Hela 1 962 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 i od połowy gry ciągle jest rynna Czyli jak w każdym 3D FF. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Do rynien nic nie mam, jeżeli na przykład można sobie wybierać parę różnych lokacji. Tylko tutaj ewidentnie projekt ich przerósł. No ale żeby nie było że tylko narzekam to cieszy mnie poprawa buildu i na premierę będzie grane. Cytuj
Dahaka 1 860 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 E tam, nawet jeśli faktycznie mamy rynne bo nie dali rady, to imo wyjdzie to tylko na dobre. W rpgach zawsze jak akcja zaczyna się zagęszczać to latanie po otwartym świecie psuje pacing gry. Wystarczy że wrzucą jakieś endgeme to lokacji z pierwszej połowy, żeby było co robić po zakończeniu gry i będzie git.No i FF XV dostaje nagrode za najbardziej opłacalną obsuwę premiery ever. 2/3 miesiące dłużej, a różnica kolosalna. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 No już z tą KOLOSALNĄ różnicą nie przesadzajmy. Ot doszlifowali produkt. Osobiście zlewam na grafikę bo jeden krzak w tą czy w drugą nie zmieni tego, że grafika jest wystarczająco dobra. 5 klatek animacji mniej też mi nie robi. Ważniejsze jest to aby fabuła i system walki dawała radę. Bez tego, jeżeli gra zacznie nużyć po paru godzinach to grafika nie pomoże. Oczywiście nic nowego nie powiedziałem, ale ogrywam sobie teraz kilka jrpg (Xillia, Ni No kuni, X chronicles) i w zasadzie sam się łapię na tym że oprawa ma nawet trzeciorzędne znaczenie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Podoba mi się, że mimo burzliwego okresu marketingu gry i masy materiałów - to nadal nie widzieliśmy większości gry i lokacji, w dzisiejszych czasach jednak to trochę niespotykane. Dobrze, że mapę rozdzielili na kontynenty i wyspy, a nie jeden wielki "placek" (jak można było zauważyć w dawniejszych przeciekach). Cytuj
Daffy 10 545 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 grafa znacznie poprawiona - spodziewalem sie predzej zmian w samym framarate a tu ogolny IQ obrazu tez dostal solidny boost tez jestem zdziwiony, ze przez tak dlugi czas pokazuja glownie jedno i to samo, zdziwiony ale bardzo pozytywnie, mam nadzieje, ze beda konsekwentni do konca, a nie ze dzien przed premiera wysmaruja trailer z wszystkimi epickimi momentami, lokacjami i starciami w grze oczywiscie czesc mnie sie boi, ze reszty nie pokazuja bo nie maja co i cala gra to wielkie puste polany, kilka jaskin i baz i dwa miasta ale jestem optymista, ze jednak to przemyslany marketing Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 No chyba premierowego trailera MGS5 nic nie przebije na ktorym pokazali wszystko XD Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Final build First 45 minut. Obejrzałem, niby fajnie, ale później przez przypadek wpadłem na tego srcreena Ni i teraz znowu mam mieszane uczucia Chyba nie ma co oczekiwać od tej gry wizualnych fajerwerków. Cytuj
XM. 10 845 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Xenoblade Chronicles X. Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Tak się podjarałem piętnastką, że kupiłem sobie FF X, którego nie ukończyłem na PS2. Mam zamiar przejść do premiery kolejnej. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Titan, oglądać na własną odpowiedzialność. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Ramuh lepszy, ale nie jest źle. Wiadomo w ogóle ile będzie summonów? Edytowane 8 października 2016 przez YETI Cytuj
Strife 228 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Jak na razie 6, Carbuncle, Shiva, Ramuch, Titan, Leviathan, Ifirit, musi być więcej bo FF bez Bahamuta to kastrat Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Mam nadzieje, ze z designem Bahamuta nie zawioda. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 W wiekszosci gier wygladał raczej podobnie, z tego co pamietam w X i XIII troche przekombinowali, ale mysle ze klasyki beda sie trzymac jak patrze na Ramuha. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Ja bym sobie życzył Alexandra, Diablosa i Yojimbo, Odin'a przestałem lubić po XIII za bardzo mi się kojarzy z ryjem Błyskawicy, chyba jedyna postać w całej serii której naprawdę nie trawię,już bardziej mi pasowała Quina z IX. 1 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Mi sie akurat design Bahamuta z X podobal bardzo. Yojimbo byl moim ulubionym summonem. Cytuj
Bzduras 12 443 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Jakby w XV wróciła Anima to bym się posrał z radości. Najlepszy Aeon w FF ever. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Na mnie największe wrażenie zrobiły kiedyś te 2 summony. Cytuj
Pix 908 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Niech wrzucą jakieś nowe summony. Już mam dość Ifrita, Shivy i Bahamuta. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Najlepszy Bahamut byl w FF8 z jego miejscowka do walki o_O Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Niech wrzucą jakieś nowe summony. Już mam dość Ifrita, Shivy i Bahamuta. Te trzy to juz wizytowka serii jak chocobosy. Chyba w kazdej czesci byl jakis nowy summon, w VIII bylo ich sporo, Quezacotl, Brothers, Diablos, Pandemona, Doomtrain i Eden. Mam nadzieje ze tu lipy nie bedzie i tez cos nowego zobaczymy. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Mam wrażenie jak by już pół gry pokazali na filmikach lol co za czasy .... nie lepiej poczekac do premiery i zaliczać opad kopary przy 1 odpaleniu summona? SIC! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi