Opublikowano 15 lipca 200816 l http://img511.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu4qa2.png zmieniłam tapetę. a raczej odmałpowałam od kogoś kto ją tu zamieścił ;P
Opublikowano 17 lipca 200816 l http://img511.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu4qa2.png zmieniłam tapetę. a raczej odmałpowałam od kogoś kto ją tu zamieścił ;P Te trzy lewiatany wszystko psują... no i dlaczego Ayumi jest w tak słabej rozdzielczości? Lepiej jakiegoś ts w 1080
Opublikowano 18 lipca 200816 l XD Mega zarąbisty i oryginalny nie? Ale przynajmniej nie ma ani śladu siostry . Miał być inny ale do windows blinds nie mogę znaleźć ciekawych i przejrzystych themów . Pozatym coś tam miałem porąbane z tym bo każdy them mi zmieniał na Windows 98 . Przynajmniej nie mam dużo ikon na pulpicie jak to było "za panowania" siostry .
Opublikowano 18 lipca 200816 l Gazer, bez obrazy, ale czy Twoja tapeta to chamski screencap z Warcrafta, czy mi się tylko zdaje ? Bardzo fajna, tak czy tak
Opublikowano 18 lipca 200816 l A nie wiem . Przeglądałem sobie tapety Warcrafta udostępnione na stronie Blizzarda i znalazłem taką jaka jest na screenie. Wytłumacz mi co to screencap bo nie wtajemniczony jestem . (CHodzi ci o screen zrobiony w grze? :? ) BTW Tak ogólnie to nie lubię Warcrafta ale że nie ma żadnego "wrednego" napisu z gry, sama tapeta mi się podoba i nie mam ogólnie pomysłu na jakieś ciekawe tapety więc mam to . Edytowane 18 lipca 200816 l przez Gazer
Opublikowano 18 lipca 200816 l Wytłumacz mi co to screencap bo nie wtajemniczony jestem . (CHodzi ci o screen zrobiony w grze? :? ) Dokładnie
Opublikowano 18 lipca 200816 l Czyli teraz moge ci już odpowiedzieć(chociaż można to już wywnioskować ) że nie zrobiłem screencap'a bo nie posiadam tej gry . Znalazłem na stronie Blizzarda.
Opublikowano 19 lipca 200816 l nadal ten sam zestaw ikon... juz dawno mi sie znudzily ale nie ma nic lepszego i pasujacego do wszystkiego Zedytuj, max 640x480. /stona :F Edytowane 20 lipca 200816 l przez Coati
Opublikowano 19 lipca 200816 l Stonek, nie chcialbys kiedys udostepnic swoich ustawien z mirki? Sciagnalem swego czasu ten komunikator, ale az taki zapalencem nie jestem, zeby mi sie chcialo ja tak odpicowac (przezroczyste tlo, brak obramowan). Tak w ogole to jak sobie ona radzi? Nie masz problemow z niedochodzacymi wiadomosciami, niekontolowanymi zwiechami itp.? Na moim desktopie trzymalem jakis czas Konnekta, ale mialem z nim mase problemow.
Opublikowano 19 lipca 200816 l ta miranda ma tylko wywalone ramki i wlaczoną przeźroczystość. nic wiecej.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Miranda mi nie sprawia żadnych problemów.Korzystam na niej na raz z gg, tlenu i IRCa i jest ok.Żadnych zwiech czy niedostarczonych wiadomości. Jeśli chodzi o wygląd patrz wyżej.
Opublikowano 20 lipca 200816 l Bez cudow ale mnie pasuje :] I napackane... No stary i od razu mnie z warna?Dajze spokoj...obrazki byly zmniejszone i myslalem ze tyle starczy. Dzieks Wyłączyłem obrazki. Zedytuj i wklej miniaturki. /stona Edytowane 20 lipca 200816 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 20 lipca 200816 l Czy ten górny obrazek to masz może w wyższej rozdzielczości?? A co, ma dostać kolejne 20% za wklejenie większego? /stona
Opublikowano 20 lipca 200816 l Najwyzsza jaka posiadam http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b112b995e2ade6a5 Update... Edytowane 21 lipca 200816 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 23 lipca 200816 l Próbowałam różnych theme'ów dla elementów sterujących ale jakna razie najbardziej podoba mi się prosta "przeźroczystość" Edytowane 23 lipca 200816 l przez MoniqaPS2PSP
Opublikowano 23 lipca 200816 l Eeee no ...faktycznie...chamowa ;/ Ladna tapetka... podoba mi sie.Pulpit tez ladnie uporzadkowany tylko muza ujowa ;/ I wogole to naprawde ladny pulpit :] Edytowane 23 lipca 200816 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 24 lipca 200816 l Reiko - ładny Mojego to przeważnie nikt nie komentuje ;P widocznie sie nie podoba albo nic w nim szczególnego
Opublikowano 24 lipca 200816 l Oj qrcze... dlaczego taki grubasny pasek na dole ?I na moje oko niespecjalnie sie to wsjo uklada.Chodzi mi o kolorystyke tapety z reszta systemu.Ot takie imo.
Opublikowano 24 lipca 200816 l imo kolory ok, ale tez niepodoba mi sie taki pasek. no ale funkcjonalne c'nie? a to najwazniejsze xD