Opublikowano 26 lutego 201114 l Gdzie to można dostać? Z tych niby pikantnych to tylko hot&spicy widzialem
Opublikowano 26 lutego 201114 l Ja kupowałem w Piotrze i Pawle chyba, na Allegro chyba też są. Tak wygląda opakowanie:
Opublikowano 26 lutego 201114 l zaje,biste sa chipsy vitasia z lidla, zwlaszcza slodko kwasne. poezja szkoda, ze sa tak rzadko dostepne
Opublikowano 26 lutego 201114 l Ja kupowałem w Piotrze i Pawle chyba, na Allegro chyba też są. Tak wygląda opakowanie: chipsow z neta to nie bede zamawial ;d ale chyba gdzies widzialem podobne o smaku pieczonych zeberek czy cos, poszukam
Opublikowano 26 lutego 201114 l Nowe biedronkowe Top Chipsy - Sół + Pieprz. Nic specjalnego. Po prostu odrobina pieprzu dodana do solonych chipsów. Nie polecam.
Opublikowano 27 lutego 201114 l Właśnie opróżniłem paczkę Laysów "Wędzony ser górski z pieprzem" - nazwa dziwna, ale wchodzą naprawdę świetnie, toteż moje kubki smakowe mogą Wam je polecić z czystym sumieniem
Opublikowano 28 lutego 201114 l Krewetki po tajsku lejsów są mało krewetkowe, ale tajskie smaki tam można wyczuć. Ogólnie bez spuszczania się. Powinny być lepsze.
Opublikowano 1 marca 201114 l Są te nowe smaki w jakichś normalnych paczkach? Bo widziałem tylko same wielkie paki...
Opublikowano 1 marca 201114 l Tylko te średnie widziałem za 4.29 zł paczka. Przy zakupie dwóch paczek, wychodzi za jedną 3.50 zł (tesco).
Opublikowano 1 marca 201114 l Te konkursowe? Ja kupiłem najmniejszą paczkę po bodajże 1.10 w sklepiku przed szkołą, więc takie też są...
Opublikowano 1 marca 201114 l Ja dziś nigdzie nie mogłem dostac ziołowych prosto z pieca, wszedzie tylko solone albo paprykowe ;/ Swoja droga sa juz tansze zamienniki lays prosto z pieca?
Opublikowano 2 marca 201114 l Dzisiaj kupiłem te całe"Niezłe Ziółko". Całkowicie kijowe - sztuczny kwasek "cytrynowy" zalewa całość niczym marnej jakości bas w słuchawkach Skullcandy...
Opublikowano 2 marca 201114 l Sprawdziłem jeszcze Krewetki Po Tajsku i te greckie. Oba smaki słabe...
Opublikowano 3 marca 201114 l Dobre sa chipsy z Lidla. Zadne tam wyszukane smaki, ot standard - papryka, solone, ser i cebula - ale dobre i niedrogie. Wystepuja w dwoch wersjach, normalne i grubo ciachane. Nachosy z Lidla tez daja rade. Edytowane 3 marca 201114 l przez genjuro
Opublikowano 5 marca 201114 l Wczoraj pierwszy raz od pół roku zjadłem czpisy - kupiłem dużą paczkę Lays Ostre Chilli. Naprawdę dobre, polecam
Opublikowano 8 marca 201114 l jem czipsy żurkowe. bez szału. ja ostatni zlapałem smaka na chrupki "orzechowe"
Opublikowano 12 marca 201114 l jem czipsy żurkowe. bez szału. ja ostatni zlapałem smaka na chrupki "orzechowe" Te mr snaki sa za(pipi)iste
Opublikowano 12 marca 201114 l jem czipsy żurkowe. bez szału. ja ostatni zlapałem smaka na chrupki "orzechowe" Te mr snaki sa za(pipi)iste no są dobre za niską cene Edytowane 12 marca 201114 l przez bartek41
Opublikowano 14 marca 201114 l Z nowych Laysów najpierw padło na Htipiti. Bez rewelacji, smakują po prostu zwykłym twarożkiem z lekką nutką ostrości pod koniec. Później poszły krewetki, ale pech chciał, że spożywałem je w stanie półzgonu po popijawie i miałem wrażenie, że smakują jak rzygi. Ale fakt, że tego dnia wszystko smakowała mi jak rzygi i o mało nie kończyło się rzyganiem dał mi do myślenia i dałem temu smakowi jeszcze jedną szansę. Dzisiaj wchodzą mi bardzo dobrze, fajny słodkawo-ostry smaczek, wyraźnie czuć smak mleczka kokosowego. Po drodze spróbowałem jeszcze tego ostrego ziółka i porażka na całego. Chyba wsypują pół paczki kwasku cytrynowego na każdego chipsa i jeszcze (pipi)a je/bana pietruszka, której nie lubię. Zostały kabanosy do przetestowania. A i tak żurek wiejskich ziemniaczków bije te wszystkie nowe smaki na głowę