Etheor 547 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Mi na darmówce właśnie po restarcie robiły się dziwne sytuacje. Przez pierwsze kilka sekund po włączeniu działało, po znalezieniu sieci nagle ikony się zawieszały i nie reagowały na ruch. Poradziłem sobie i z tym w końcu, do czasu aż wreszcie przeskoczyłem na Ubu i mam teraz "firmowego" AWN'a Gdyby ktoś miał problem podobny do tego, który opisałem, to walić śmiało. Wystarczy, że do tray'a dacie automatycznie objectdock'a/rocketdock'a, w nim ustawicie aby nie odpalał się na autostarcie i będzie grało i huczało Najśmieszniejsze, że działo się tak przy każdym dock'u, zatem problem nie leżał w samych programach. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 19 listopada 2011 Opublikowano 19 listopada 2011 U mnie niewiele się zmieniło, chociaż z chęcią przygarnąłbym w hd jakości tę tapetkę. Może komuś się rzuciła kiedyś przypadkowo gdzieś? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 chodzi mi o zegar, na pulpit. czy dostepne jest cos w tym stylu na PC ? najlepiej wlansie jakby byl taki wygaszacz ekranu (?) , który pokazuje tak ladnie godzine. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 10 sekund z google http://www.sailboatvn.com/viva/get-digital-clock-screensaver-fliqlo-for-your-pc/ W ramach podziękowania ukradnij dla mnie paczkę wkładów do Mach 3 z rosmana ;P 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 W ramach podziękowania ukradnij dla mnie paczkę wkładów do Mach 3 z rosmana ;P Offtopic: Przwdzife menszczyzny golom siem tylko Dżilet ejdż di! xD Cytuj
molly 311 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 chwilowo przestały mnie bawić minimalistyczne motywy i mam syf. ale podoba mi się. http://iv.pl/images/01135328625331920788.jpg Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Możecie polecić jakieś fajne gadżety do Win7? Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Zależy co Cię interesuje. Generalnie rainmeter i zabawy będziesz miał co niemiara KLIK Masz kilka przykładów co możesz zrobić z systemem. Niestety jednak konfigurować wolę swoje Ubu, Win ma ograniczenia Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Edytowane 11 grudnia 2011 przez famas_kg Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 (edytowane) nie bylo pytania Edytowane 2 lutego 2012 przez easye Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 jak zrobiłeś taki pulpit ? 4 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Tak mi się spodobała nowa tapeta, że aż się podzielę. Cytuj
molly 311 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 bez żadnego sprzątania zazwyczaj po kilku dniach już jest syf i trzeba tworzyć setny folder "PULPIT Z 8 CZERWCA 2011" Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Tak mi się spodobała nowa tapeta, że aż się podzielę. A tapeta bys sie podzielil ? Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 @Legion, wyje*ałbym monitor po godzinie patrzenia się na pulpit. Serio, ciężko jest stworzyć foldery w np. moich dokumentach, czy gdzie tam chcecie? Ściągać obrazki, do folderu z obrazkami, muzykę- z muzyką, a filmy do filmów? Kiedyś też robiłem burdel, po czym jak przyszło co do czego- formatka/inne widzimisie systemu- to nie mogłem znaleźć potrzebnych rzeczy. Ten widżet ala metroui też bym wy*ebał, ewentualnie jeżeli już, to trzymał porządek na pulpicie, bo raz, że teraz wygląda mało estetycznie, a dwa, mało funkcjonalnie. Cytuj
molly 311 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 @Legion, wyje*ałbym monitor po godzinie patrzenia się na pulpit. Serio, ciężko jest stworzyć foldery w np. moich dokumentach, czy gdzie tam chcecie? Ściągać obrazki, do folderu z obrazkami, muzykę- z muzyką, a filmy do filmów? Kiedyś też robiłem burdel, po czym jak przyszło co do czego- formatka/inne widzimisie systemu- to nie mogłem znaleźć potrzebnych rzeczy. Ten widżet ala metroui też bym wy*ebał, ewentualnie jeżeli już, to trzymał porządek na pulpicie, bo raz, że teraz wygląda mało estetycznie, a dwa, mało funkcjonalnie. no to ja mam odwrotnie xD kiedyś też bawiłem się w robienie uberczystego pulpitu, całkowity minimalizm. nie jest ciężko tworzyć folderów w dokumentach, ale jak w jednym momencie pracuje się nad ~5 sprawami to mi jest osobiście łatwiej się połapać mając to wrzucone na pulpit, niż jakbym miał sobie zapisywać które foldery aktualnie ważne są dla mnie i później szukać je pośród kilkudziesięciu folderów w "moich dokumentach", o których mnie tutaj właśnie pouczasz. one tam są, tylko ciężko się połapać jak jest ich od pyty. zresztą mi jest łatwiej jak mam posegregowane chronologicznie rzeczy które robiłem, jak muszę później czegoś szukać. a syf to ja mam Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 @easye http://wallbase.cc/wallpaper/1108624 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi