Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chipsy zalegaja tydzień w żołądku obklejając go konkretnie. Odpusciłem sobie takie żarcie chyba że na imprezie jest akurat to zjem jednego dwa, dla smaku. Za to kiedyś lubiłem Cheetos serowe, albo jakieś tam bekony Lays.

Opublikowano

Ja niestety mam alergie pokarmową :( :( :( :( :( :( :( :( .Nie mogę jesć właśnie chipsów.Ale pamiętam,że uwielbiałem Pringlesy :wub: .Tak jedną paczuszke wszamać...hehe

Opublikowano

dawniej były też dobre takie grubo krojone ostre chili laysy i mi się wydaje że wreszcie powróciły, to jedne z moich ulubionych, zaraz po chio chips, pringelsach laysach ostra popryczka

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
ostatnio wyczaiłem Laysy o smaku ostrej chili :slinotok: szkoda że nie mialem przy sobie kasy, bo teraz nie mogę znaleźć. to jakaś limitowana edycja czy coś?

Są tak ostre, że ledwno je zjadłem :)

Opublikowano

Chcecie mi powiedzieć, że to są takie same czipsy, jak te "piekielnie ostre", sprzedawane kiedyś równocześnie z "niebiańską", śmietankowo-ziołową wersją?

Opublikowano

nom zajeżdżają jakimś chemiczno-cytrynowym czymś ale po dokładnym wstrząśnięciu paczki dają radę :D

mogłyby być jeszcze bardziej ostre jak dla mnie i mniej słodkie

• 2 tygodnie później...
Gość lukasz
Opublikowano

czy na rynku można znaleźć jeszcze takie grube chio o smaku papryki ? nie widziałem ich od dawna a były naprawde grubeeee (etykietka to dwie papryki z oczami)

Gość MasterShake
Opublikowano

po pringles mam daleko wiec ostatnio wpieprzam Naturals od lorentza. Zaj.ebiste

Opublikowano
po pringles mam daleko wiec ostatnio wpieprzam Naturals od lorentza. Zaj.ebiste

ej, własnie przed chwilą je kupiłem XD są kur.ewsko ostre (sol morska z pieprzem) i bardzo dobre. Skusiłem sie na chipsy po długim czasie nie wiem co mi do łba strzeliło, bo nie jem tego syfu. Zapije mineralką i przepłucze flaki potem ;)

Opublikowano

W ciągu ostatniego tygodnia zjadłem plus minus 6, 7 dużych paczek czipsów, co przekłada się na moją gastrykę. Podobno chipsy zalegają tydzień w żołądku i podobno wyściółka żołądka jest co tydzień nowa (tak mówili w serialu). Czyli za kilka dni przestanę puszczać smrody.

• 1 miesiąc temu...
Gość ragus
Opublikowano

Właśnie zajadam Kranczipsy X-cut Pomidor&Ser no i muszę powiedzieć, że konkretne. Smakują jak pizza serowa z dobrym sosem pomidorowym. Polecam. Są według mnie na równi z x-cutami ser&cebula :).