blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Kupooooo? Kupooooo ? Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Jedno kupo wiosny nie czyni. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Kupo? Kupopopopopopopopopopoooooooooooo!!!!!! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Jak kupa to tylko gry z serii 13 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 13-2 i 3 ktore oprocz rynnowej 13tki bardzo mi sie podobaly ze wzgledu na ciekawe turowe walki i calkowita nieliniowosc po raz pierwszy w finalach. No ale po bobsleju w 13nastkowej rynnie nikogo nie winie, ze nie ogral Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Nie każdemu podejdzie mangowy kawaii klimat z Talesow, czy Star Ocean. Ograłem wystarczająco dużo gier z gatunku, żeby wiedzieć co mi pasuje a co już mniej. No, na pewno. Resonance of Fate, FF type 0, Nier, Drakengard 3 jak widać też były dla ciebie kawaii, że nie ograłeś. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Jak kupa to tylko gry z serii 13 Dwunastka na drugim miejscu. Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) Nie każdemu podejdzie mangowy kawaii klimat z Talesow, czy Star Ocean. Ograłem wystarczająco dużo gier z gatunku, żeby wiedzieć co mi pasuje a co już mniej. No, na pewno. Resonance of Fate, FF type 0, Nier, Drakengard 3 jak widać też były dla ciebie kawaii, że nie ograłeś. Skoro nie pojmujesz różnicy między tym http://www.rpgfan.com/pics/Tales_of_Zestiria/ss-210.jpg a tym http://cdn3-www.playstationlifestyle.net/assets/uploads/gallery/ff-type-0-hd-screenshots/final-fantasy-type-0-hd_20150315191909.jpg No to nie mamy o czym dyskutować. Jak już mówiłem, grałem w wystarczająco dużo gier z gatunku, żeby wiedzieć czego bym chciał od kolejnego Finala. Edytowane 3 listopada 2016 przez Masamune Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) Nie każdemu podejdzie mangowy kawaii klimat z Talesow, czy Star Ocean. Ograłem wystarczająco dużo gier z gatunku, żeby wiedzieć co mi pasuje a co już mniej. No, na pewno. Resonance of Fate, FF type 0, Nier, Drakengard 3 jak widać też były dla ciebie kawaii, że nie ograłeś. Skoro nie pojmujesz różnicy między tym http://www.rpgfan.com/pics/Tales_of_Zestiria/ss-210.jpg a tym http://cdn3-www.playstationlifestyle.net/assets/uploads/gallery/ff-type-0-hd-screenshots/final-fantasy-type-0-hd_20150315191909.jpg No to nie mamy o czym dyskutować. Jak już mówiłem, grałem w wystarczająco dużo gier z gatunku, żeby wiedzieć czego bym chciał od kolejnego Finala. No, ale co Zestiria (o której nawet nie wspominam) ma się do nieogranego przez ciebie FF Type 0 Czy Nier i innych jrpg, które wymieniłem? Prawda jest taka, że jakbyś grał w inne jrpg oprócz jakiegoś finala raz na 6 lat, to nie waliłbyś smutów, że jrpg to musi być otwarty świat, smummony, drużyna, magia oparta na żywiołach czy turowy system. Edytowane 3 listopada 2016 przez dunpeal Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Ale co z tego, że Nier? Podajesz jako przykład grę akcji z elementami rpg i jak głupek prujesz się do mnie że niby w coś nie grałem, bo w profilu nie znalazłeś . Nie każdy jrpg musi mieć turowy system walki, ale tak mi się najbardziej podoba i w to mi graj. Z tym systemem kojarzy mi (i pewnie nie tylko mi) się 90% gier jrpg. To samo z drużyną, albo magią Jak masz z tym problem to trudno,to twój problem, tym bardziej, że rozmawiamy o FINALFANTASY, które tak właśnie wyglądało od dziesiątek lat, a nie o jakichś innych grach, które mi tu wciskasz jako wzorzec gatunku. Zwyczajnie nie patrzę obiektywnie na takie odbieganie piętnastki od kanonów serii, ale co z tego wyjdzie to się jeszcze okaże. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 NieR jest action jrpgiem. Głupek to jesteś ty, bo definiujesz gatunek jrpg obecnością summonków czy obecnością firagi czy blizzagi: Kiedyś jrpg cechowały się turowym systemem walki, drużyną składającą się z kilku członków, którymi mogliśmy kierować, magią opierającą się na żywiołach, summonami i otwartym światem, po którym mogliśmy się dowolnie przemieszczać. Co w nowym Finalu zostało z jrpg? Tylko totalny ignorant jak ty, odpalający raz na 6 lat finalka może pisać takie bzdury Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Serio chlopaki? Klocicie sie o definicje prawdziwego rpg? Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Skończyłeś? To super, bo już mi się nie chciało czytać tych wypocin. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Większość mojego poprzedniego postu stanowi twój cytat. Miło, że nazywasz rzeczy po imieniu Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 jRPG powinien mieć głupią fabułę, dużo grindu i zniewieściałe postacie. Mam nadzieję że pomogłem 1 Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Jak jrpg to tylko drużyna złożona z bishonenów i 9-letnich dziewczynek. 2 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 I jedna postac maskotka. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Fajne te ostatnie strony w temacie :v Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 No napiecie w oczekiwaniu wzrasta Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Większość mojego poprzedniego postu stanowi twój cytat. Miło, że nazywasz rzeczy po imieniu No cytat, bo jedyne co jesteś w stanie sam napisać to jakieś pierdu pierdu o sprawdzaniu mojego profilu w poszukiwaniu gier. Idź w jrpg Nier grać lepiej. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) J.bać to. Do usunięcia. Edytowane 3 listopada 2016 przez dunpeal Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) O KUZWA co to jest u mnie hajp rośnie na tego finala https://www.youtube.com/watch?v=vGESjPogLzg Edytowane 3 listopada 2016 przez Fanek Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Jak powstawało FFXV?? Czyli docelowy kod robiony pod DX11, a teraz cięcie i optymalizacja pod konsole obecnej generacji... Polecam filmy tego gościa, co dzień robi małe podsumowanie wiadomości, które gdzieś już się przewijały. Fajny sposób na umilenie sobie czekania na gierkę Edytowane 4 listopada 2016 przez Masamune Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Najzabawniejsza jest ta wzmianka o "high priced pc" by uciągnąć tą nieziemską grafikę XD XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi