Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje top 10, a jestem mega smakoszem chipsowym

Kolejność przypadkowa

1. Estrella Dill - koperkowe

2. Chio - ostra papryka, im większa paczka tym lepsze - fakt

3. Pringles - hot&spicy , Sour Cream & Chives

4. Estrella - Dill, Basil, sour cream

5. Crunchips - paprika

6. Lays papryka , zielona cebulka

7. Doritos Original

8. Chee tos - cheese

9. Ruffles - sour cream & Chives

10. Red Sky - Sour Cream & Bacon

• 2 tygodnie później...
Gość MasterShake
Opublikowano

jeszcze z sosem serowym, w pyte. W biedronce maja za(pipi)isty sos do nachosow i kosztuje niecale 4 zika.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jadłem dzisiaj jakies nowe Top Chipsy z Biedronki. Orientalny smak czy coś takiego. Całkiem dobre, ale na jeden raz paczki nie da rady zjeść... sam nie wiem czemu.

Opublikowano

Ostatnio odkrylem bardzo smaczne chrupki z biedronki. Wielozbozowe, nazywaja sie "na maxa zbozowe" i dostepne sa o smaku koperkowym i chili.

Gość MasterShake
Opublikowano

laysy prosty z pieca solone - (pipi) niby dobre ale jakis dziwny smak maja. I ten z(pipi)any ksztalt. Alw ogolnie ok, trzeba reszte snmakow obczacic

Opublikowano

Próbowałem tych pieczonych laysów o smaku grillowanej papryki - mega chrupiące i mocno paprykowe, genialne do piwka. A do tego niby paczka malutka bo 70g ale chyba z powodu małej zawartości tłuszczu są jakby lżejsze od zwykłych czipsów i wcale ich tak mało nie ma.

Gość MasterShake
Opublikowano

tak, sucha krakowska jadlem, nawet ujdzie ale bez rewelacji. Ot, 6/10

Opublikowano

Te ziemniaczki całkiem całkiem.

Jadłem ostatnio leysy paprykowe, w nowym opakowaniu i z napisem więcej smaku. Z żalem muszę powiedzieć, że się zepsuły...dobre, ale to nie to co wcześniej, jakieś takie dziwniejsze...

Opublikowano

Laysy te nowe " więcej smaku" w czym one mają więcej smaku przepraszam, bo oprócz tego że dali więcej soli niczym się nie różnią.

Najgorsze są Crunchipsy i Chio, czuć w nich mega ilości tłuszczu.

Top Chipsy z biedrony te nowe grubokrojone w relacji cena- jakość są najlepsze. Za 1.80zł mamy produkt który niczym nie ustępuje tym markowym snakom, tyle że tamte są trzy razy droższe.

Opublikowano (edytowane)

Najgorsze są Crunchipsy i Chio, czuć w nich mega ilości tłuszczu.

Z Crunchipsów tłuszcz się prawie wylewa, ale ja akurat uznaję to za plus. Kranczipsy są drogie jak cholera, chociaż i tak rządzą.

Top Chips z kolei to alternatywa dla ludzi mniej zamożnych, jednak trzeba przyznać, że choć całkiem tanie to są nawet niezłe.

Edytowane przez Kazuo