Sig 395 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Top Chips o smaku grillowanej karkowki (?) - srednie, ale ujda, z tej firmy moim zdaniem najlepszy jest pomidor w ziolach (tego tajskiego smaku jeszcze nie miale okazji wyprobowac, w najblizszym czasie nadrobie). Kosztowal ktos moze Chrunchipsow o smaku piwa i kremowej musztardy? Zjadliwe toto? Jak tylko poczuje zapach top czipsów cebulowych to mi się zbiera na rzyganie , parę lat temu zjadłem trochę tego to potem musiałem w środku nocy klęczeć na kiblem niemalże do bladego świtu . Lubię laysy paprykowe i maczugi po 50 groszy ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Laysy fromage bekonowe- dla mnie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 30 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2009 Top Chips o smaku grillowanej karkowki (?) - srednie, ale ujda, z tej firmy moim zdaniem najlepszy jest pomidor w ziolach (tego tajskiego smaku jeszcze nie miale okazji wyprobowac, w najblizszym czasie nadrobie). Kosztowal ktos moze Chrunchipsow o smaku piwa i kremowej musztardy? Zjadliwe toto? Jak tylko poczuje zapach top czipsów cebulowych to mi się zbiera na rzyganie , parę lat temu zjadłem trochę tego to potem musiałem w środku nocy klęczeć na kiblem niemalże do bladego świtu . Lubię laysy paprykowe i maczugi po 50 groszy ;d ototo, maczugi sa za(pipi)iste, tlyko jak za duzo zjem to nie mam podniebienia ;lf Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 30 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2009 Top Chips o smaku grillowanej karkowki (?) - srednie, ale ujda, z tej firmy moim zdaniem najlepszy jest pomidor w ziolach (tego tajskiego smaku jeszcze nie miale okazji wyprobowac, w najblizszym czasie nadrobie). Kosztowal ktos moze Chrunchipsow o smaku piwa i kremowej musztardy? Zjadliwe toto? Jak tylko poczuje zapach top czipsów cebulowych to mi się zbiera na rzyganie , parę lat temu zjadłem trochę tego to potem musiałem w środku nocy klęczeć na kiblem niemalże do bladego świtu . Lubię laysy paprykowe i maczugi po 50 groszy ;d ototo, maczugi sa za(pipi)iste, tlyko jak za duzo zjem to nie mam podniebienia ;lf te maczugi walą octem i w ogóle nie lubię ich Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2009 Chio Chips Chakalaka smakują identycznie tak samo jak rzeczone Maczugi Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2009 ostatnio tylko Chakalaka za(pipi)iscie mi posmakowaly Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2009 Czakalaki - są okej, smakują mi. Trochę za słodkie, lecz ujdzie. Lejs cztery pory roku - za słodkie Lejsy ostre - dyszka, jesli konsumowane z piwem Pringlesy są dobre, ale trochę mi się przejadly, jak mialem do nich bezproblemowy dostęp ;P teraz ich unikam, poza tym ta tuba mnie wkurzac zaczela BTW lubicie czipsy o smaku krewetkowym? Ja uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 A są takowe? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 są, w dobrych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Są, jak wspomniał już Hide Najczęściej jadlem te pringlesowe [chociaz inne firmy rowniez produkuja swoje] i sa zdecydowanie jednymi z moich chipsowych faworytow. Maja taki trochę słodki, trochę ostry [chociaż słabo ostry] smak. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 17 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2009 dla mnie krewetkowe byly za slodkie afair, zreszta i tak tego w pl nie idzie kupic wiec (pipi) z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2009 W stokrotce ostatnio widziałem krewetkowe, ale nie pringelsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Desser 35 Opublikowano 3 października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 października 2009 Na dzien dzisiejszy w kategorii stosunek jakosci do ceny i wielkosc wygrywaja Top Chipsy Pomidor w ziolach z Biedronki (1,99zl za 188g), chyba jedyne chipsy, ktore moge zrec naokraglo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 Wczoraj próbowałem nowe Chio o smaku meksykańskiej papryczki jalapeno ale stanowczo je odradzam bo prawie w ogóle nie mają charakterystycznego smaku jalapeno. Szkoda, bo lubię ten szit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Od czipsów rośnie brzuch i cholesterol. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 (edytowane) aktualnie najbardziej smakuja mi dwa smaki: lejsy strong i kranczipsy pieczone zeberka. czipsy to zaje,bista sprawa nie moglbym zyc bez nich. Edytowane 8 października 2009 przez Damian312 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Znaczy się lubię, nie, jak każdy chyba. Jednakże nasz ekspert ds. żywienia ejcu stwierdził, że te śmieci rozkładają się w żołądku kilka dni. Ale najgorsze jest sranie. Po żadnym innym żarciu nie ma tak śmierdzącej kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 30 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2009 No co jest? Nie jecie już chipsów ? Ostatnim hitem u mnie są Laysy zimowa polędwiczka z cebulką. Dobre aczkolwiek nie można zjeść więcej niż pół paczki na raz. Natomiast nie polecam Chrunchipsów grillowana żeberka bo wcale nie smakują żeberkami. Są zdecydowanie za słodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 30 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2009 (edytowane) a lejsy poledwiczka z cebulka smakuja jak poledwiczka z cebulka? nawet takie paprykowe no gdzie tam papryke czuc? papryka zupelnie inaczej smakuje. Edytowane 30 listopada 2009 przez Damian312 Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 30 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2009 polędwiczka z cebulką smakuje jak polędwiczka z cebulką Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2009 Ostatnim hitem u mnie są Laysy zimowa polędwiczka z cebulką. Dobre aczkolwiek nie można zjeść więcej niż pół paczki na raz. Zayebiste są :potter: Potrafię prawie całe zjeść naraz. Świetna odskocznia od Strongów, które prawdę powiedziawszy przejadły mi się już. Natomiast nie polecam Chrunchipsów grillowana żeberka bo wcale nie smakują żeberkami. Są zdecydowanie za słodkie. Co Ty gadasz, pyszne są. Rzeczywiście nie smakują jak żeberka, ale smak jest ciekawy i wart spróbowania. Bardzo dobrze komponują się z piwem. Polecam. PS: kurrrr... ależ bym sobie zjadł paczuszkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 2 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2009 u mnie w domu ostatnio kupujemy laysy chilli czarne, dobre to Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 7 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2009 u mnie w domu ostatnio kupujemy laysy chilli czarne, dobre to nie wydaje Ci sie, że mają słodkawy posmak? Wolę Ostrą papryke Lays, naprawde ostre i bez tego dziwnego posmaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 no sa takie slodkawe wlasnie. Wczoraj jadlem chipsy o smaku suchej krakowskiej, nawet znosne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 W Lidlu sprzedaja dosc dobre czipsy ale cienkie za 2zl, w Biedronce za ta same cene mamy lepsze, grubsze. Nie pamietam czy to bylo czili badz "papryki jakies" i calkiem bylo nice Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi