Opublikowano 13 września 200915 l Powiedzmy ze jestem zadowolony ,ale jeszcze mi kilka rzeczy nie pasi tylko juz nie ma czasu tego dogrywac. Tapetka moja + motyw z naroznika tez moj.Ikonki znalezione ale przerabiane ( w sumie tylko blending, nic wielkiego ). Czysto: I pokićkane: I ze walne motyw z naroznika na te okazje montowany: Z tego: Edytowane 13 września 200915 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 14 września 200915 l Taka mała zmiana O żesz. Masz kapitalny gust kolego Niesamowicie wygląda ten pulpit. Powiedz mi jakiego moda trzeba użyc by taki kolor paska uzyskać oraz jak zrobić takiego rocketdocka z aczrnymi ikonami.
Opublikowano 14 września 200915 l Taka mała zmiana Poproszę tapete, ikonki do docka, theme windy, skina, w ogole wszystko
Opublikowano 14 września 200915 l Jak zrobić taki odtwarzacz ? CD Art Display + winamp (osobiście polecam foobara)
Opublikowano 19 września 200915 l A ja sobie o taki pulpit sprawiłem... Edytowane 20 września 200915 l przez KiNiO_64
Opublikowano 21 września 200915 l A ja sobie o taki pulpit sprawiłem... Hehe zdobyles mnie infantylnoscia.Szkoda tylko ze mocno nieczytelne to to ;/ Od Grzegosza o wiele lepiej mi pasi
Opublikowano 21 września 200915 l A ja sobie o taki pulpit sprawiłem... Hehe zdobyles mnie infantylnoscia.Szkoda tylko ze mocno nieczytelne to to ;/ Od Grzegosza o wiele lepiej mi pasi W brew pozorom pracuje się całkiem spoko polubiłem tego Animca.. K-ON! rządzi!!! EDIT: Po kilku zmianach http://img185.imageshack.us/img185/5474/pulpit2.jpg http://img32.imageshack.us/img32/5751/pulpit1u.jpg Edytowane 22 września 200915 l przez stona za duże screeny
Opublikowano 21 września 200915 l Duuuuuże Oczka przeciętna 12latka w życiu nie ustawi sobie takiego Thema, bo jest zbyt obciachowy
Opublikowano 22 września 200915 l Nono, eldżi na linuchu siedzi Fajnie nawet wygląda, kolorki mi się podobają.
Opublikowano 22 września 200915 l no jakos od roku ale gnome mnie troche denerwowal, to przesiadlem sie na nowe kde. jest zajeeee'biiiistee.