maciekk 165 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 OT: To w zamian za ikonki napisz mi na PM jak zrobić żeby Miranda wyglądała np tak jak u Ciebie Bo nie mogęsobie z nią poradzić. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Hooki - skąd masz takie fajny ikonki do Leosia i czym je instalowałeś? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Jak mam ciemnego Thema to nie wypala mi szybciej wzroku ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Wielkie dzięki. W koncu wszystko u mnie do siebie pasuje, a znalezienie, albo zrobienie samemu jakiegoś skina zeby był całkiem glass nie było proste. Uwielbiam ten przezroczysty efekt. Kozak konkret. Używasz W7 ? mi też jak możesz napisz jak zrobić Mirke i zarzuć tapetkę Kozak fchui Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Az mi moj pulpit obrzydl Czym siodemke zmieniales?Blindsem?O mirande sie nie pytam bo mam taki skin (lub podobny). Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 W7 z ustawioną przeroczystością na 100%. Jest toche skinów już do W7, ale jakoś ten oryginalny mi się najbardziej podoba. Wrzucam paczke, może komuś się przyda. Parę skorek do Mirki +ikonki w tym widoczna na screnie i zestaw tapet Horizon. http://rapidshare.com/files/276368237/Paczka.rar.html http://www.speedyshare.com/266246589.html Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Spoko ale jak ustawić taki skin? Jakieś wtyczki trza użyć? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Gekon ma zainstalowany Windows 7. Tam jest do deafultowy skin. Ja też mam siódemkę i biorę się za tuning. Dzięki gekon możesz jeszcze zalinkować skórkę do Firefoxa ? Edytowane 6 września 2009 przez orion50 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Spoko ale jak ustawić taki skin? Jakieś wtyczki trza użyć? orion, pod Viste też działa. Wystarczy mieć przzroczystość włączoną. IMO mciekk nie ma wtyczki clist_modern. Sciągnij ją, ustaw w opcjach mirandy żeby mięć tę wtyczkę włączoną i wtedy dajesz w opcjach Wygląd listy kontaktów. Skorka z mojego obrazka to Areo Glass możesz jeszcze zalinkować skórkę do Firefoxa ? Bardzo chetnie, ale to nie jest skin. Zrobiłem mase przerobek pluginem styler zgodnie z tym tematem. http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=746714 Instalujesz wtyczkę glasser i masz przezroczystego FF, potem instalujesz plugin Styler i sciagasz sobie jakieś bajery typu pogrubiona czcionka, pasek kart jak Safari itp. Tutaj link http://userstyles.org/styles/browse/Stylish/all/popularity/desc/2 Edytowane 6 września 2009 przez gekon Cytuj
hooki 194 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Hooki - skąd masz takie fajny ikonki do Leosia i czym je instalowałeś? systemowe i foldery są nie ruszane, zmieniłem tylko pare programów (te co często używam, safari, itunes itp) ikonki z deviantarta raczej wszystkie - jak chcesz to moge ci wysłać, podaj mejla na PW. i jak czym je instalowałem? normalnie "?+i" na programie i potem "kopiuj/wklej" na ikonie. edit: eh, pod znakiem "?" przy "?+i" jest "jabłko".. Edytowane 6 września 2009 przez hooki Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Dziękóweczka. Dopiero teraz zauważyłem, że zrobiłeś edit. Mój pulpit : Edytowane 6 września 2009 przez orion50 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Generalnie ten plugin (niby glasser) zupelnie nie dziala.Rozwala cale ff ,ale to nic.I tak juz ladnie wsjo wyglada na nowo ;> Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Nie używam glassera. Rozwalił mi FF, więc zainstalowałem Chrome, które wygląda ładnie bez żadnych manewrów. Mozilla 3.7 będzie miała glass, więc wtedy wrócę do FF Cytuj
ubol 59 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Od dłuższego czasu pozostaje przy takim wyglądzie mojego pulpitu. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Hooki - skąd masz takie fajny ikonki do Leosia i czym je instalowałeś? systemowe i foldery są nie ruszane, zmieniłem tylko pare programów (te co często używam, safari, itunes itp) ikonki z deviantarta raczej wszystkie - jak chcesz to moge ci wysłać, podaj mejla na PW. i jak czym je instalowałem? normalnie "?+i" na programie i potem "kopiuj/wklej" na ikonie. edit: eh, pod znakiem "?" przy "?+i" jest "jabłko".. xD Ku.rwa jakie to banalne, nawet nie wiedziałem, że tak można. Kocham Macintoshe :* Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 czysty brudny [klik żeby powiększyć] 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Generalnie ten plugin (niby glasser) zupelnie nie dziala.Rozwala cale ff ,ale to nic.I tak juz ladnie wsjo wyglada na nowo ;> Tak samo orion50. Coś zle zrobiliście, bo nic nie rozwala FF. Jedyny glasser sprawia ze wszystko jest przezroczyste. Musieliście zle dopasować pluginy. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Bardzo możliwe, nie chcę mi się jednak w to bawić, bo nie znam się na tym. Poczekam na Liska z oznaczeniem 3.7 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Mozliwe ze tez ma znaczenie jaka wersja FF ale juz w to nie wnikalem.Zrobilem mysle wg instruckji na stronie ale no nie poszlo. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Na razie mam coś takiego i myślę, że przez jakiś czas tak zostanie. Udało mi się z tym Firefox'em Edytowane 7 września 2009 przez orion50 Cytuj
Flik 2 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 (edytowane) Paczka 25 tapet wylapanych na 4chanie: wiekszosc w 1680x1050, ale sporo z nich jest w Full HD. Preview: imageshack Download: rapidshare Jesli znacie jakis lepszy hosting to poprosze o linka. edit: http://chomikuj.pl/smieciowka/tapety+anime Edytowane 9 września 2009 przez Flik Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Dziękóweczka Flik mały update. zmieniona tapeta i mały gadżet. myślę, co jeszcze można zmienić. jak macie jakieś sugestie to walcie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi