Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Pringlesów to albo originals dla koneserów i sentymentalistów, ale naprawdę wymiata xtreme smokin ribs. Nie wiem jak im się udało, ale smakują jak grillowane mięso, a po paru minutach masz posmak... dymu. Kur.wa, jak to pierwszy raz poczułem, to myślałem żecoś się dymi :| Anyway, jedyna wady to cena, dostępność i ilość kcal (tuba w dodatku).

• Minusik 3
Opublikowano (edytowane)

Octowe chipsy jadłem, gdy byłem w UK i sporo osób tak robiło, że wkładało je do bułki z np szynką. Spróbowałem sposobu i polecam, 'na sucho' same chipsy są po prostu niezbyt zjadliwe ;)

W jukeju czy stanach ogólnie chyba chipsy są popularne w kanapkach nie?

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

Octowe chipsy jadłem, gdy byłem w UK i sporo osób tak robiło, że wkładało je do bułki z np szynką. Spróbowałem sposobu i polecam, 'na sucho' same chipsy są po prostu niezbyt zjadliwe ;)

W jukeju czy stanach ogólnie chyba chipsy są popularne w kanapkach nie?

yhym, bulka z frytkami i chipsami (chips & crisps) na lunch nikogo w UK nie dziwi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

4 nowe smaki Laysów wybrane w konkursie na nowe smaki.

1. Kabanostrrre

2. Htipiti

3. Niezłe ziółko

4. Krewetki po tajsku

Smak nr 2 mam u mnie. Jest to smak pikantnej papryczki pomieszany z tradycyjnym greckim twarożkiem (pewnie tzatziki). Przynajmniej tak pisze na opakowaniu. Gdy zjem, to zdam relacje jak smakują ;)

Edytowane przez Lipa
Opublikowano

Tzatziki to nie twarożek tylko ogórek w jogurcie i czosnek - chipsy o takim smaku mogły by być niezłe.Ciekaw jestem smaku krewetek po tajsku.

Przestałem jeść chipsy ładnych parę lat temu (bo nie zdrowe), ale Lay`s Prosto z Pieca przywróciły mi wiarę w ten przysmak - są świetne w smaku, mają minimalną zawartość tłuszczu i do tego coś tam białka.Dobre.

Opublikowano

183424_191325944232884_100000664407010_564280_2971692_n.jpg

A te ktoś jadł?

Ogólnie chipsy mi się przejadły o czym świadczy fakt iż od ponad miesiąca serowo-cebulowe Crunchipsy kurzą się w szafce. Ale takie wiejskie ziemniaczki bym opier.dolił.

Opublikowano (edytowane)

Ja ostatnio jak juz chipsy jem to tylko prosto z pieca ziołowe albo jakies pringles. Brakuje mi na rynku naprawde ostrych chipsow, wszystkie te niby ostre to smiech na sali.

Edytowane przez Trundle