Opublikowano 29 grudnia 200915 l Parę ikonek nie jest podlinkowanych, ale i tak ich nie używam, w późniejszym czasie pozostaje tylko przetłumaczyć pogodę. Jak ktoś by chciał zrobić taki sam to tutaj jest link
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Greah, próbowałeś jakiś tapet tworzonych z myślą o kompach z dwoma monitorami? Ponoć nieźle się prezentują, np ten zestaw -> lewo i prawo Mój pulpit wygląda tak: Nic na nim nie trzymam, bo widzę go tylko kilka razy dziennie. Najczęściej używane programy biorę z quick launcha, część z menu start, a pozostałych kilka ze skrótów na klawiaturze Nie chce mi się nic w nim poprawiać, więc pewnie taki zostanie, ewentualnie pasek zadań bym na inny wymienił, by nie miał tego śmiesznego białego 'cieniowania' z prawej i żeby bardziej się zlewał ze skinem w Operze
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Miałem Wam nie pokazywać póki nie skończę, ale mam przestój i przyda mi się ciepłe słowo na zachętę i jakieś designerskie sugestie. Tym razem robię wszystko, własny shell, theme do wb i wszystkie inne pierdoły. Mam to opanowane praktycznie, jeszcze tylko powoli rozgryzam LiteStep'a, no i największy przestój mam w braku spójnej koncepcji. No ale to wiem, że w tym akurat mi nie pomożecie, więc tylko tak sobie marudzę. <tada!> Podoba mi się. Ma klimat. a co do kombinowania, to nie wiem, właśnie się obudziłem
Opublikowano 8 stycznia 201015 l podlinkuj proszę ikony Masz caly Suite, tam sa linki do ikon. Edytowane 8 stycznia 201015 l przez Woojas
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Miałem Wam nie pokazywać póki nie skończę, ale mam przestój i przyda mi się ciepłe słowo na zachętę i jakieś designerskie sugestie. Tym razem robię wszystko, własny shell, theme do wb i wszystkie inne pierdoły. Mam to opanowane praktycznie, jeszcze tylko powoli rozgryzam LiteStep'a, no i największy przestój mam w braku spójnej koncepcji. No ale to wiem, że w tym akurat mi nie pomożecie, więc tylko tak sobie marudzę. <tada!> Jak zrobić taki pasek na dole? zawsze chciałem mieć coś takiego, ale nie wiem jak szukać
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Ok, dzięki. Są może jakieś strony gdzie wszystko jest opisane z tutkami ? Chętnie bym poczytał
Opublikowano 8 stycznia 201015 l To i mój łapcie. Jak Ty to zrobiłeś? Jakich programów używasz? To jest genialne...
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Największa zaleta Docka - masz ładny czyściutki pulpit . Edytowane 8 stycznia 201015 l przez marcin0903
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Największa zaleta Docka - masz ładny czyściutki pulpit . Alt + Cmd + D :potter:
Opublikowano 10 stycznia 201015 l http://img693.imageshack.us/img693/4130/pulpitd.jpg wreszcie coś fajnego Edytowane 10 stycznia 201015 l przez mate5
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Wreszcie udało mi się stworzyć coś co w miarę wygląda. Nie jest to coś niesamowitego, ale i tak jestem dumny, sporo wczoraj nad tym siedziałem
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Największa zaleta Docka - masz ładny czyściutki pulpit . Alt + Cmd + D :potter: W sumie fajny bajer tyle, że ten dock teraz nie przeszkadza mi na tyle by go wywalać, bo mam tam szybki dostęp do wszystkiego między innymi - pozatym to jest dock!
Opublikowano 22 stycznia 201015 l http://img121.imageshack.us/img121/4052/drakensang2.jpg Edytowane 22 stycznia 201015 l przez TwardkiSlovian
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Ok dzięki za skina Chocko Fajny pulpit. Może potem wrzucę mój Edytowane 22 stycznia 201015 l przez orion50
Opublikowano 2 lutego 201015 l poprosze tapetę i co to za skin do windowsa ( jeżeli to windows ;p ) ?
Opublikowano 2 lutego 201015 l bajerancki skin gekon mam cos bardziej tradycyjnego z paskiem bez paska Edytowane 2 lutego 201015 l przez Plugawy