Skocz do zawartości

Wygląd waszego pulpitu

kurczakov

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak wygląda pulpit minimalistyczny. Zero zbędnych ikon i innych dupnych pasków.

u Ciebie widzę jakieś widgety itp szajs który już z minimalizmem nie ma nic wspólnego. Tak wiem, czepiam się :P

boardtd0.th.jpgby greah

Opublikowano (edytowane)

ee? :P

chodzi o liv ? mi sie ona podoba :D (bo chyba nie chodzi Ci tylko o jej wlosy?)

Edytowane przez Siwy_
Opublikowano

Heheh, nie no , akurat tapeta ujdzie. Chodzi o samego windowsa. Okropniasty ;p

Opublikowano

no z kolorem paska moze i racja, zielony ustawilem bo bardziej pasowal do poprzedniej tapety, teraz dalem szary i wyglada troche lepiej

a tlo pod ikonami da sie zmienic zeby bylo przezroczyste i byl czarny kolor czcionki ?

Opublikowano

Prawy guzik na pulpicie, właściwości, wygląd, zaawansowane i tam wybierasz sobie tło/kolor tekstu i zmieniasz.

Opublikowano

Zastanawiałem się co masz za monitor z taką rozdziałką, później zauważyłem że to lapek soniacza :D

Dla mnie za dużo syfu i w ogóle chaos. Ale co kto lubi :P

Opublikowano
Tak wygląda pulpit minimalistyczny. Zero zbędnych ikon i innych dupnych pasków.

u Ciebie widzę jakieś widgety itp szajs który już z minimalizmem nie ma nic wspólnego. Tak wiem, czepiam się :P

boardtd0.th.jpgby greah

Niom..ale wybaczam..znaj moje dobre serce... :D

@Reiko uderz na priva jak co...btw to gotowy config.

Opublikowano (edytowane)
btw to gotowy config.
Daj linka do źródła, bo chcę zobaczyć kto wpadł na pomysł aby zrobić cfg wyglądający dokładnie tak jak mój. Przyznaję, że podstawką było fooAVA 1.03+ tak samo jak dawxxx666 jako podstawkę brał cfg jakiegoś Koreańczyka ale nie pisz bzdur, że to gotowy cfg

@Reiko

Mój to modyfikowany fooAVA 1.03+ (nie toleruję najnowszej wersji 1.04) z odpowiednimi przeróbkami w kodzie. Trochę odjęte, trochę dodane i e voila. Tutaj znajdziesz najnowszą wersję autorstawa dawxxx666

Obecnie przechodzę na jedną kolumnę - jeszcze mniej miejsca :D

foodi3.th.jpg

Edytowane przez greah