Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Biegaj po realach, żanach, kerfurach i innych takich. Ja piri piri dorwałem w carrefourze, niestety półka z wasabi wiała pustką. Co do smaku piri piri to bez rewelacji. Może są odrobinę ostrzejsze od chilli, ale w smaku zdecydowanie odstają. Ogólnie da się zjeśc. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Generalnie z tymi smakami było dość kulawo, ale od jakiś kilku dni, można je już regularnie normalnie dostać. Oczywiście najłatwiej w hipermarketach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jadłem te Wasabi. Nie smakują mi. Piri Piri mają podobny smak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Nie, mają inny smak. Co do Wasabi to całkiem niezłe. Smak raczej taki sam co Golonka z chrzanem. Jak na razie są to najostrzejsze chipsy jakie dotąd jadłem. A co do crunchipsów limonak z chilli, to jedynie mogę stwierdzic, że są za(pipi)iste. W smaku niemalże takie same jak pikantne chilli od laysów, tyle, że chyba trochę mniej ostrzejsze. Na minus to chyba jakośc chipsa (w sensie ziemniaka), jakoś te od laysów zdecydowanie bardziej mi podchodzą. Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 testuje wlasnie x-cuty "osssssstra papryka" i to chyba jedyne czipsy ktore zblizaja sie do legendarnego smaku chilli Chio Chips Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 417 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wczoraj jadłem wasabi, jak dla mnie za ostre , piri piri bardziej mi podeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Chłonę wszystko co wasabi, więc zakupię. A sam osobiście, chociaż chipsów nie jadam, polecam Crunchips Żeberka z grilla - moje ulubione! Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zjadłem Wasabi i powiem, że są na prawde ostre w (pipi). Najostrzejsze chipsy jakie dotąd miałem okazje spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 I smakują jak wasabi :potter: Aż mi smaka zrobiliście i jutro skoczę kupić komplet piwo+chipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 jakie nachosy + dip serowy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie wiem, czy nachos to to samo co tortilla chips, ale jesli tak to w Biedronce sa niezle te pikantne Pancho. Maja tez dipy, serowy i chilli, calkiem niezle bo geste i z kawalkami papryki, chociaz serowy mnie mdli. Nie probowalem dipów od Chio bo kosztuja milion dolarow, ale pewnie sa lepsze. Nachos od Chio są dobre, ale Pancho duzo bardziej pikantne i kosztuja o polowe mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Potwierdzam. Pancho biedronkowe maja najlepszy stosunek ceny do jakości. Pikantne najlepsze, nawet bez dipu sa swietne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Nie wiem, czy nachos to to samo co tortilla chips, ale jesli tak to w Biedronce sa niezle te pikantne Pancho. Maja tez dipy, serowy i chilli, calkiem niezle bo geste i z kawalkami papryki, chociaz serowy mnie mdli. Nie probowalem dipów od Chio bo kosztuja milion dolarow, ale pewnie sa lepsze. Nachos od Chio są dobre, ale Pancho duzo bardziej pikantne i kosztuja o polowe mniej. w zadnej biedronce w krakowie od kilku miesiecy dipow nie ma w lidlu sa spoko tez Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Te Lays Strong Wasabi to chyba pierwsze chipsy, o których mogę powiedzieć, że są ostre, a nie tylko pikantne. Dobre, ale raczej dla ludzi z dużą tolerancją na wypalanie podniebienia. Tylko smakują jak by były po prostu chrzanowe, nie próbowałem nigdy prawdziwego wasabi, ale może właśnie tak smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Pewnie dlatego, że wasabi to chrzan Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 te chipsy wasabi sa kosmiczne. nie dosc, ze smakuja naprawde jak wasabi to jeszcze sa mega ostre. do piwa idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Po wypaleniu mojego ryłą dwoma garsciami odłożylem i wyrzucilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gdzie je można kupić? U mnie chyba nie ma bo nigdzie nie widziałem... Nie jadam chipsów, ale na spróbowanie kupiłbym sobie paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja kupilem w zwyklym osiedlowym sklepie. powinny byc w kazdej sieciowce poczynajac od realu na piotrze i pawle konczac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wujek, wez poszukaj dobrze, w Krakowie wszedzie sa - nie wierze, ze we Wrocku nawet w Tesco nie maja. One bardzo czesto obok "Mocne Piri Piri" leza Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A te piri piri dobre ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ostrzejsze od chili, ale mi nie smakują. Wasabi za to są pyszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 +1 co do tego, co napisal Grześ ujdą, ale bez rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Dla mnie na pewno lepsze od Ostego Chilli i zupełnie inne od Wasabi. Ogólnie te strongi to się Laysom udały Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jedliście chipsy z Aldi? Smakowo prezentują się zupełnie inaczej niż reszta chipsów na Polskim rynku, a to dlatego, że nie zawierają preparatów smakowych i innej chemii. Na mój gust kapitalne i dają złudne wrażenie, że jemy coś zdrowego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi