Opublikowano 26 czerwca 20177 l Ale to nie śmieci:) Ja z tego korzystam:) Tylko ikonkę chcę podmienić, żeby mi do reszty pasowała
Opublikowano 19 października 20177 l Po małych porządkach: Edytowane 19 października 20177 l przez tomzacz
Opublikowano 4 września 20186 l Nie no, ja tak nie mogę... A gdzie masz ikonę Mój Komputer? Albo folder z dokumentami?
Opublikowano 22 marca 20196 l https://store.steampowered.com/app/431960/Wallpaper_Engine/?l=polish Wallpaper Engine - niesamowita aplikacja, milion animowanych tapet z ulubionych gier w rożnych rozdzielczościach, z podkładami dźwiękowymi, muzyką - no wszystko, czego sobie dusza zapragnie! Polecam serdecznie - idealne uzupełnienie gamingowych pecetów. Edytowane 22 marca 20196 l przez easye
Opublikowano 22 marca 20196 l Zawsze mam odczucie że taka tapeta zabierając chociażby 1fps na 300 jest kompletnie zbyteczna i przeszkadza. No chyba że działa to jakoś nie wpływając na gry.
Opublikowano 22 marca 20196 l Dla mnie ruchome tapety z całym udźwiękowieniem to ten sam odpust i przerost formy co przesada z ilością RGB w PC.
Opublikowano 24 marca 20196 l W dniu 22.03.2019 o 17:33, SpacierShark123 napisał: No chyba że działa to jakoś nie wpływając na gry. Przy odpaleniu gry, bądź ogólnie aplikacji pełnoekranowej, wszelkie animacje i inne wodotryski są zatrzymywane Jak komuś nie szkoda 14,99zł na Steamie, to można się pobawić. Ot, efekt jak taki dynamiczny motyw z PS4 na kompie
Opublikowano 24 marca 20196 l a u mnie prosto tapete sam zmieniam na to w co obecnie najwiecej gram Edytowane 24 marca 20196 l przez Gattz
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Każdy ten jebany Windows 11 wygląda tak samo chujowo jak jedyne możliwości customizacji to zmiana tapety ale ja nie o tym pamiętam kiedyś miałem straszną zajawkę na grzebanie w kompie i zabawy pulpitem. Nawet sam jakieś skiny do fobara robiłem. Tak chyba jeszcze jakoś w 2013 rok. Potem odpuściłem z uwagi na to, że wyszedłem z piwnicy i zacząłem mieć jakieś żyćko. Teraz chciałem sobie zrobić jakiś fajny pultpit bo kupiłem monitor 34 cale i jakież było moje zdziwienie, że nichuja. Wszystko jakby się zatrzymało w tym 2013 roku. Kiedyś to się samemu zmieniało rejestr i podmieniało ikony a teraz szczytem jest zmiana tapety systemowej. Jakieś ciekawe skiny do foobara z 2013, wszystkie objecktdocki z ostatnią aktualizacją w 2013. Kompletnie nic się nie ruszyło na tej scenie. Jak ktoś dalej się bawi w modyfikacje to siedzi na jakichś ircach i forach... z 2013 roku. Rozumiem dlaczego tak jest. Tylko psychol grzebałby godzinami ustawiając sobie ikonki, żeby pasowały do tapety xD
Opublikowano 24 stycznia 20232 l No pamietam jak ustawiało sie motywy do windowsa - to te lepsze zmieniały dźwięk, czy dawały nawet wygaszacz ekranu. Teraz chyba nie ma w ogóle tych „motywów”? W dniu 26.06.2017 o 19:05, gekon napisał: (…) Tylko ikonkę chcę podmienić, żeby mi do reszty pasowała
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Ściągnij sobie ze steama "wallpaper engine" i zapomnij o nudnym pulpicie windy
Opublikowano 25 stycznia 20232 l W dniu 24.01.2023 o 08:30, grzybiarz napisał: No pamietam jak ustawiało sie motywy do windowsa - to te lepsze zmieniały dźwięk, czy dawały nawet wygaszacz ekranu. Teraz chyba nie ma w ogóle tych „motywów”? Teraz to gówno można zrobić, nawet ikon na pasku zadań nie zmienisz dlatego wróciłem też do windowsa10