Skocz do zawartości

Wygląd waszego pulpitu

kurczakov

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wow - jeszcze bym pochowal ikony i bylo idealnie.

Sami robicie Foo czy sciagacie gotowce?

znaczy sie te z paska obok zegara?? hmmm wlasciwie to ich tam nie powinno byc bo ustawilem na autoukrywanie ale pewnie znowu sie cos zwaliło... jak to windows xD

Świetny pulpit Coati :) Tego foobar'a jak zrobiłeś?

hmmm to nie foo :) to jest winamp :D

mialbym foo gdybym nie mial z nim tylu problemow xD bo: albo źle mi wyswietla playliste, albo dany theme do foo nie dziala tak jak musi, albo... gdy juz to recznie naprawiam ,zazwyczaj jeszcze bardziej psuje :|

Opublikowano (edytowane)

Mialem podobne problemy. Sciagam thema - w 90% nie chce dzialac (nie te wersje pluginow, nie ta wersja programu), a jak juz uda mi sie w koncu znalezc dzialajaca to w czasie uzytkowania wychodza jakies bledy. Albo playlista jest zle wyswietlana, albo niewygodnie sie dodaje nowe utwory z biblioteki. Rozne rzeczy sie dzialy i nie mam pojecia jak mozna dluzej uzytkowac takiego babola. Sam jade na wersji 0.9.5.2 + lekka customizacja glownego okna, bo na wiecej to nie mam po prostu nerwow.

Dokladnie o te ikonki mi chodzilo ;)

Sam z nimi co jakis czas musze walczyc. Nie mam pojecia dlaczego, ale windows potrafi miec w glebokim powazaniu moje preferencje i niektorym aplikacjom zmienia ustawienia. Ostatnio jakos spokoj, ale to pewnie cisza przed burza...

Podaj w takim ukladzie wersje Winampa i nazwe skorki, albo link.

Moze kiedys przetestuje, bo od kiedy pamietam na moim desktopie kroluje Foo.

edit:

Kurcze, ladny to ten moj Foo nie jest, nic tam nie ma, ale cholernie wygodny. Duzo nie wazy, wiec mozecie spokojnie klikac.

26666080ii2.th.png

Edytowane przez Flik
Opublikowano (edytowane)

nie ma przyciskow ;)

wszystko obsluguje sie z klawiatury czyli tak jak lubie :D

ewentualnie z menu kontekstowego pod ppm, ale tam wiadomo co jest .

Edytowane przez Coati
Opublikowano

Flik mozesz mi na pw dac linki do tego stuffu i napisac jak sobie taki cudny pulpicik zrobic?

Opublikowano (edytowane)
Flik mozesz mi na pw dac linki do tego stuffu i napisac jak sobie taki cudny pulpicik zrobic?

Rozpisalem sie to wrzucam tez tutaj:

* programy:

rocketdock

stylexp - musisz poszukac, bo za free nie pouzywasz. nie baw sie w instalowanie zadnych latek do stylow, bo przez pol godziny mialem cisnienie, ze bede musial reinstalowac system. myk z podmiana uxtheme u mnie nie dziala. mozliwe, ze problem sa wlaczone automatyczne aktualizacje systemu, ale nie zamierzam dochodzic co i jak.

* styl do windy

areao4.2 oraz skin do mirandy (nie testowalem, bo na razie mam dosc wszelkich customizacji).

* ikonki

carbon gloss oraz carbon plus

* tapetka

gundam exia - szkoda, ze w panoramie juz nie wyglada tak dobrze, u mnie monitor 4:3 + center.

Reszta to kwestia usuniecia kosza z pulpitu (poszukaj w googlach, bo juz nie pamietam jak to robilem) i poustawiania wszystkiego w docku.

Edytowane przez Flik