Opublikowano 2 stycznia 200817 l "zeszyt religia" mnie rozwalił XD nie masz włączonego Clear Type czy mi się wydaję ? O_o Nie mow, ze wlaczasz clear type na crt ? Włączam.. nie wiem why, po prostu lubię. Ofkoz nie defaultowe tylko dostosowane przeze mnie śjakimś tam progsem od tego.
Opublikowano 4 stycznia 200817 l Jak się nazywa ten pasek u prawego boku pulpitu?? Jak można coś takiego utworzyć??
Opublikowano 4 stycznia 200817 l Poniżej mój skromny pulpit: **** Edytowane 7 sierpnia 200816 l przez jasiopatryk
Opublikowano 8 stycznia 200817 l Mój XP-ek (Kliknij na obrazek aby powiększyć) Skąd macie taki czrany (nie chodzi tylko o kolor, ale o samo wykonanie) ten pasek na dole?Ja mam standardowy Xp i on sux, ale ten czarno-pomarańczowy RULEZZ!
Opublikowano 8 stycznia 200817 l Mój XP-ek (Kliknij na obrazek aby powiększyć) Skąd macie taki czrany (nie chodzi tylko o kolor, ale o samo wykonanie) ten pasek na dole?Ja mam standardowy Xp i on sux, ale ten czarno-pomarańczowy RULEZZ! albo używają jakiegoś gó'wna pokroju windowsblinds albo podmienili sobie uxtheme.dll i swobodnie zmieniają pliki kompozycji systemu łindołs xp
Opublikowano 8 stycznia 200817 l Skąd macie taki czrany (nie chodzi tylko o kolor, ale o samo wykonanie) ten pasek na dole?Ja mam standardowy Xp i on sux, ale ten czarno-pomarańczowy RULEZZ! albo używają jakiegoś gó'wna pokroju windowsblinds albo podmienili sobie uxtheme.dll i swobodnie zmieniają pliki kompozycji systemu łindołs xp No ja np. używam tego skina: http://davethebassguy.deviantart.com/art/B...k-Zune-43798686
Opublikowano 9 stycznia 200817 l Mój XP-ek (Kliknij na obrazek aby powiększyć) Skąd macie taki czrany (nie chodzi tylko o kolor, ale o samo wykonanie) ten pasek na dole?Ja mam standardowy Xp i on sux, ale ten czarno-pomarańczowy RULEZZ! albo używają jakiegoś gó'wna pokroju windowsblinds albo podmienili sobie uxtheme.dll i swobodnie zmieniają pliki kompozycji systemu łindołs xp zadne Windowsblinds'y nie uzywam, opcja druga Przy okazji uaktualniony (Kliknij na obrazek aby powiększyć) Edytowane 9 stycznia 200817 l przez peter
Opublikowano 9 stycznia 200817 l o żesz w papsko jeża. Tez chcem taki theme. Skąd go pobra? Mozecie dac link?
Opublikowano 10 stycznia 200817 l Ja ja jazdaaaaaaaaaa xd LOL Jak tworzyłeś ten pulpit to byłeś na tabsach? Bo nie chuchu tu nic do siebie nie pasuje XD
Opublikowano 11 stycznia 200817 l mam wrażenie takiej jak stonek, że nic nie współgra xd ale ciekawe, ja bym z taką tapetką nie wytrzymał, zbyt "brudna" i ta playlista, błagam listości xDDD
Opublikowano 11 stycznia 200817 l ej, ska wziaść i jaki wziąść najprostszy program coby mi zmienił cały pulpit, marze o takich cudach jakie Wy macie (stona, mordook, peter) no, ale cos takiego łatwego i najlepiej by jeden program zmieniał cały wizerunek żygam już tym xp ;]
Opublikowano 11 stycznia 200817 l Mój to był litestep. Bierz śmiało, ja wywaliłem bo robił mi problemy ale to dlatego ,że mam cholerny śmietnik na kompie.
Opublikowano 11 stycznia 200817 l a proste to to w obsłudze? chodiz mi poprostu o cos nieskomplikowanego, co mozna sciagnać za darmo ( :> ) i by ladnie wygladało ;]
Opublikowano 11 stycznia 200817 l ściągniesz kilka pluginów i tyle no i sam program reszta wchodzi łatwo
Opublikowano 11 stycznia 200817 l ja i tak zlewam na wygląd ważne że wszystko działa poprawnie tylko musze wysprzątać dysk bo mam mase niepotrzebnych pierdół jak widać na playliście
Opublikowano 11 stycznia 200817 l A to mój pulpicik : Serio, za niektore pulpshity powinny byc warny.
Opublikowano 12 stycznia 200817 l o żesz w papsko jeża. Tez chcem taki theme. Skąd go pobra? Mozecie dac link? styl to Luna Element 5.1 na deviantART mozesz go znaleść
Opublikowano 12 stycznia 200817 l I moje pytanko . Czy w miarę bezpieczne to jest? Kiedyś chciałam rewolucji na pulpicie i mi się tak zje.bało, że nie dało rady naprawić i pozostała reinstalka . Czy można wrócić do starego wyglądu? Obciąża to kompa? Acha. Mam oryginalny xP z SP2 jakby to miało jakieś znaczenie ;/ Edytowane 12 stycznia 200817 l przez Reiko