Fanek 668 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 The first two screenshots showcase improved vegetation, grass, LOD and shadows The third screenshot shows the latest version of a city scene, where lighting and texture have been improved as well. They were all taken on a recent build on a standard PS4. In addition to that, we learn that the game now runs at stable 30 FPS in most areas. According to Tabata-san, the development team managed to reach the visual level they were aiming for. You can check out the images below. Keep in mind that the livestream was broadcasted in 720p. so the game will look even better on your screen. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Nadal wierze!! Dawac mi to. Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Dobra to kiedy to formalnie wychodzi? Bo mam do przemulenia ze 4 gry z backlogu, a do tego czasu chciałbym by FFXV było jedynym boxem na półce, by uniknąć dystrakcji. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 29.XI.2016r, bo chyba raczej już nie przełożą, do tego czasu ja staram się przemielić Wieśka, bo od premiery skończyć tego nie mogę strasznie mi nie po drodze z tym tytułem. 2 Cytuj
Pix 908 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Z Wieśkiem mam tak samo. Geniusz tej gry niestety mi się nie objawił. A co do FFXV, to wygląda na to, że będzie można ograć bez odruchów wymiotnych na ps4 dla plebsu. Wiadomo już, ile będą chcieli za season pass? 1 Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Miałem kupić PS4 dla tej gry, ale zrobiłem to już dla nowego PESa. Nigdy tak nie czekałem na jakąkolwiek premierę jak na FFXV. Po latach niedzielnego grania liczę na setki godzin, tak jak to było w czasach rpg-ów na stare konsole. 1 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Season pass ma niby kosztować 25 dolców, tyle że będzie z tym jakiś wałek, bo mają wyjść jakieś dlc co tego nie obejmują. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Cena i zawartosc season passa juz jest znana od sierpnia Cytuj
WisnieR 2 706 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) Jestem na mega głodzie jRPG więc nawet jak ta gra nie będzie tym,czym każdy by chciał aby była, to i tak podejrzewam, że nadal będzie "dobrą" grą. A ten świat wygląda niesamowicie - i nie chodzi o grafikę, a o sam design. Piszecie w kółko o tym jak grafika jest ważna, a ja w tym czasie świetnie bawię się w Ni No Kuni. Edytowane 3 października 2016 przez WisnieR Cytuj
okens 540 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) Grafika jest w porzadku, nie poraza ale tez nie odrzuca. Jesli jednak chodzi o swiat to po takim okresie czekania na finala liczylem na troche" cieplejsze" tla. Liczylem, ze ktos wlozy w to wiecej pracy i serca i takie miejsca jak wnetrza mieszkan czy restauracje beda pelne detali( brudne naczynia w zmywaku, niepozbierane talerze na stolach), chcialbym, zeby nie bylo tak cholernie sterylnie ale przeciez nie mozna miec wszytskiego a cala reszta zapowiada sie gruubo. Edytowane 4 października 2016 przez okens Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Piszecie w kółko o tym jak grafika jest ważna, a ja w tym czasie świetnie bawię się w Ni No Kuni.troche z dupy przyklad, bo gra nadal wyglada swietnie, cellshading sie tak nie starzeje. Cytuj
WisnieR 2 706 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Nie starzeje się ale dla mnie to poziom handhelda, a nie konsoli stacjonarnej. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Akurat cel-shading tworzy się troszeczkę inaczej i wcale mniej mocy nie potrzeba na stworzenie ładnie wyglądającej gry jak Ni no Kuni a jeżeli twierdzisz że to poziom handhelda to zobacz DS'ową wersje i przyjrzyj się dokładnie, różnicę zobaczysz jak na dłoni (no i też chodziło o to że za aspekty artystyczne odpowiadało Studio Ghibli i gra nie mogła się różnić pod tym względem). Cytuj
Strife 228 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Co jak co ale Ni No Kuni to jeden z najładniejszych graficznie jRPG'ów na poprzednią generację, musisz mieć za(pipi)iste handheldy że masz na nich taką grafę. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Szkoda strzepic ryja na takie teksty. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Nie starzeje się ale dla mnie to poziom handhelda, a nie konsoli stacjonarnej. jakby nie patrzeć ni no kuni to ulepszona wersja gry, która pierwotnie wyszła na handhelda Cytuj
Strife 228 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Żeby nie odbiegać od tematu XV, Cytuj
WisnieR 2 706 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Każdy lubi co innego. Dla mnie gry komputerowe mają wyglądać jak gry komputerowe, a nie jak malowana animacja. Forma takiej prezentacji świata nadaje się dla konsol Nintendo lub tytułów mało poważnych, jak Borderlands. Mam nadzieje że XV zaprzentuje w końcu fabułę na choć minimalnie dojrzałym poziomie. Sam design świata jest przyzwoity. Wykonanie już nie jest na najwyższym poziomie. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 O fabule i klimat sie nie boje tylko o walki... Strasznie to Kingdom Heartsowo wyglada. Hejtowana FF13-3LR miala tak dobry turowy styl walki a tu taki KH. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Final build First 45 minut. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Widać, że opóźnienie premiery było bardzo dobrą decyzją. Cytuj
Jeez_PS 834 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Final build First 45 minut. to gmplay ze zwykłej PS4? Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Wygląda to wreszcie przyzwoicie co nie zmienia faktu, że na PRO będzie lepiej i od połowy gry ciągle jest rynna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi