Accoun 252 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Taki pro tip, pasek zadań można modyfikować Nie w Windows 7 Starter. Muszę się dowiedzieć czy zainstalowanie normalnej 7 narusza gwarancję. To to gówno z netbooków? To tam w ogóle można zmienić tapetę? o_O Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 To to gówno z netbooków? To tam w ogóle można zmienić tapetę? o_O klik 1 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Dzięki. Sprawdzę, jak będe w domu... Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 [obrazek] Prawdziwy kĄsolomaniak. Na kĄsolokach oryginały, a na PieCu kradnie na potęgę, a później szydzi że PeCeciarze to złodzieje bez napinki, taka luźna aluzja A tam od razu kradnie. Powiedzialbym, ze 'testuje', a pozniej, gdy gra na to zasluguje grzecznie smigam do sklepu i kupuje oryginal. oczywiscie bez napinki Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 No i ten... Swoją drogą nie rozumiem co ludzie chcą od tego systemu. Cały dzień się bawię jak dzieciak kiedy pierwszy raz zobaczył komputer i mało tego- sprawia mi to taką samą radochę. Wręcz pokochałem go. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 (edytowane) Swoją drogą nie rozumiem co ludzie chcą od tego systemu. Cały dzień się bawię Schody się zaczną jak zamiast zabawy będziesz musiał popracować a tu np tunelowanie odmówi Ci posłuszeństwa, bo uzna, że nie podoba mu się SSL w Twojej firmie. Czas leci a Ty zamiast rozwiązać to w 10 sekund siedzisz na forum gdzie szukasz rozwiązania na swoje problemy, czytasz masę tematów aż ostatecznie zakladasz wlasny i juz po sekundzie dostajesz odpowiedź od jakiegoś bufona "google nie gryzie" przy czym wrzucenie tego do google wynikami prowadzi do innych for gdzie na to samo pytanie inni dostają podobną odpowiedź tj. "użyj google". linuch to dobry system serwerowy i dobre narzędzie dla fascynatów, którzy czerpią przyjemność z ciągłego grzebania w czymś co w innych systemach robi się za pomocą jednego kliknięcia. Pozostali mogą, a nawet powinni, sobie odpuścić, bo skórka nie jest warta wyprawki. Edytowane 12 października 2011 przez greah 1 Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Czas leci a Ty zamiast rozwiązać to w 10 sekund siedzisz na forum gdzie szukasz rozwiązania na swoje problemy, czytasz masę tematów aż ostatecznie zakladasz wlasny i juz po sekundzie dostajesz odpowiedź od jakiegoś bufona "google nie gryzie" przy czym wrzucenie tego do google wynikami prowadzi do innych for gdzie na to samo pytanie inni dostają podobną odpowiedź tj. "użyj google". Tu masz ogromną rację, a nawet i tutaj nie brakuje tym podobnych "ekspertów". linuch to dobry system serwerowy i dobre narzędzie dla fascynatów, którzy czerpią przyjemność z ciągłego grzebania w czymś co w innych systemach robi się za pomocą jednego kliknięcia. Pozostali mogą, a nawet powinni, sobie odpuścić, bo skórka nie jest warta wyprawki. Pisząc "bawić się" nie miałem na myśli poprzestawiania kilku ikonek, ale to fakt, że typowi windowsowcy mogą mieć problemy (via photoshop i gimp). Tak czy siak podoba mi się. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Widzę, żę orba w końcu udało się zmienić? Pomógł program, o którym wspomniałem na poprzedniej stronie? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Ta, dzięks Choć problem z ikonkami firefoxa i thunderbira pozostał :< Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Którymi dokładnie? Nie ma sprawy, w razie czego słyżę pomocą Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 No nie wiem czy dasz radę, choć dam sobie głowę uciąć że kiedyś mi się to udało. Jak widzisz frajerfox za chiny nie chce zmienić ikony. Tak, wiem że mogę go przypiąć do paska i wtedy zmienić ikonę ale ja go przypinać nie chcę Grzebać w jego execu też nie. W folderze w którym jest zainstalowany ikona jest zmieniona. Nie ważne czy uruchamiam z execa czy ze skrótu , zawsze świeci mi tą standardową lisią ikonką :< Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 To dość dziwne, bo sam robiłem na zasadzie podmiany w katalogu, w którym instalowałem... Weź pacnij prawym na skrócie w menu firefox'a -> utwórz na pulpicie -> właściwości -> i zmień ikonę. Pamiętam, że Operę tak sobie załatwiłem swego czasu i miałem problem z przywróceniem oryginalnej W razie czego jedziesz z tym: http://www.darmoweprogramy.org/259/IconTweaker Po zaakceptowaniu ikony, możesz wyłączyć program z systray'a Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Stona słucha Ostrowskiego - nie pomyślał bym O.o Cytuj
Gość ako Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 A ja myslałem ze Stona to bedzie miał Łindołsa w stylu 98, a tu widzę: winda przerobiona na japko, wyobrażenia o Stonie walecznym wojowniku rdzennych pecetofców poszły się kochać Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Nie po to mam 8GB ramu żeby siedzieć na skinie win95 i udawać że mi się to podoba uruchamiając BF3 z wiersza poleceń ;P Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Stona pomogło? Nie róbcie update do 11.10!! Sami spójrzcie co się porobiło, ehhh... Dawniej: Teraz: I jest to widok z już odblokowanego Gnome. I jak tu się nie wkuźwić?! :S Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Stona pomogło? beskitu, co się z tym namęczyłem to moje. Ale mam teraz to co chciałem. Zmieniłem wszystkie ikonki, nawet te, które musiałbym niby robić restoratorem albo innym hackiem FCK, jak ja jestem za(pipi)isty aktualny: 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Wow, super. Moglbys napisac liste programow, ktorych uzyles, bo bardzo mi sie to podoba i chetnie zmienilbym standardowe ikony + czarne tlo na cos innego. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 7confirmer iconpackeger sunriseseven I nie pytaj jak, bo nie wiem XD Po prostu część rzeczy poszła tym, część tym, a część tamtym Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Qvstra, na poprzedniej stronie przecież jest wypisane praktycznie wszystko co Ci się może przydać. Po krótce: - rainmeter widzę - objectdock/rocketdock - ikony, prawdopodobnie oklepany Token - do zmiany orba sunriseseven i wsio. Żeby nie było ot: Mógłbym do AWN'a dać ciemne ikony, sęk w tym, że na dłuższą metę mnie to wkuźwia :potter: Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Qvstra, na poprzedniej stronie przecież jest wypisane praktycznie wszystko co Ci się może przydać. Po krótce: - rainmeter widzę - objectdock/rocketdock - ikony, prawdopodobnie oklepany Token - do zmiany orba sunriseseven i wsio. + to co wypisałem. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Nie wiem, nie znam się na komputrach. Dla mnie to czarna magija Przy okazji, Stonek, objectdock po restarcie normalnie Ci się uruchamia? Nie masz zwieszek podczas wskazywania ikon? Tak pytam, bo jest na to rada, ale jeżeli u Ciebie wsio śmiga, to nie było tematu. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Śmiga bez żadnych wałków, mam wersję darmową, nie potrzebuję plus'a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi