, bronicie uprzedmiotawiania kobiet, a na bank heblujecie "Pinokia" że aż wióry lecą. 2 1 Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Ostatnie kilka stron tego tematu jest tak zarąbiste, że plusy i minusy mi się pokończyły Resztę porozdaję jutro. 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 A na filmach sie nie cieszycie jak cycki pokaza czy tam podobne? Masz umysł dwunastolatka? Pytalem sie ogolem, ale jak chcesz podejsc personalnie to odpowiadam, ze nie wiem jak ty ale ja cyckow mam pod dostatkiem. Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Nie ma czegos takiego jak cycki pod dostatkiem. 4 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Jeśli ktoś ma nad cyckami dziarę dostatek to jest Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Dobra dobra, bronicie uprzedmiotawiania kobiet, a na bank heblujecie "Pinokia" że aż wióry lecą. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 (edytowane) Ludzie, którym przeszkadza ubiór jak i panów i pań w grach niech idą żyć w 15 wieku, chamsko skorzystam z mema, "mamy 2016 rok..." Najpierw hejtuje się gry i filmy a potem kobiety i mężczyzn w "realu", widziałem sporo już takich przodujących ludzi, jak wyzywają i mężczyzn i kobiety na ulicy bo wg ich spojrzenia na świat powinni się wstydzić pokazywania własnej indywidualności i kreatywności. W odniesieniu do gier tłamsi się twórców gier, w odniesieniu do filmów tłamsi się scenarzystów i reżyserów. Wszystko dlatego bo "mój" pogląd na świat jest ważniejszy jak wszystkich innych. Problemy to są na bliskim wschodzie np, a nie w grach. Co do samego FF15, mi tam boysband pasuje, mam tylko obawy, że aby grać bez cięcia będę musiał przejść na ps4 pro..... Edytowane 17 września 2016 przez sakiu 2 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 O rany macie problem. To Japonia oni przesadzają cały czas. Boysband mi nie przeszkadza bo to coś nowego. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Ludzie, którym przeszkadza ubiór jak i panów i pań w grach niech idą żyć w 15 wieku, chamsko skorzystam z mema, "mamy 2016 rok..." Najpierw hejtuje się gry i filmy a potem kobiety i mężczyzn w "realu", widziałem sporo już takich przodujących ludzi, jak wyzywają i mężczyzn i kobiety na ulicy bo wg ich spojrzenia na świat powinni się wstydzić pokazywania własnej indywidualności i kreatywności. W odniesieniu do gier tłamsi się twórców gier, w odniesieniu do filmów tłamsi się scenarzystów i reżyserów. Wszystko dlatego bo "mój" pogląd na świat jest ważniejszy jak wszystkich innych. Problemy to są na bliskim wschodzie np, a nie w grach. Co do samego FF15, mi tam boysband pasuje, mam tylko obawy, że aby grać bez cięcia będę musiał przejść na ps4 pro..... Nie przejmuj się prowokacją Blubera. Trolling musi być, wyolbrzymianie jest na czasie. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Sakiu, ale to co pokazywali na TGS to szło ze zwykłego ps4 i jakoś tragedii nie było jeśli chodzi o płynność, więc raczej nie ma co na zaś dramatyzować o jakość tej gry na zwykłe ps4. Cytuj
Pix 910 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Nie mam zamiaru przerzucać się na ps4pro. Jeśli ta gra nie będzie przyzwoicie działać na ps4dlaplebsu, to jest to ostatni raz, kiedy dałem się wydymać przez SE. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi