Skocz do zawartości

Wygląd waszego pulpitu

kurczakov

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zauważ, że w większości wystarczy zmienić tapetę i lekko zmodyfikować coś i już masz inny pulpit. Więc co za problem? ;)

Opublikowano

Hmm, a to nie zależy od stylu ? Tzn masz nicer+ i ten drugi. A ikony chodzi Ci o dostępny, zaraz wracam itp?

Opublikowano

Nie umiem, nie wiem co to nicer i ten drugi. Po prostu zainstalowalem i znalazłem w opcjach opcje z obrazkiem. Ładuje sobie taki jak mam na avku i miranda wpieprza mi go na czarnym tle.

I z ikonkami to chodzi właśnie o to. Znalazłem opcje 'importuj', ale żąda ode mnie pliku .dll :< dlatego sie pytam jak zmusić go do wciepania własnych ikonek.

Opublikowano

Jak wrócę do domu to Ci odpowiem. Teraz w pracy siedzę, to nie mam dostępu do mirki :<

Opublikowano

@alienator

jak sobie zrobisz "importuj ikony" to masz do wyboru też .ico Wygląda na to, że ja sobie po prostu .png przerobiłem do ico.

Co do listy .. nie wiem. Nie używam obrazków [w sensie avatarów, tak? ].

Opublikowano
@alienator

jak sobie zrobisz "importuj ikony" to masz do wyboru też .ico Wygląda na to, że ja sobie po prostu .png przerobiłem do ico.

Co do listy .. nie wiem. Nie używam obrazków [w sensie avatarów, tak? ].

nieee, nie avatar, obrazek tła.

12yo7.png

tu o.

Opublikowano
64806204ot1.th.jpg

Zmieniona tapeta + inne ikonki w dock'u

Kozak pulpit! Skad wziac te ikonki i walla?;f

pozdro

Opublikowano
64806204ot1.th.jpg

Zmieniona tapeta + inne ikonki w dock'u

Bardzo ładny, nie tesknisz za paskiem start? Nie jest to jakieś uciązliwe? Miałem spytac o te gadgety. Jak się zwą?(swietny zegar) Ikona Gmail to tylko pusty folder czy są powiadomienia o nowej poczcie?