Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo jak dla mnie tych "debiutanckich" smaków żaden specjalnie nie przypadł mi do gustu, najlepsze sa chipsy paprykowe, zielona cebulka, fromage

Polecam nachos z biedronki nazywa sie cos tam tortilla chips, chilli albo serowe, ja jednak wolę serowe

Opublikowano
Najlepsze czipsy w stosunku ceny do jakości to Tasty grubokrojone z Biedronki. Ostatnio doszły limitowane o smaku kebaba i cebulki. Polecam!
ooo! żebym wiedział, dziś byłem w biedronce po fajki

...

no tak, wiem, rzuciłem 2 tyg. temu

Opublikowano
Najlepsze czipsy w stosunku ceny do jakości to Tasty grubokrojone z Biedronki. Ostatnio doszły limitowane o smaku kebaba i cebulki. Polecam!
ooo! żebym wiedział, dziś byłem w biedronce po fajki

...

no tak, wiem, rzuciłem 2 tyg. temu

no te tasty za taka cene sa najlepsze. tez jeszcze nie widzialem kebaba ale kupie

Opublikowano (edytowane)
...Walkers octowe z solą, albo krewetkowe...niaaam...

Nooom świetne są, albo Pringles octowe. Smaczne też są Walkers Worcester Sauce i Thai Chili :) A te Crunchips Chakalaka dobre, dobre... jeśli ktoś lubi curry :)

nie lubie wszelakich zielonych cebulek, serowych i fromage :P

Edytowane przez timo86
Opublikowano

Czipslette- sałatka grecka. Pierwsze kęsy bardzo przeciętne, ale jak zacząłem na głodnego wcinać to nawet mi zasmakowały, ale to tak od biedy.

czipslette- serowe. Dobre, ale nie mają głebi smaku, którą mają...

Lejsy o smaku żółtego sera- POLECAM ^^

Opublikowano

włacha, te kranczipsy czakalaka to jest tylko jeden smak czy to jest jakaś seria nowa kilku smaków? jadłem ostatnio ale nie pamiętam co to za smak był, pamiętam tylko że było czakalaka na opakowaniu i że zaje.biscie smakowały

Opublikowano

czakalaka bez szaleństw. dobre i nic więcej.

wiadomo, że najlepsze są serowo cebulowe ikskaty. ostatnio jeszcze spróbowałem tych o smaku pizzy z ziołami. przeciętne, wręcz bezsmakowe. tak samo jak pomidory z serem.

Te lejsy cztery pory roku to jedna wielka porażka. zimowe smakują jak kapuczino ;/. albo kurczak pieczony. słodkie to kure.wstwo, nie idzie zjeść. daleko im do genialnych rufflesów o takim samym smaku.

Opublikowano

Ejciu, nie obrażaj kurczaka z ziołami lejsów, bo go lubię do piwa jak cholera. Tak samo, jak kebabowe kranczipsy. Z 4 pór roku najbardziej smakują mi lejsy o smaku żółtego sera- jedyne oryginalne w smaku. Wszystkie inne mam wrażenie, że niczym nie różnią się między sobą.

Opublikowano
daleko im do genialnych rufflesów o takim samym smaku.

najlepsze czipsy jakie kiedykolwiek powstały, kurczakowe i bekonowe to było coś pięknego.

czakalaki mi smakowały bo jadłem je napruty jak dzwonek o 3 w nocy więc cokolwiek by mi dali to bym pewnie mówił, że zaje.biste

Opublikowano

Crunchips Kebab to miód.

Dla mnie ta firma w tym momencie przoduje. Bardzo udane eksperymenty. Frito Lay i ich sezonówki bledną - oni nie potrafią zrobić dobrych niestandardowych czipsów (poza paroma wyjątkami).

Opublikowano

Grubo krojone biedronkowe kebabowe- mieliście rację. Prawie niczym nie różnią się od kranczipsów...no może zbyt nasyconymi przyprawami.

Opublikowano

Człowieku, po co wszędzie się wypowiadasz- tego nie jem, tego nie palę. Może ja zacznę do każdego forumowca konsolowego włazić i np. w tematach gier na x36 będę pisać- w to nie grałem, w to nie grałem, to widziałem w empiku ale nie grałem, w to grał mój kolega, ale ja nie grałem.

Opublikowano

no dziwne podejscie fakt.

a z chipsow to lejsy paprykowe sa ok innych nie jem praktycznie chyba ze sie cos natrafi.

lezy pozniej takie cos na zoladzie tydzien takze sporadycznie ogolnie