Opublikowano 10 września 201014 l Z racji malej rozdzielczosci nie mialem duzego pola do popisu, a ze zachcialo mi sie "MacLook-a" wykombinowalem takie cos. Miranda nie pasuje do calosci, ale lepszego skina nie znalazlem. Zaczynajac od lewej: - CAD - okienko rozmowy - miranda - rainmeter Tapeta to "vinyl groove"
Opublikowano 14 września 201014 l Pokombinuj ze skinem po prostu wywalając niepotrzebne pierdolniki, tak jak ja
Opublikowano 14 września 201014 l widzial kto taką skórke/nakładke na winde zeby to wyglądało w klimatach Obcego? Mam tradycyjny wyglad pulpitu a patrzac na wasze zdizajnowane piece to troche zazdroszcze
Opublikowano 15 września 201014 l To nie widziałem takiego. Ewentualnie ten... jakiś szel pod Astona .
Opublikowano 15 września 201014 l Nie mógłbym mieć takiej starej klaczy wyposażonej w wary obciągary na pulpicie. Fu.
Opublikowano 15 września 201014 l Za(pipi)iste! Nie wiem tylko jaką funkcję pełni ten kwiatek na dole.
Opublikowano 15 września 201014 l Prosto i czytelnie. Bez zbędnych bajerów.. tylko OS nie ten co bym chciał.
Opublikowano 29 września 201014 l Masz identyczny pulpit jak mój ojciec. ;] Serio, tapeta (a właściwie zbiór, bo mu się zmieniają co 10 minut, ale tą kojarzę) ta sama, gry oprócz CIV 5 te same, CCleaner, uTorrent, Foo, Chrome i tak samo brzydki styl Windows 7. Może jeszcze Star Treka oglądasz? estela pulpit zaje'bisty, mimo że nie lubię (przejadły się) takiego stylu z Maca. Sam mam teraz identycznie jak na poprzedniej stronie Woojas wrzucil ten na samym dole.
Opublikowano 4 października 201014 l Skromnie, ale schludnie. Cały czas Netbook Remix, który jednak bardziej pasuje mi w sesji GNOME.
Opublikowano 4 października 201014 l shield, kylesa, maly ksiaze, jeszcze pwonienes dac tapete z kaznodzieji ;]
Opublikowano 6 października 201014 l Zestaw sobie zrobiłem. http://img28.imageshack.us/img28/7066/43701599.jpg http://img534.imageshack.us/img534/9226/29077019.jpg