Opublikowano 8 grudnia 200915 l Moje top 10, a jestem mega smakoszem chipsowym Kolejność przypadkowa 1. Estrella Dill - koperkowe 2. Chio - ostra papryka, im większa paczka tym lepsze - fakt 3. Pringles - hot&spicy , Sour Cream & Chives 4. Estrella - Dill, Basil, sour cream 5. Crunchips - paprika 6. Lays papryka , zielona cebulka 7. Doritos Original 8. Chee tos - cheese 9. Ruffles - sour cream & Chives 10. Red Sky - Sour Cream & Bacon
Opublikowano 18 grudnia 200915 l jeszcze z sosem serowym, w pyte. W biedronce maja za(pipi)isty sos do nachosow i kosztuje niecale 4 zika.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Nie jadam żadnych chipsów poza serowymi cheetosami i crunchipsami o smaku grillowanej żyrafy (czy co to tam jest).
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Kiedyś zajadałem się ostrymi paprykowymi Chio które robili pod Nysą, produkują to jeszcze? Bo w sklepach nie widzę.
Opublikowano 19 lutego 201015 l Jadłem dzisiaj jakies nowe Top Chipsy z Biedronki. Orientalny smak czy coś takiego. Całkiem dobre, ale na jeden raz paczki nie da rady zjeść... sam nie wiem czemu.
Opublikowano 20 lutego 201015 l Możecie oszukiwać swoje kubki smakowe jakimiś plebejskimi ochłapami z biedronki, ale i tak każdy wie, że nie ma lepszych czipsów od :
Opublikowano 20 lutego 201015 l Taki sam ochłap tylko 3 razy droższy. Tasty rządzą, tylko po tych karnawałowych było mi niedobrze. To jedyny taki przypadek z tymi czipsami.
Opublikowano 20 lutego 201015 l NerkoWiktor - chyba nie masz racji. Mi się Strongi przejadły już i tak nie wchodzą jak powinny. A lepsze chipsy są, zależy od gustu
Opublikowano 21 lutego 201015 l Ostatnio odkrylem bardzo smaczne chrupki z biedronki. Wielozbozowe, nazywaja sie "na maxa zbozowe" i dostepne sa o smaku koperkowym i chili.
Opublikowano 21 lutego 201015 l laysy prosty z pieca solone - (pipi) niby dobre ale jakis dziwny smak maja. I ten z(pipi)any ksztalt. Alw ogolnie ok, trzeba reszte snmakow obczacic
Opublikowano 25 lutego 201015 l a jadł ktoś te polskie ziemniaczki (czy jakoś tak) o smaku różnych wędlin i kiełbas?
Opublikowano 25 lutego 201015 l Próbowałem tych pieczonych laysów o smaku grillowanej papryki - mega chrupiące i mocno paprykowe, genialne do piwka. A do tego niby paczka malutka bo 70g ale chyba z powodu małej zawartości tłuszczu są jakby lżejsze od zwykłych czipsów i wcale ich tak mało nie ma.
Opublikowano 26 lutego 201015 l tak, sucha krakowska jadlem, nawet ujdzie ale bez rewelacji. Ot, 6/10
Opublikowano 26 lutego 201015 l Autor Te ziemniaczki całkiem całkiem. Jadłem ostatnio leysy paprykowe, w nowym opakowaniu i z napisem więcej smaku. Z żalem muszę powiedzieć, że się zepsuły...dobre, ale to nie to co wcześniej, jakieś takie dziwniejsze...
Opublikowano 26 lutego 201015 l laysy strong bardzo dobre maja cos z ruffersow paprykowych, tyle ze ostre
Opublikowano 26 lutego 201015 l Wiejskie Ziemniaczki o smaku Suchej Krakowskiej. Najlepsze chipsy, jakie jadlem. Odlot.
Opublikowano 26 lutego 201015 l Laysy te nowe " więcej smaku" w czym one mają więcej smaku przepraszam, bo oprócz tego że dali więcej soli niczym się nie różnią. Najgorsze są Crunchipsy i Chio, czuć w nich mega ilości tłuszczu. Top Chipsy z biedrony te nowe grubokrojone w relacji cena- jakość są najlepsze. Za 1.80zł mamy produkt który niczym nie ustępuje tym markowym snakom, tyle że tamte są trzy razy droższe.
Opublikowano 3 marca 201015 l Najgorsze są Crunchipsy i Chio, czuć w nich mega ilości tłuszczu. Z Crunchipsów tłuszcz się prawie wylewa, ale ja akurat uznaję to za plus. Kranczipsy są drogie jak cholera, chociaż i tak rządzą. Top Chips z kolei to alternatywa dla ludzi mniej zamożnych, jednak trzeba przyznać, że choć całkiem tanie to są nawet niezłe. Edytowane 3 marca 201015 l przez Kazuo
Opublikowano 7 marca 201015 l Jadłem wczoraj te Wiejskie Ziemniaczki o smaku Suchej Krakowskiej. Smaczne, ale bez fajerwerków. Wolę Top Chipsy, Lay's i Crunchips <ok>
Opublikowano 7 marca 201015 l Chipsy Aro z Makro - 2,90 za ogromną pakę, która w przypadku "firmowych czypsów" jest ponad 2 x droższa. Świetne w smaku - jadłem paprykowe, niedługo ogarnę zieloną cebulkę. Polecam !