McDrive 3 113 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Jak na moje to ta tapeta: "Your Next" trochę bardziej pasuje. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (edytowane) i jeszcze pulpit z ubuntu narazie biednie to wyglada... no ale ucze sie dopiero tego systemu ///////EDIT Di@ Start | Uruchom | gpedit.msc Konfiguracja użytkownika | Szablony administracyjne | Pulpit Usuń ikonę Kosza z Pulpitu -> Włączony update tapety na windzie xD Edytowane 6 czerwca 2008 przez Coati Cytuj
Woojas 23 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) vs. case by maximhuz [moja modyfikacja] wall. trama by manicho miranda. case by maximhuz [moja modyfikacja] foobar. moj [columns UI i trzy panele] CAD. skin iSome ps. tak to jest windows Edytowane 6 czerwca 2008 przez Woojas Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) zaj.ebisty odtwarzacz to foobar ? pochwal się jak to zrobiłeś i co to za system bo podejrzewam, że nie windows Edytowane 6 czerwca 2008 przez NerkoWiktor Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) zaj.ebisty odtwarzacz to foobar ? pochwal się jak to zrobiłeś i co to za system bo podejrzewam, że nie windows winda jak najbardziej ----------------------------------- nie wiem czy dalbym rade z tym kolorem backgroundu w notatniku itp ale ogolnie gesign spoko i ładnie wszystko ustawiles do printscreena Edytowane 6 czerwca 2008 przez Coati Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Na laptopie mam taką tapetkę, tak jakoś przypasowała mi do ikonek... sorry za zdjęcie, a nie pr.screen, nie mam na nim netu (nie było potrzeby) Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) O kur...de Aisza, masz możliwośc jakoś zarzucisz tą tapetą ? Genialna jest Żeby nie było OT: Mój Pulpit. Wolałem nie bawić się w "upiększanie" bo znając moje umiejętności (a raczej ich brak), rozwaliłbym cały system Edytowane 6 czerwca 2008 przez zaton666 Cytuj
Metal 4 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Zaton, jak możesz, to wrzuć gdzieś swoją tapetke bez ikonek itp, bo mi sie spodobała . Ja ostatnio mam dosłownie cały czarny pulpit, a ze CRT, to czerń fajnie wygląda. Wbrew pozorom podoba mi się taki pulpit hehe, miło sie na niego patrzy . Wcześniej miałem artwork z Solidem/Big Bossem/Liquidem, taki na białym tle te 3 postacie, jak mi się uda go odkopać, to wrzucę . Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Rzuć się linkiem do stylu menu start Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Rzuć się linkiem do stylu menu start z tym bedzie problem bo to standardowy z mojej "dystrybucji" windowsa w menu 'wyglad' nie jest podpisany ale powinien byc na deviantarcie - posegreguj wg. najpopularniuejszych Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) ma ktos taka tapete lub wie gdzie mozna dostac? bany chyba mial cos podobnego, mial? dobra, nie dziala. ale chodzi o kolesia ktory strzela do laski na jakims klifie. takie kolorowe, wiecie o co chodzi? Edytowane 7 czerwca 2008 przez STRETCH Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 ma ktos taka tapete lub wie gdzie mozna dostac? bany chyba mial cos podobnego, mial? dobra, nie dziala. ale chodzi o kolesia ktory strzela do laski na jakims klifie. takie kolorowe, wiecie o co chodzi? ja wiem. na digarcie to jest [tapety - minimalistyczne - tam powinno byc]. Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Aisza, masz możliwośc jakoś zarzucisz tą tapetą ? Genialna jest Jasne... nie sądziłam, że komuś się spodoba Pokombinowałam i oto jest Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Zwykle nie bawie się w takie rzeczy, ale przeglądając ten temat i niektóre naprawde estetyczne i funkcjonalne pulpity, postanowiłem poświęcić chwilę na stworzenie czegoś podobnego. Cytuj
Metal 4 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 (edytowane) Metal - proszę bardzo KLIK Dzięki wielkie MGSowa tapetka, której jeszcze niedawno używałem http://img78.imageshack.us/my.php?image=026na5.jpg Osobiście bardzo mi się podoba ten art . Edytowane 8 czerwca 2008 przez Metal Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 ArkejD co to za theme i player? Podziel się Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Skin to Royale_Vista_VS_by_dobee do znalezienie na deviantarcie. A player to aimp (www.aimp.ru) ze skinem LITEa v1.6 Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 ma ktos taka tapete lub wie gdzie mozna dostac? bany chyba mial cos podobnego, mial? dobra, nie dziala. ale chodzi o kolesia ktory strzela do laski na jakims klifie. takie kolorowe, wiecie o co chodzi? ja wiem. na digarcie to jest [tapety - minimalistyczne - tam powinno byc]. nie ma lub nie moge znalezc. ktos jeszcze wie o co chodzi i moze ma ja gdzies na kompie? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 ma ktos taka tapete lub wie gdzie mozna dostac? bany chyba mial cos podobnego, mial? dobra, nie dziala. ale chodzi o kolesia ktory strzela do laski na jakims klifie. takie kolorowe, wiecie o co chodzi? ja wiem. na digarcie to jest [tapety - minimalistyczne - tam powinno byc]. nie ma lub nie moge znalezc. ktos jeszcze wie o co chodzi i moze ma ja gdzies na kompie? a cos w podobnych klimatach? http://www.digart.pl/praca/302118/__No_Mercy__.html Cytuj
molly 311 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 błagam o jakieś CIEKAWE tapety z pumpkin kingiem od burtona, ew. jakąś postacią z corpse bride. z góry danke, jak ktoś ma namiary na kogoś na DA, co robi takowe. bo na guglach to same tandetne wyszukam. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 nie pamietam kiedy ostatni raz mialem jakis "słitaśny" pulpit Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 nie pamietam kiedy ostatni raz mialem jakis "słitaśny" pulpit będę wdzięczny za tą tapetkę w 1024-768 lub 1280-1024 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 http://www.geekai.com/2008/05/desktop-wall...vibrations.html Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 http://www.geekai.com/2008/05/desktop-wall...vibrations.html dzięki jeszcze mi tylko powiedz jak się nazywa Twój styl windowsa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi