Opublikowano 26 stycznia 200817 l chipsleaten czy cos takiego polecam od lorenz w tubce... Czy ktos wie w jakim supermarkecie mozna pringelsy kupic...czy w lidlu moga byc?
Opublikowano 26 stycznia 200817 l REAL... z 5 razy było juz pisane. Stoją sobie każdego rodzaju swobodnie na półce.
Opublikowano 28 stycznia 200817 l ja kupuję w intermarche a wlasnie! jutro musze sobie hot & spicy kupic
Opublikowano 4 lutego 200817 l a ja sobie wczoraj zafundowałem za 7,99 z Intermarche jedną tubę ;] smak Hot & Spicy i utwierdziłem sie w przekonaniu że lejsy to bryndza ;p Drooogo, Pringlesy w Makro są po 11zł za trzy tuby!!
Opublikowano 4 lutego 200817 l Bo to Makro, tanio, bo hurtowo, ale nie kazdy moze tam wejsc. Ja czesto widze Pringlesy w E'Leclercu w Rzeszowie, 6,99zl za tubke. Jak dotad sie nie skusilem, za drogo jak na moje fundusze. Skoro juz jestesmy przy funduszach - bardzo strawne i eknomiczne sa chipsy by Tesco, na przyklad paprykowe (w duzej czerwonej torbie, cos 225g za 2,5zl O_O Nie wnikam, co oni tam dodaja, ze uzyskuja taka cene, ale grunt ze tanio xD). Poza tym przepadam za Laysami Fromage, paczka idzie za jednym otwarciem zawsze.
Opublikowano 4 lutego 200817 l Raz zjadłem za jednym zamachem dwie paczki takich tanich czipsów z netto, razem jakieś pół kilo ziemniaków. Miałem po tym zatwardzenie jak się patrzy. No, taka to moja historia. Smacznego.
Opublikowano 15 lutego 200817 l Mówię: Lays ch.uj. Przereklamowana firma, komercja, odcinanie kuponów, żerowanie na marce. W większości są słabsze od konkurencji. Crunchips cebulowe w czerwonej paczce zjadają zielone Laysy. Koniec
Opublikowano 18 marca 200817 l A ja przed chwilą zjadłem Lay's na oliwie z oliwek, o smaku rozmarynu. Ciekawy smak, mniej "chemiczny" i pozostawia przyjemny posmak, dość świeży. Poza tym te chipsy wydają się być znacznie mniej tłuste niż klasyczne solone.
Opublikowano 18 marca 200817 l tez zauwazylem powrot Pringelsow w Tesco, dobre (przynajmniej dla mnie) sa te z biedronki - tasty oraz starchips oczywiscie wszystkie celbulkowe
Opublikowano 19 marca 200817 l A ja przed chwilą zjadłem Lay's na oliwie z oliwek, o smaku rozmarynu. Ciekawy smak, mniej "chemiczny" i pozostawia przyjemny posmak, dość świeży. Poza tym te chipsy wydają się być znacznie mniej tłuste niż klasyczne solone. jakie? pokaz foto
Opublikowano 22 marca 200817 l Tych nowych Naturalsów wypatrywałem ostatnio, ale jeszcze nie widziałem na półkach. Za to polecam nowe Stixy o smaku kebaba. Perfekcyjnie smakują popijane colą. Podejrzewam, że podobnie komponowałyby się z piwem. Ogólnie smaki "mięsne" to rzecz którą bardzo cenię w chipsach, że wspomnę np. kurczakowe Rufflesy (kiedyś sprawdzałem ich skład na paczce i nie było tam ani słowa o kurczakach) czy o podobnym smaku klasyczne Lay'sy. EDIT Sprawdziłem teraz skład tych nowych Stixów i też nie ma w nich nic mięsnego, tylko "preparat aromatyzujący o smaku kebabu". Trochę oszukiwane to. Dlatego nie rozumiem teraz kolegi wegetarianina, który za cholerę nie zje takich czipsów. W sumie to były kiedyś takie chrupki bekonowe, chyba od Chio, one miały ten bekon?
Opublikowano 22 marca 200817 l co sie dzieje z chio chips papryka ale taką gruuuuuba?w ch.uj grubsza od laysów chyba pierwsze miejsce jesli chodzi o ilosc chipsa w chipsie.naprawde dawaly rade.
Opublikowano 23 marca 200817 l Pamiętacie Peppies Becon? Najlepsze chyba czipsy (pod chrupki juz podchodziło to to) jakie były (są?) w Polsce <tęskni>. W ogóle to mówie, zajrze se tu bo głodny jestem... I bardziej zgłodniałem, mam ochote na czipsy a sklepy ofkors pozamykane
Opublikowano 23 marca 200817 l Właśnie, chodziło mi o te bekonowe Peppies. Chio i inne marki bardzo rzadko w sklepach widuję w moim mieście, ogólnie to wydaje się, ze Lay's zdobywa monopol w Polsce, niestety.
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Tip-top serowo cebulowe :] mniam Lay's śmierdzi kalcem. No może poza kurczakiem w przyprawach. Najlepsza firma to Chio, od dzieciństwa gustuję.
Opublikowano 20 kwietnia 200816 l Laysy Strong o smaku ostrej chilli - smakuja jak jakies tanie lody cytrynowe O_o Jedyna zaleta to to że są w miarę ostre. Generalnie nie polecam, chyba ze ktos lubi slodkie chipsy o smaku cytryny lol
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Najlepsze są Peppies . Duże , grube i mają za(pipi)isty smak. Tylko są drogie (pipi)a ;/