Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MasterShake
Opublikowano
Odstawcie ten destrukcyjny ziemniaczano-olejowo-dioksynowy pokarm i wcinajcie marchewke z dzikim chrzanem (na zdrowie Wam to bardziej wyjdzie).

sam to go.wno wpie.rdalaj

pringles jeszcze idzie kupic ? Bo mnie naszla ochota.

a, chio nachos serowe - zaje.biste i tanie w porownaniu do innych.

Opublikowano

marchewka jest do chrzanu <_<

mi podchodzi smak cebulki i sera za to te paprykowe to tylko morde palą na wiór, bleee i te też mogą być. w sam raz paczka starcza na 1,5h filmu ale taka wieksza 160g minimum

lay_sour.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kranczipsy żeberka z grilla ! miazga jakie dobre

i pamiętam, że kiedyś jadłem takie lejsy o smaku ostrej papryczki, opakowanie było czarne, a same czipsy taki grubsze od normlanych. Można to gdzieś jeszcze dostać ?

Opublikowano
pringles jeszcze idzie kupic ? Bo mnie naszla ochota.

idzie idzie całkiem często wpierdzielam(kupowane w Berti aka Stokrotka) - te zielone cebulkowe mniam.

A co do chipsów z biedrony -zayebiste są i tanie przy okazji, tak do kontrastu cenowego z pringlesami.

Opublikowano

trawie tylko paprykowe chipsy i to najlepiej Lays. Mam tez głupi zwyczaj, że ostro je doprawiam na własną rękę, wsypując, sporo chili ;) Ostatnio kusi mnie żeby kupic Pringelsy o których gadacie, ale zawsze jakos sie powstryzmuje i kupuje Lays, może dlatego że tych drugich jest stosunkowo wiecej.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

raczej nic ciekawego w smaku co najwyżej mała paczka do wszamania starczy :P

laysy fromage, papryka, solone ew. cebulka, w przypływie kasy pringelsy...

...a ponad wszystko RUFFELS'y

Gość MasterShake
Opublikowano

Nie

nowe lejsy o smaku ogora i smietany - dziwne ale ujda

Opublikowano

Ruffles? to czasy mojej podstawowki czyt 95/6 rok. za(pipi)iste były. lays max to juz nie było to. A co się z tą marką stało w ogóle?

Chipsy jadam rzadko- wolę laysy niz crunchipsy. Z kukurydzianych to cheetosy. Kochalem kiedys tacoosy

a jak te nowe cheetosy?:)