Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I kipnął na cholesterol w wieku 30 paru lat - nice...

Na coś trzeba umrzeć. W tej chwili zajadam się bekonowymi Top Chips. Chyba najlepsze.

Opublikowano

I kipnął na cholesterol w wieku 30 paru lat - nice...

Na coś trzeba umrzeć. W tej chwili zajadam się bekonowymi Top Chips. Chyba najlepsze.

Jak to się stało ?

Żarł za dużo chipsów.

A taki był młody - very nice

Gość krzychu_419
Opublikowano

Raz na rok mogę sobie pozwolić na średnią paczkę i wybieram Crunchipsy lub Laysy :) a tak to pie_rdole truć się tą chemią.

Opublikowano

1976512_4.jpg

I tyle w temacie. :thumbsup: Chociaż to w sumie chrupki a nie chipsy... Ale i tak świetne. Ostatnio kupiłem w promocji - 2 opakowania za 8zł 8)

Pringles żeberka z grilla - bardzo ciekawy smak, "mięsny", jednak szybko można się nimi przejeść.

Opublikowano

Jak tak lubisz Pringelsy to przetestuj te o smaku wodorostów. Zadziwiająco dobre są.

Nie dowierzam, zrób zdjęcie tuby :thumbsup:.

Nie ma czegoś takiego. Pytałem Wujka i nic o tym nie wie.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe, ale nie ruszyłbym tego. Kiedy jadłem wodorosty w sushi, to prawie rzygłem.

Troche poszperałem i znalazłem inne ciekawe smaki, m.in.:

2.1278860547.crazy-flavored-pringles.jpg

Nie wiem czemu, ale gdy wpisałem o tych wodorostowych to na zdjęciach prawie same żółtki :potter:.

Edytowane przez Spyker
Opublikowano

ja bym prędzej po tych owocowych się porzygał. a te trzy tubki po lewo bym z chęcią spróbował

Wpis.

Krewetki, czy krab mogłyby być dobre.

Opublikowano

Nie będzie o czipsach, tylko o paluszkach. Lajkoniki o smaku góralskiego sera (oscypkowe) to ścierwo jakich mało. Smak czuć przez setną sekundę po wsadzeniu tego do mordy, potem gdzies ulatuje i zostaje przypalone ciasto, ohyda :/

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale gdy wpisałem o tych wodorostowych to na zdjęciach prawie same żółtki :potter:.

Bo tylko u nich takie są? :whistling:

To przypomina mi się Death Note, tam raz były chipsy rosołowe. Ciekawe z kolei, jak one smakują...

A te o smaku wodorostów, to chyba też by mi nie zasmakowały - w sushi są jeszcze OK, ale nie wyobraźam sobie jeść ich osobno...

Opublikowano

W Biedrze jest "karnawałowa edycja lays'ów" tzw cebula ze śmietanką (pomarańczowy kolor paczki) okazało się że to stary smak "fromadzów" hell fuckin yeah xd az kupie kilka paczek na zapas.

Opublikowano
A te o smaku wodorostów, to chyba też by mi nie zasmakowały - w sushi są jeszcze OK, ale nie wyobraźam sobie jeść ich osobno...

Ja kiedyś jadłem jakieś ciastka zawinięte w algi, ohyda :/

Opublikowano

Wczoraj kupiłem Lays Paprykowe "z pieca" bo nie było innych i po eksperymentach z Kranczipsami Naturals byłem negatywnie nastawiony..

..do pierwszego chrupnięcia. Ołmajgad to są najlepsze czipsy na świecie!

Były...

bo pojawiły się Laysy śródziemnomorskie z pieca. Orgazm.