Opublikowano 13 września 200816 l Próbował ktoś? =o A co to ... chipsy dla abstynentów? o_O Nie próbowałem i nie spróbuję...wole w płynie.
Opublikowano 14 września 200816 l Aż mi się ochota na piwo zrobiła w tej sekundzie. Widziałem w tesko jakieś nowe kranczipsy o smaku czegośtam afrykańskiego.
Opublikowano 16 września 200816 l Musiałem spróbować tych piwnych crunchipsów. Co za szajs , chyba najgorszy smak crunchipsów jaki jadłem. Ohyda. Za to polecam o smaku żeberek z grilla , dawno nie jadłem takich smakowych chipsów.
Opublikowano 17 września 200816 l Nie polecam też z serii Lays o smaku grillowanego ziemniaka czy cuś. Takie niby jesienne chyba. Tragedia. Najlepsze są Top Czips i ch.uj.
Opublikowano 17 września 200816 l Chybaś głupi, lejsy fromasz i pieczony kurczak są super, dodaj se do tego paprykowe i kebabowe kranczipsy i nic nie przebija Twoich top czipsów
Opublikowano 17 września 200816 l Lays jako tako są gitowe ale ten smak jesiennych ziemniaczków z grilla był frapujący. Zbierało się na heft, te co wymieniłeś Tori to są fpyte. Edytowane 17 września 200816 l przez KoBik
Opublikowano 19 września 200816 l Wpierdalałem dziś czakalaki. Poszedlem do sklepu w poszukiwaniu kranczipsów o smaku żeberek c'nie narazie moje ulubione ;] nie było to walnełem czakalaki bo nie jadlem jeszcze , i szczerze mówiac to fiu fiu , polecam nie hujowe . A tak nie w temat to kupilem kreatyne olimpa. Ale musze odczekac z braniem bo w sobote wesele a w nastepna 18 kumpeli
Opublikowano 21 września 200816 l Wpierdalałem dziś czakalaki. Poszedlem do sklepu w poszukiwaniu kranczipsów o smaku żeberek c'nie narazie moje ulubione ;] nie było to walnełem czakalaki bo nie jadlem jeszcze , i szczerze mówiac to fiu fiu , polecam nie hujowe . A tak nie w temat to kupilem kreatyne olimpa. Ale musze odczekac z braniem bo w sobote wesele a w nastepna 18 kumpeli wpis! pieczone zeberka to wymiatacze smakowe czakalaka tez sa smaczne. ostatnio jadlem lejsy o smaku podgrzybkow(jesiennych chyba)i nie polecam,jakies takie ch,uj wie jakie. co do tych (pipi)sow o smaku piwa to porazka!! w sumie mialem nadzieje ze mnie faza pier,dolnie po nich no ale bez alkoholowe jednak. nie polecam
Opublikowano 23 września 200816 l Autor te czekalaki to platki kukurydziane tak? wczoraj kupilem od bardzo dawna chio papryka...bardzo dobre smak niezmieniony od dziecinstwa Edytowane 23 września 200816 l przez Hide999
Opublikowano 23 września 200816 l te czekalaka to platki kukurydziane tak? normalne ci,psy edit:no zeby nie mozna bylo napisac (pipi)sy normalnie ojaaaacieeeeeee Edytowane 23 września 200816 l przez Damian312
Opublikowano 23 września 200816 l czakalaki, wyje.bane, takie slodko ostrawe, pyszne a te nowe laysy grzybowe tez imo dobre sa.
Opublikowano 14 października 200816 l Te Crunchipsy o smaku piwa chu.jowe szczerze mowiac, takie mdle i nie wiadomo co to w ogole jest. Z innych Czipsow zawsze niesamowicie lubilem Lays'y najzwyklejsze, cebulowe (z tym, ze w malych ilosciach, jedna - dwie male paczki to byl max), no i nigdy nie moge przejsc obojetnie obok Lays'ow Appetite tych o smaku sera z szynka chyba, zaje.bioza.
Opublikowano 16 października 200816 l Autor kiedys byly pyszne chipsy twistos papryka takie rurki mmmmm... nie wiem czemu juz nie ma, byly genialne
Opublikowano 17 października 200816 l Jedyne chipsy (a raczej wyrób chipsopodobny), który jem częściej niż na jakichś imprezach, to Peppies, te chrupki bekonowe.
Opublikowano 17 października 200816 l Smakowe są, wciągają bardzo, nie można się opamiętać z jedzeniem ich.
Opublikowano 17 października 200816 l chipsy Lays chyba to są, o smaku borowiki w śmietanie. bardzo dobre
Opublikowano 17 października 200816 l lays, crunchipsy tez sa takie te cr zeberkowe jakies bez rewelacji, czakalaki chyba najwieksze objawienie sezonu
Opublikowano 20 października 200816 l Autor a ja tych czekalakow nie moge kupic nie wiem jak wygladaja macie jakies zdjecie? dobre sa top chipsy pomidor w ziolach czy cos takiego REKLAMA NA WRZUTA.PL:WYJąTKOWY SMAK PRINGELS ZNOWU W POLSCE Edytowane 20 października 200816 l przez Hide999
Opublikowano 21 października 200816 l a ja tych czekalakow nie moge kupic nie wiem jak wygladaja macie jakies zdjecie? tutej