Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ubolewam że Lay'sy zmieniły smak Fromage (Teraz jest szczypiorek z twarożkiem) i już nie są tak dobre jak kiedyś.

Potwierdzam. Częściowo z tego powodu jem coraz mniej chipsów, a kiedyś fromage były po prostu najlepsze.

Opublikowano

Nie wiem czy już to tutaj pisałem. Lejsy solone wielbię ponad wszystkie inne :sweat:

Opublikowano

Jadłem te Crunchipsy grillowane żeberka ale dałbym im 7/10 bez mega podniety.

Za to Lay's prosto z pieca o smaku papryki 9/10, są bardzo pyszne i polecam.

Opublikowano (edytowane)

Czy są dobre? (pipi)a chłopie, gdzie ty żyjesz, one są przezaje.biste.... nie raz Ci stanie przy jedzeniu tych znakomitych snacków.

Aha, najlepiej weź oryginalne, dla mnie najlepsze.

Edytowane przez Spyker
Opublikowano

Pringles FTW!

Wg. mnie najlepsze smaki to Salt&Vinegar, Zesty Lime&Chilly i krewetkowe. Niestety na 99% niedostępne u nas w kraju :confused: A co do Originals to nie przypadły mi do gustu, jak dla mnie są po prostu bez smaku :(

• 3 tygodnie później...
Gość LoganOldschool
Opublikowano (edytowane)

Byłem dzisiaj w Biedronie, zauważyłem jakieś dziwne "chrupki wielozbożowe o smaku chilli" o wszystko mówiącej nazwie "na maxa zbożowe". Wziąłem jedną paczkę (60g) na próbę. Smak "taki sobie", gdyby nie nawalone przyprawy nawet bym tego nie przełknął. Wydaje mi się że już kiedyś jadłem coś podobnego ale nie pamiętam. Ogólnie mogą być, oceniłbym to 6/10

dsc00076gu.jpg

Edytowane przez LoganOldschool
Opublikowano

te z biedrony o smaku młodych ziemniaczków ze zsiadłym mlekiem są do przełknięcia. zwłaszcza, że w standardowej cenie top chipsów czyli poniżej 2zł za jakieś 150g żarcia.

Gość LoganOldschool
Opublikowano

Dodam tylko że takie specyfiki jadam niezwykle rzadko. Staram się także nie zaglądać jakie to ma składniki, po co się stresować :D

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Biedronie, zauważyłem jakieś dziwne "chrupki wielozbożowe o smaku chilli" o wszystko mówiącej nazwie "na maxa zbożowe". Wziąłem jedną paczkę (60g) na próbę. Smak "taki sobie", gdyby nie nawalone przyprawy nawet bym tego nie przełknął. Wydaje mi się że już kiedyś jadłem coś podobnego ale nie pamiętam. Ogólnie mogą być, oceniłbym to 6/10

dsc00076gu.jpg

dla mnie te chrupki (+ koperkowe) to jest mistrzostwo swiata i 10/10 :thumbsup: uwielbiam je

Opublikowano

Ostatnio jadłem nowe Top Chipsy o smaku ziół włoskich. Nawet dobre, fajny odpoczynek od wyrazistych i ostrych smaków. Łagodne, przyjemne, wciągające, o smaku bardzo ciekawym. Od biedy mogę polecić, choć powstrzymam się bo nie wiem nawet ile kosztują :blush: .

Opublikowano (edytowane)

solone z lidla za 1,99zł. 150g. nic ciekawego i o 10gr drożej niż w biedronce :(. cebulowe karbowane w tej samej cenie już lepsze, ale i tak więcej nie zjem czipsów z je.banego niemca.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

<facepalm>

chyba nie jadłeś Laysów bekonowych. to były najlepsze chipsy na świecie. z niewiadomych przyczyn je zniesiono. A te Crunchips nie mają NIC wspólnego z tamtym smakiem.

Opublikowano

<facepalm>

chyba nie jadłeś Laysów bekonowych. to były najlepsze chipsy na świecie. z niewiadomych przyczyn je zniesiono. A te Crunchips nie mają NIC wspólnego z tamtym smakiem.

+1, teraz z bekonowych to tylko chrupki Peppies trzymają klasę :(