schabek 5 334 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 A no Wiejskie Ziemniaczki rozpie.rdalają. Jadłem te nowe Lay's Htipiti i Kabanostre i z przyjemnością zjadłem dużą paczkę tego i tego ale zdecydowanie lepsze Kabanostre. Muszę jeszcze się na krewetki i ziółko zaczaić. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Ja wczoraj kosztowałem Wiejskie Ziemniaczki o smaku Żurku. Nie smakowały mi za bardzo. Tzn. smaczne były przez kilka minut, potem smak się znudził i sam kwas w ryju. Jak nie jedliście, to nie polecam :confused: Cytuj
chaoz adrian 59 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 biedronkowego topy w tubie o smaku pomidorow-miazga Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Jak wyglądają te chipsy z biedry, co to mają smakowac jak te laysy o smaku ostrego chilli? Byłem z dwa razy i nie mogłem znalezc. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 limitka byla, juz ich nie ma czarna paczka duza Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 w lidlu sa dobre chipsy w tubach po 1.99 taki odpowiednik balzena chipsellen czy jak sie to pisalo Cytuj
Palczasty 8 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Macie sprawdzony przepis na chipsy domowej roboty, nie zawierające tej całej chemii ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Chemia w chipsach, znaczy się: konserwanty, barwniki, preparaty, wzmacniacze smaku i takie tam gówna niszczące zdrowie. Cytuj
Palczasty 8 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Wpieprzasz tylko bananowe i buraczane, że takie pytanie zadajesz ? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 kur.wa. obierasz ziemniaki, kroisz w plastry i wrzucasz do oleju jak frytki. wyjmujesz, posypujesz solą. voila Cytuj
chaoz adrian 59 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 jakiej calej chemii? glutaminian sodu? 1 Cytuj
Palczasty 8 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Dobra, skończcie pitolić, dajcie dobry przepis, cobym zjadł zdrowe śmieci. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Kup sobie w sklepie. To zdrowie, które zaoszczędzisz nie jedząc chemii, to stracisz wściekając się, że ci domowe nie wyszły. Wyjdzie na zero. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Jakiś czas temu jadłem Laysy prosto z pieca i rzeczywiście są dobre. Przed chwilą kupiłem sobie zwykle laysy zielone i czerwone. Zielone były ok, natomiast paprykowe weszły słabo. Coś sie zesrało w nich od jakiegoś czasu bo dawniej lubiłem je zjeść od czasu do czasu a dzisiaj było słabo. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Jesli porównac i zielone i czerwone kilka lat temu a teraz to oba sie zje.bały to samo z fromage. A szkoda bo to dobre chipsy były Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Wiejskie ziemniaczki o smaku młodej cebulki z ogródka - bardzo dobre. Polecam. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 pikantne czipsy z posmakiem limonki - calkiem fajne polaczenie, mi podeszlo 1 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Pierwsza partia Laysów Chilli (czarna paka) też była z limonką Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 te pikantno-kwasne za(pipi)iscie sie lacza z desperadosami Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Widziałem wczoraj w sklepie dwa nowe smaki Lay's Strong: Mocne Piri Piri i Piekielne Wasabi. Trzeba spróbować tych o smaku wasabi, bo podobno nieźle palą w gębę. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Chyba najlepszymi mięsnymi chipsami dostępnymi teraz na rynku są Lays, polędwice z cebulo Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 (edytowane) Widziałem wczoraj w sklepie dwa nowe smaki Lay's Strong: Mocne Piri Piri i Piekielne Wasabi. Trzeba spróbować tych o smaku wasabi, bo podobno nieźle palą w gębę. Czy ja wiem? Owszem, nawet (w miarę) smakują jak wasabi, ale tak mocne nie są. Tzn. ja wasabi jadłem mocniejsze, ale jak dla mnie są ostrzejsze od tej całej "pikantnej papryki" z tej samej serii i innych niby ostrych chipsów... Edytowane 10 czerwca 2011 przez Accoun Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Jadłem ostatnio te Lays Wasabi. Zaje.biste są naprawdę. Niby ostre, ale nie do przesady. Da się je zjeść. IDEALNE do piwa, polecam! A teraz zajadam Crunchips X-cut chilli+limonka. Praktycznie nie ma różnicy pomiędzy nimi a Laysami Strong. Ot minimalny posmak limonki, który zresztą jest też odczuwalny w Laysach. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 Jadłem ostatnio te Lays Wasabi. Zaje.biste są naprawdę. Niby ostre, ale nie do przesady. Da się je zjeść. IDEALNE do piwa, polecam! A gdzie je można dostać? Oblatałem kilka sklepów i pusto, wszędzie tylko te Laysy ale tylko Chili, nie ma ani tych Wasabi ani Pili Tiri czy (pipi) wie jak te drugie mają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.