Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupowałem w Piotrze i Pawle chyba, na Allegro chyba też są. Tak wygląda opakowanie:

pringles.jpg

chipsow z neta to nie bede zamawial ;d ale chyba gdzies widzialem podobne o smaku pieczonych zeberek czy cos, poszukam

Opublikowano

Właśnie opróżniłem paczkę Laysów "Wędzony ser górski z pieprzem" - nazwa dziwna, ale wchodzą naprawdę świetnie, toteż moje kubki smakowe mogą Wam je polecić z czystym sumieniem :thumbsup:

Opublikowano

Ja dziś nigdzie nie mogłem dostac ziołowych prosto z pieca, wszedzie tylko solone albo paprykowe ;/ Swoja droga sa juz tansze zamienniki lays prosto z pieca?

Opublikowano (edytowane)

Dobre sa chipsy z Lidla. Zadne tam wyszukane smaki, ot standard - papryka, solone, ser i cebula - ale dobre i niedrogie. Wystepuja w dwoch wersjach, normalne i grubo ciachane. Nachosy z Lidla tez daja rade.

Edytowane przez genjuro
Gość Orzeszek87
Opublikowano

jem czipsy żurkowe. bez szału. ja ostatni zlapałem smaka na chrupki "orzechowe"

Opublikowano (edytowane)

jem czipsy żurkowe. bez szału. ja ostatni zlapałem smaka na chrupki "orzechowe"

Te mr snaki sa za(pipi)iste

mr-snaki-chrupki-kukurydziane-o-smaku-orzechow-arachidowych__5900259028433.jpg

no są dobre za niską cene :thumbsup:

Edytowane przez bartek41
  • Plusik 1
Opublikowano

Z nowych Laysów najpierw padło na Htipiti. Bez rewelacji, smakują po prostu zwykłym twarożkiem z lekką nutką ostrości pod koniec. Później poszły krewetki, ale pech chciał, że spożywałem je w stanie półzgonu po popijawie i miałem wrażenie, że smakują jak rzygi. Ale fakt, że tego dnia wszystko smakowała mi jak rzygi i o mało nie kończyło się rzyganiem dał mi do myślenia i dałem temu smakowi jeszcze jedną szansę. Dzisiaj wchodzą mi bardzo dobrze, fajny słodkawo-ostry smaczek, wyraźnie czuć smak mleczka kokosowego. Po drodze spróbowałem jeszcze tego ostrego ziółka i porażka na całego. Chyba wsypują pół paczki kwasku cytrynowego na każdego chipsa i jeszcze (pipi)a je/bana pietruszka, której nie lubię. Zostały kabanosy do przetestowania.

A i tak żurek wiejskich ziemniaczków bije te wszystkie nowe smaki na głowę :)