Skocz do zawartości

Wygląd waszego pulpitu

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 253,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Stona a znasz jakieś stronki typu "how to" do tworzenia takich zajefajnych pulpitów? :D

No chyba że instalacja jest dziecinnie prosta w co wątpie.

Edytowane przez Gazer

Opublikowano

WindowBlinds ale nie ma to jak Windows XP ze stylem klasycznym oraz jakas fajna tapetka - reszta tylko zmula kompa

Opublikowano
WindowBlinds ale nie ma to jak Windows XP ze stylem klasycznym oraz jakas fajna tapetka - reszta tylko zmula kompa

eno, a podmiana uxtheme.dll?

@Gazer, polecę Ci właśnie podmiane uxtheme.dll (więcej w google) ;p

Opublikowano
hc pulpit z kompa na ktorym pracuje, lubie burdel na pulpicie bo mam wszystko pod reka przynajmniej

hacedesksi8.th.jpg

Logo zacnej kapeli na pulpicie, a to się chwali ;]

Dobra, już nie offuję ;p

Opublikowano

A dawno sie nie pokazywałem - koniec sesji wiec uprzątnąłem troche pulpit w koncu i juz nie je.bie w oczy miliardem ikonek, jak to było przez dwa ostatnie tygodnie ;]

ggggxw9.th.jpg

Opublikowano

pulpitwo5.th.jpg

Zapodałby ktoś linka z fajnymi ikonkami w stylu Visty? Chodzi mi o jakieś takie większe bo te są troszku za małe...

Opublikowano
  • Autor

capturecw5.th.jpg

elive+e17+engage

ghost_spike, dobry pulpit. Taki w deche klimatyczny.

Opublikowano
Zapodałby ktoś linka z fajnymi ikonkami w stylu Visty? Chodzi mi o jakieś takie większe bo te są troszku za małe...

deviantart - kategoria desktop icons lub object dock icons

wincustomize

se poszukaj :D

Opublikowano
http://img441.imageshack.us/my.php?image=tapetasoftje6.jpg

Jak zrobić takie po boku? (Games, media....)

Albo takie jak ma greah na samym dole ^^

objectdock (albo dowolny inny docker, ten co napisałem jest akurat płatny)

z tym, że Greah ma już aplikacje kryjące się pod tymi skrótami (zamiast ikon są te napisy), a Stona ma menu, które się rozwija i w poszczególnych działach sa dopiero ikony.

Opublikowano

Czyli stona jest lepszy XD

Opublikowano

0645f837862b2324m.jpg

Na razie standard, za jakiś miesiąc (czyli jak odkryję podstawowe funkcje) dam zdjęcie już ustawionego xubuntu.

Opublikowano

Grasz w simsy - ale siara XD

Opublikowano
Na razie standard, za jakiś miesiąc (czyli jak odkryję podstawowe funkcje) dam zdjęcie już ustawionego xubuntu.

Ale przecież xubuntu ma najsłabszy interfejs graficzny (XFC jeśli się nie mylę) z całej rodziny ubuntu. Bardziej "wystawny" jest ubuntu (gnome) i kubuntu (KDE). Jeżeli masz mocnego kompa to może pomyśl nad inną dystrybucją?

Opublikowano

Kuzyn czasem gra w to. Ta gra leży nieruszana na dysku od 1,5 roku( wtedy ostatnio był kuzyn:)

Opublikowano

Ale przecież xubuntu ma najsłabszy interfejs graficzny (XFC jeśli się nie mylę) z całej rodziny ubuntu. Bardziej "wystawny" jest ubuntu (gnome) i kubuntu (KDE). Jeżeli masz mocnego kompa to może pomyśl nad inną dystrybucją?

Zeby zmienic srodowisko graficzne nie trzeba zmieniac calej dystrybucji. :franc:

Opublikowano
Jeżeli masz mocnego kompa

Nie mam.

Opublikowano

ten tukan wygląda na dobry materiał do litestep

boardtd0.th.jpg