Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Wbrew pozorom- Windows, a nie Ubuntu. Pasek start został wypindzielony, a nie autoukkrywanie włączone- bo to mnie drażniło, chciał człowiek zamknąć coś, a tu "sru!" i pojawiał się pasek. Ps. tapetka też mojej wizji
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l No 3 zrobiłem, później mi się znudziło :F http://stona2.deviantart.com/gallery/544907#/d1e5o8x tam są linki do 2 pozostałych
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l PS. Wanna more? Jes, pliz Będę Ci dawał codziennie przez tydzień plusa za poprzedniego posta- tak po wyjściu ze szpitala zamanifestuję powrót na fĄrum
Opublikowano 5 maja 201212 l lub Zabieralem sie za zmiane oryginalnego Aero i czarnego tla pulpitu przez jakies pol roku, dopiero dzisiaj cos drgnelo. Myslalem jeszcze nad zmienieniem ikon, oraz przyciskow 'wstecz' oraz 'dalej' na pasujace do obecnego motywu, jednak nie wiem w jakim programie to zrobic. No i jeszcze zmienilbym odtwarzacz, bo AIMP nie bardzo mi tu pasuje. Jakies propozycje?
Opublikowano 5 maja 201212 l TEn start raczej słaby. No i jakoś mnie zawsze raziły takie kolorowe ikonki programów.
Opublikowano 5 maja 201212 l Start juz zmieniony na: Ikon raczej nie bede zmienial, bo przynajmniej te na gornym docku musialyby byc z jednego setu, zeby to jakos wygladalo. Niestety ikonki sa tylko do kilku programow, a ja nie mam skilla, ktory pozwolilby mi na ich zrobienie, wiec raczej zostana te kolorowe, bo pulpit ma nie tylko wygladac, ale byc tez praktyczny.
Opublikowano 27 października 201212 l up: Nie lubię jak ktoś nie ma ikony Mój komputer na pulpicie. Ciężko mi wtedy się porusza po Windowsie i jak jestem u kogoś, a ktoś nie ma - to zawsze mu włączam. Niektórzy nie wiedzą jak Po prawej u góry, jest fajny gadżet pulpitu - Clipboard Manager. Wyświetla kilka ostatnich skopiowanych rzeczy. Polecam wszystkim którzy np. coś programują/piszą i potrzebują zarządzać łatwo wszystkimi skopiowanymi rzeczami (txt, obrazy). Ktoś kiedyś mi polecił i już 3 lata używam:) Ponadto Win 7, ale zainstalowałem programik do odchudzenia i pośpieszenia Windowsa... PS. nie wiem jak wkleić screena bezpośrednio Edit:, a faktycznie, sorry, nawyki z innego forum Edytowane 20 listopada 201212 l przez grzybiarz
Opublikowano 20 listopada 201212 l PS. nie wiem jak wkleić screena bezpośrednio A ja sobie cenię minimalizm i porządek Edytowane 20 listopada 201212 l przez stoodio
Opublikowano 27 lutego 201312 l Aisza jak można używać IE, a zamiast GG polecam Kadu to samo tylko bez zbędnego shitu od kiedy mam Win7 zmiana tapety co 20min i myślenie co mieć na pulpicie odeszło w niepamięć...
Opublikowano 28 lutego 201312 l Tapeta nie zmieniana od nigdy, bo komputer ma dzialac, a nie wygladac. Wygralem cos ?
Opublikowano 28 lutego 201312 l ikonki tradycyjnie te same, tapeta sie zmienia co jakis czas czesto na to w co wlasnie gram
Opublikowano 28 lutego 201312 l Aisza jak można używać IE, a zamiast GG polecam Kadu to samo tylko bez zbędnego shitu od kiedy mam Win7 zmiana tapety co 20min i myślenie co mieć na pulpicie odeszło w niepamięć... Nie wiem Nie ja instalowałam, musimy pogadać o tym "kadu" Tapeta nie zmieniana od nigdy, bo komputer ma dzialac, a nie wygladac. Wygralem cos ? Tak, tapetę na zmianę
Opublikowano 8 kwietnia 201312 l Clean & Neat Wcześniej miałem ładniejszy ale format robiłem i nie umiałem już znaleźć ikonek
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l win 8 i kompozycja ze strony majkrosoftu, taka co ma w nawiasie napisana "dynamiczna", co oznacza, że pare razy w tygodniu zmieniają się tapety na zupełnie nowe Edytowane 10 kwietnia 201312 l przez Oran
Opublikowano 28 kwietnia 201311 l Ostatnio zrobiłem mały porządek na pulpicie i na jakiś czas zostawię sobie taki wygląd jaki jest: